Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to gratuluji a vítám tě mezi Lordy! Zase jeden rozumný člověk :-) Kdes kupoval? Riosy prodává strapshop.cz, pokud se nemýlím.

Odesláno

Já úplně zapomněl poděkovat ponorce9 za zaslanou výhru v soutěži. Tímto se velice omlouvám a děkuji za cenu. Fotky RT na vyhraném řemenu postnu o víkendu. Zároveň si dovoluji poděkovat i martarovi, že už hodinky prodal a já tak mohl získat cenu za první místo, byť jsem v soutěži nevyhrál :-) Rovněž bych tímto rád poděkoval všem uživatelům, kteří mi dali své hlasy, dále své rodině, že mi umožňuje kupovat si hodinky a řemínky a v neposlední řadě též mé skvělé ženě, jelikož má s mým focením nekonečnou trpělivost. Děkuji všem. :clap:

Odesláno

Zapomněl jsi na Slavníkovce, kteří ustoupili Přemyslovcům a také na opice, ze kterých se v pravěku stali vyšší narovnaní savci a Darwinovi, že  na to přišel :-D (

)... Jinak dobrý :-) Děkuji
Odesláno
  V 16. 10. 2015 v 9:29, vladacr napsal:

Já úplně zapomněl poděkovat ponorce9 za zaslanou výhru v soutěži. Tímto se velice omlouvám a děkuji za cenu. Fotky RT na vyhraném řemenu postnu o víkendu. Zároveň si dovoluji poděkovat i martarovi, že už hodinky prodal a já tak mohl získat cenu za první místo, byť jsem v soutěži nevyhrál :-) Rovněž bych tímto rád poděkoval všem uživatelům, kteří mi dali své hlasy, dále své rodině, že mi umožňuje kupovat si hodinky a řemínky a v neposlední řadě též mé skvělé ženě, jelikož má s mým focením nekonečnou trpělivost. Děkuji všem. :clap:

Rádo se stalo a na fotečky se těším!

Odesláno

Dnes jsem je zapomněl doma a teď jsem naměřil -25 sekund, a to dělaly 6 až 8 sekund do plusu denně. Tak jsem z toho takový rozmrzelý...

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk

Odesláno

Měl bys je prodat, navíc... když je tak přeLordováno... :-D

V 21. 10. 2015 v 17:53, vladacr napsal:

Dnes jsem je zapomněl doma a teď jsem naměřil -25 sekund, a to dělaly 6 až 8 sekund do plusu denně. Tak jsem z toho takový rozmrzelý...

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 21. 10. 2015 v 18:02, raskiscz napsal:

Měl bys je prodat, navíc... když je tak přeLordováno... :-D

...SIC!

Este chvilu pockej, uz sem kolem nich mlsne chodil v prodejni sekci, ale nejak se mi ted nedostava palivo...

Ale na jare uz by to slo ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...