martar Odesláno 8. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 No právě že ty s yacht lunetou se mi líbí moc, měl jsem za to že oba modely Airspeed, které jsem uvedl, jí mají - jen se mi nelíbí chrono s čísly a nechrono s indexy (moc prázdnej dial). Ona yacht luneta (v širším pojetí, prostě plastická čísla a indexy a kombinace mat a lesk) se mi líbi na všech hodinkách, od Vitovejch Certin až po starší verzi Hydroconquestů, která mi v provedení silver dial a 41mm zvyšujou tep, super hodinky na loď i do společnosti, bohužel na mě pocitově malé, a v chrono verzi nesmysln? velké.. kdyby se dělaly v 43-44 mm, už je mám Sorry za off topic, jdu vymyslet ještě hnusn?jší řemínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iparlesak Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Martare, ten příspěvek v tomto vlákně nebyl, recenzi jsem před koupí Tvých lordů četl snad 100x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Moc děkuju tak já jdu hledat jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Konečně dorazila..... takže lordy na modré gumě ...a barvu jsem trefoval k antireflexu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 Opět velmi povedené, sire. Vašemu vkusu nelze nic vytknout. Soutěž ovšem takhle fakt nevyhrajete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iparlesak Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Lorde Farky moc hezké...já jsem tak nějak ustrnul ve stádiu blažené spokojenosti -RT na tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Při čekání na nedělní oběd jsem se pokusil vystihnout, jak revíčkům ta modrá guma sluší ..pánové, lordi, kdo ji nemá, pořiďte si ji, fakt ta modrá guma baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Lorde Farky moc hezké...já jsem tak nějak ustrnul ve stádiu blažené spokojenosti -RT na tahu...Na tahu jsou naprosto epesní, ale mě rozčiluje každá nová vlásečnice, takže si ten tah " šetřím" ... asi to nedává moc smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Farky a zbytek lordstva , nechcete se hecnout na nejakou fotku s lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iparlesak Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Na tahu jsou naprosto epesní, ale mě rozčiluje každá nová vlásečnice, takže si ten tah " šetřím" ... asi to nedává moc smysl Vlásečnice přibývají opravdu rychle, holt kancl diving je drsná robota...ale já už to neřeším, hodinky v podstatě nesundávám z ruky...vím, že z domu nepůjdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 je to tak na tom tahu jsou neskutečné... po dlouhé době nasazen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 (upraveno) Lorde Farky, ta mušlová fotka s beránkama na cifru JE! Zcelá vážně jsem kvůli ní malém objednal RT potřetí! Ustál jsem to, ale bylo to o fous Upraveno 31. července 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Musim se polepsit :-) to by bylo abychom te nedostali zpatky do snemovny lordu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 dneska jsem objednal snad za 4 tydny ukazu co a lordi tohleto to nebude !http://m.ebay.com/itm/251006329324?NAV=HOME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Tak jsem se pokusil o ten nightshot... ale platí to co píše Martar o lumi .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Při čekání na nedělní oběd jsem se pokusil vystihnout, jak revíčkům ta modrá guma sluší ..pánové, lordi, kdo ji nemá, pořiďte si ji, fakt ta modrá guma baví..3-DSCN7587.JPG Doporučuješ, doporučuješ, ale odkaz nikde nutně ji potřebuju na modrý Suma! A je to guma (lapač bordelu), nebo silikon? Vypadá fakt skvěle. Edit: jasn?, něco jsem samozřejmě našelhttp://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/puPop/RBD-1.htmale budu rád za konkrétní shop, se kterým máš zkušenost. Děkuju. Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 na zkousku jsem koupil tady http://m.ebay.com/itm/24mm-High-Quality-Blue-Silicone-Rubber-Sport-Diver-Watch-Band-Strap-rs2401-/360852466330?txnId=671086540023 a jeste jsem si ulozil toto :http://m.ebay.com/itm/Silicone-Rubber-Watch-Strap-Bracelet-20mm-22mm-24mm-Black-Orange-Royal-Blue-Orange-Without-24mm-/161737937813?nav=WATCHING_ACTIVE&skus=Colour:Orange|Spring%20Bars:Without|Fitting%20Size:24mm&varId=460714433714 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Zdravím lordstvo, tak jsem nahodil nový přírustek a hlásím se také do soutěže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Tak to je hustyyy ! Ale uplne blby to neni supr na leto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se