Přejít na obsah

Revue Thommen Diver Professional

martar

Doporučené příspěvky

Tak se nám to nakonec scvrklo na 4 hlasující....vítězem se stává martar, jeho růžové kreace získaly celé dva hlasy:) O druhé místo se dělí vladacr se mnou, stříbro je taky dobrý, ne? Takže martare,  modré nato 24 mm je Tvoje, dej mi prosím vědět, kam ho mám poslat. Nebudu už tedy dál otravovat vážené členstvo tohoto fóra a téma o nejpříšernější/nejpekelnější kombinaci našich lásek  a řemenů tímto ukončuji. Děkuji všem přispěvovatelům za účast, i když jsem si myslel, že je nás víc, který se nebereme zase tak moc vážně:) RT Diver Professional zdar!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Huráá :D - poprvé v životě jsem něco vyhrál!

Je tu ovšem zásadní problém: modré 24 mm NATO se hodí jen k hodinkám s modrým cifrem anebo modrým antireflexem a stežejkami 24 mm. Revíčka jsem prodal, a Breiltle SOH jsem ještě nekoupil, nechci přeskakovat položky na své chronotrase. Výhry se tedy vzdávám ve prospěch jednoho z dalších účastníků soutěže, který na rozdíl ode mne řemen využije na Lordech. Pokud smím pořadateli soutěže radit, rozpočítal bych zbylé účastníky stylem ABCABC podle krásných hranatých indexů RT diverů, začal bych náhodným indexem a vyhrává pozice na dvanáctce :)

Odkaz ke komentáři

Martare, hodinky k tomu natu fakt nepřihodím:):) Udělal jsem to podle trochu jiného rozpočítávadla (použil jsem pouze kód A, systém zůstal nezměněn) a následně tímto vyzývám soutěžícího vladacr, který se umístil na druhém místě o poštovní údaje. PS: nechtějte po mě, abych si ten řemen posílal sám sobě:)

Odkaz ke komentáři

Je po soutěži, tak sem přihodím pár fotek z posledních dnů. BTW, nezasloužily by si tyhle hodinky vlastní vlákno v Galerii?

Na černém silikonu

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Rios Firenze - bohužel ve Florencii se mnou nebyl...

Rios Firenze ještě jednou, s přívěskem od Orientu :-)

Mesh Family Photo #1

Mesh Family Photo #2

Mesh Family Photo #3 Sólo pro RT

Sólo pro ciferník

A ještě jednou

Odkaz ke komentáři

Vláďo, máš to v poště. Doufám, že uvidím nějakou fotečku:) Jinak super fotky! Na tý s Riosem mě docela zaujal odraz struktury tkaniny na boku nožičky, docela by se mi taková struktura zamlouvala....Ovšem pro mě bezkonkurenční je foto na černém silikonu. Jak řemen (mám je na něm také), tak hlavně ta fotka. Gratuluju!

Odkaz ke komentáři

Luxusní fotky! Vláďa si výhru zaslouží :) k té galerii - ono tohle vlákno slouží tak trochu jako recenze, galerie i klub lordů dohromady, je to všechno hezky pohromadě. Pokud by ovšem vznikly fotky, které byl hřích zmenšovat (jako že jich tady už pár vzniklo), možná by měla Galerie svůj smysl. Nechám to na vás, milordi.

Odkaz ke komentáři

Díky za pochvalu. Ještě jedna ze včerejšího půlnočního blbnutí

Fotky v plném rozlišení budu dávat k sobě na web. Odkaz v podpisu. Díky hodinkám a břitvám mě focení zase začalo bavit :-)

Odkaz ke komentáři

Mn? se hrozně líbí ten plastický detail ciferníku - fakt super - a pak ta, co fotil prostovlasý Vláďa pod tou "jabloní", ten den jak bylo hezky. Taky bych chtěl, aby mi rostly vlasy takhle do čela (zase....) :) Jojo, lešt?né nožičky prozradí všechno možné :D

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Jó, prostovlasý Vláďa je i mé zbožné přání. Jenže já jsem spíše vlasůprostý :crying_anim:. Ten odraz bujné kštice  patří mému desetiletému synkovi, který držel difuzor. Kluk má naštěstí vlasy po dědovi a ne po mně.

Odkaz ke komentáři

Po čtvrteční seikodávce a následném zfanaseikovatizovaném víkendovém oblouznění jsem se vyfikl na lorda (bo mam uroven no ni) ........ pak že modré nerostou  :lol2:

Upraveno uživatelem farkyostrava
Odkaz ke komentáři

Musím říci, že kolegové amphibius se svou recenzí a hlavně FarkyOstrava ukázkou na živo, se hodně zasloužili, že jsem začal kolem hodinek Revue Thommen Diver, nejdříve potichu našlapovat, ke konci již "dupat" a dnes jsou již snad na "cestě" :-) Jsou zde nádherné fotky, snad časem nějakými také přispěji. Ze všech řemenů mne hodně zaujal černý Rios Bass 24/22, našel jsem stránky výrobce, ale není nějaké prodejce v CZ? Nebo snad někdo tento řemen neprodává?

Zatím díky, mějte se.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...