Vit Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 13:54, Sedlin napsal: jak sem teďka moc nelezu, tak sem tohle úplně vychladil, takže i za mě opožděně gratulace! Děkuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Musím říct, že jak se mi líbí ty hodinky, tak se mi nelíbí ta kombinace s tímhle řemenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 V 12. 8. 2014 v 18:35, Hasňa napsal: Musím říct, že jak se mi líbí ty hodinky, tak se mi nelíbí ta kombinace s tímhle řemenem. Já si na tu kombinaci zvykl a ke košili se mi líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Sundávání čehokoliv je v pohodě, ale jak se ten tah dá nasadit zpátky???? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 No moc mista tam teda neni a navic kdyz nechces zanechat stopy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 V 13. 8. 2014 v 18:13, jencekgs napsal: No moc mista tam teda neni a navic kdyz nechces zanechat stopy Díky tys mě teda uklidnil. ------------------------------------ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 krasnej kus:) V 13. 8. 2014 v 14:33, Vit napsal: Já si na tu kombinaci zvykl a ke košili se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 ty brďo ten řemen je ..... zajímavej na první pohled jsem si řekl, že jim to nesluší, ale na druhej už to je lepší no a když na ně koukám teď tak SUPER V 13. 8. 2014 v 20:00, Vit napsal: Díky tys mě teda uklidnil. ------------------------------------ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) Nechal jsem si doma uplést barevně ladící gumičkový náramek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 ..parádní fotky Víťo..klobouk dolůů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 (upraveno) V 16. 8. 2014 v 8:27, bedja napsal: ..parádní fotky Víťo..klobouk dolůů.. Díky Roberte, tobě to také jde. Vypadá to, že akce Kulový blesk klapne, mohli bychom se potom někde potkat. Vít Upraveno 16. srpna 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Díky Roberte, tobě to focení také jde. Vypadá to, že akce Kulový blesk klapne, mohli bychom se potom někde potkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Dnes bylo hezké světlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Mazec! Do toho Hirsche jdu, sprostě kopíruju Fotit mou kolekci šatiček na Barbíny (a.k.a. strapů) mobilem po Tvých fotkách nemá cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 V 16. 8. 2014 v 9:27, Vit napsal: Díky Roberte, tobě to focení také jde. Vypadá to, že akce Kulový blesk klapne, mohli bychom se potom někde potkat...no tak gratuluju..a už se těším na fotky..to bude pecka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 V 19. 8. 2014 v 10:25, Teatime napsal: Mazec! Do toho Hirsche jdu, sprostě kopíruju Fotit mou kolekci šatiček na Barbíny (a.k.a. strapů) mobilem po Tvých fotkách nemá cenu... Díky, vše má cenu, měl jsi vidět moje fotky před časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Po dlouhém šetření to o to více těší, takový splněný sen pak vydrží velmi dlouho, možná navždy.Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 V 20. 8. 2014 v 8:29, NIGHTinGALE napsal: Po dlouhém šetření to o to více těší, takový splněný sen pak vydrží velmi dlouho, možná navždy.Gratuluju. Díky Michale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se