Vit Odesláno 25. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Po dlouhé době Rolády, co mě zaujaly a líbí se mi. Palec hore! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března V 26. 3. 2025 v 12:20, Hasňa napsal: Po dlouhé době Rolády, co mě zaujaly a líbí se mi. Palec hore! Rozšířit Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března (upraveno) Cool. Tohle má vibes. Ne prachů, jako dnešní modely, ale starýho světa, kdy Evropan s Canonem na prsou byl v půlce světa za exota a atrakci a v letadle, za dýmu cigaret, rozváželi šunku ve stojánku a sýry na prkýnku. Upraveno 26. března uživatelem bandicoot 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března V 26. 3. 2025 v 21:29, bandicoot napsal: Cool. Tohle má vibes. Ne prachů, jako dnešní modely, ale starýho světa, kdy Evropan s Canonem na prsou byl v půlce světa za exota a atrakci a v letadle, za dýmu cigaret, rozváželi šunku ve stojánku a sýry na prkýnku. Rozšířit Díky, potěšil jsi mě. Projezdily (prolétaly) toho se mnou nejvíce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno úterý v 12:10 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 12:10 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno středa v 06:12 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 06:12 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se