Přejít na obsah

Revue Thommen Diver Professional

martar

Doporučené příspěvky

No právě že ty s yacht lunetou se mi líbí moc, měl jsem za to že oba modely Airspeed, které jsem uvedl, jí mají - jen se mi nelíbí chrono s čísly a nechrono s indexy (moc prázdnej dial). Ona yacht luneta (v širším pojetí, prostě plastická čísla a indexy a kombinace mat a lesk) se mi líbi na všech hodinkách, od Vitovejch Certin až po starší verzi Hydroconquestů, která mi v provedení silver dial a 41mm zvyšujou tep, super hodinky na loď i do společnosti, bohužel na mě pocitově malé, a v chrono verzi nesmysln? velké.. kdyby se dělaly v 43-44 mm, už je mám :)

Sorry za off topic, jdu vymyslet ještě hnusn?jší řemínek :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Lorde Farky moc hezké...já jsem tak nějak ustrnul ve stádiu blažené spokojenosti -RT na tahu...

Na tahu jsou naprosto epesní, ale mě rozčiluje každá nová vlásečnice, takže si ten tah " šetřím" ... asi to nedává moc smysl  :frusty: 

Odkaz ke komentáři

Na tahu jsou naprosto epesní, ale mě rozčiluje každá nová vlásečnice, takže si ten tah " šetřím" ... asi to nedává moc smysl :frusty:

Vlásečnice přibývají opravdu rychle, holt kancl diving je drsná robota...ale já už to neřeším, hodinky v podstatě nesundávám z ruky...vím, že z domu nepůjdou

Odkaz ke komentáři

Lorde Farky, ta mušlová fotka s beránkama na cifru JE! Zcelá vážně jsem kvůli ní malém objednal RT potřetí! Ustál jsem to, ale bylo to o fous :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Při čekání na nedělní oběd jsem se pokusil vystihnout, jak revíčkům ta modrá guma sluší ..

pánové, lordi, kdo ji nemá, pořiďte si ji, fakt ta modrá guma baví..

attachicon.gif3-DSCN7587.JPG

Doporučuješ, doporučuješ, ale odkaz nikde :) nutně ji potřebuju na modrý Suma! A je to guma (lapač bordelu), nebo silikon? Vypadá fakt skvěle.

Edit: jasn?, něco jsem samozřejmě našel

http://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/puPop/RBD-1.htm

ale budu rád za konkrétní shop, se kterým máš zkušenost. Děkuju.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...