Azmodan Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Jaký je váš názor na tyto hodinky? Počínaje funkčností, přes design až po poměr cena/výkon. http://www.edifice-watches.eu/euro/lineup/eqw-a1200db-1aer/ Občas uvažuji o koupi nových hodinek a říkám si, když už nové tak rádiem řízené. A velmi často (většinou) skončím právě u těchto, které se mi opravdu líbí. Ani ty "obyčejné" nejsou levné. S hodinkami bych se ale vešel do cca 9 000,-kč. Tyto jsou samozřejmě někde jinde... Díky za všechny názory.
bandicoot Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Proti Edifice nejde nic moc říct, myslím, že obecně za tu cenu nabízí adekvátní výbavu. Osobně bych ze všech těch mainstreamových značek sáhl právě po Casiu.Tady je krom rádia a soláru i nový systém ovládací korunky Smart Access. To je fajn, měl jsem to a je to obrovský rozdíl v komfortu oproti původnímu ovládání přes tlačítka.Škoda u tohoto modelu toho minerálního skla.
yxo Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Mám ich zhruba 3-mesiace. Ovládanie je veľmi intuitívne a jednoduché až na kalibráciu kompasu. Bez manuálu to nejde. A ak cestuješ často oceníš jednoduchosť prepínania domácej a navštívenej časovej zóny. Ako je poznamenané vyššie zamrzí použité minerálne sklo.
Azmodan Odesláno 29. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2014 a jak sedí na ruce? Koukal jsem (ve videích) na uchycení řemínku a vypadá to velice dobře, ale tvar těch úchytů mi přišel trošku limitující, i když to se asi jen zdá... Asi hodně amatérský dotaz, ale jaké jiné sklo by to chtělo?
lucid Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 ..Asi hodně amatérský dotaz, ale jaké jiné sklo by to chtělo?Safír
Liqid Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Až poškrábeš minerál, tak necháš vyměnit za safír a hotovo. Jinak hodinky fajn, Edifice jsem měl a byly to fajn hodinky za pár korun. Jestli všechny ty fičury využiješ tak do nich běž. Mě by ta složitost ciferníků asi brzo omrzela.
Daemonultimate Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Edifice jsem měl dvoje a jedny Oceanusy. Nemůžu říct proti Casiu ani slovo. Ale kromě toolovejch G-shocků bych s cenou vejš moc nešel. To už se s touto technologií dostávám do segmentu Citizenu a ten beru jako o fous lepší.Naposledy jsem měl tyhle, stály něco málo přes šestku, ale to bylo ještě před vstupem na fórum, teď mi zůstaly jen Oceanusy.
Frostie Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 a jak sedí na ruce? Koukal jsem (ve videích) na uchycení řemínku a vypadá to velice dobře, ale tvar těch úchytů mi přišel trošku limitující, i když to se asi jen zdá... Asi hodně amatérský dotaz, ale jaké jiné sklo by to chtělo?před ptaním hlavně číst by to hodně chtělo...
Azmodan Odesláno 29. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2014 No já mám zatím jen ty Edifice EFA 121. a jediné co tam "nefunguje" jsou světové časy, které prostě nejdou dobře... netuším proč a nemůžu přijít na to jak to přenastavit.... ale na vzdory tomu bych tyto určitě doporučil, zvlášt když se ted dají sehnat i za 2 000,- kč )
Azmodan Odesláno 29. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2014 před ptaním hlavně číst by to hodně chtělo...
Kid_A Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 a nepremyslel jsi nad radiovyma citizenama?
joejog Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2014 hodinky pěkné, ale ten ciferník je malinko nepřehledný
yxo Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 Práve prehľadnosť je lepšia ako u citizenov (v danej kategórii). Pretože si myslím zbytočnosť stalého zobrazenia stavu nabitia batérie, stav signálu rádia, kalibráciu, ... práve ktoré vedie k neprehľadnosti. Ak chcem zobrazím si to v režime príslušného zobrazenia. Načo je mi vedieť stále stav úrovne nabitia, keď mám rezervu min. 180 dni, kalibráciu keď mám relatívne presný čas aj bez kalibrácie cca 1-2 sek. mesiac, ... Inak mám aj citizeny. Tie majú tiež svoje prednosti. Casia sa nechytajú v svietivosti na citizen, ... Samozrejme to je môj názor.
yxo Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2014 Poielam zopár záberov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se