vladacr Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 No tvl... :-) Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2015 Přesně tak!!! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 (upraveno) Když jsem je rozbaloval, napadlo mne... a co bude dál? Je to chronický chronobundus Lordi?? Máte s tím zkušenosti? :-) Co třeba... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 22. října 2015 uživatelem raskiscz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 propadl jsi chronopeklu co ? :-) kup pár řemenů a uvidíš že není důvod kupovat další/jiné univerzálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 (upraveno) Za mě osobně dva body. Za prvé, do RLX a Tudor a jsem ještě nedorostl chronomagorsky, finančně je to úplně jiná písnička ;-), jednou to budou Moony, mezitím možná něco na vyzkoušení, pokukuju čím dál více po Revue Thommen Airspeed, ale, a to je za druhé, zatím jedny Lordy vládnou všem. Je to můj milááášek... Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Upraveno 22. října 2015 uživatelem vladacr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 jo Lordy jsou za ty prachy neskutecne univerzalni potapky.. ! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Včera jsem hodinky sundal z ruky asi ve čtyři hodiny, možná o něco později. Dnes jsem byli celý den v termálu, Lordy odpočívaly na hotelu. Teď koukám, že se zastavily v 16:40, což je rezerva něco kolem 24 hodin, což je sakra málo. Pravda je, že včera jsem je vzal na ruku až před odjezdem a sundal je po příjezdu tedy asi po pěti hodinách řízení. Ale i tak se mi to zdá málo. Co vy na to? Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 njn pri rizeni auta se nenatahly ... aspon hodinka pohybu ....:-) by nezaskodila i panu majiteli :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 njn pri rizeni auta se nenatahly ... aspon hodinka pohybu ....:-) by nezaskodila i panu majiteli :-DSouhlas, v hodinkach to nebude:) Odesláno z mého GT-N5110 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Pánové, víte co? Jděte do ... sněmovny, lordi :-). Víte, jaká je to dřina ležet celej dlouhej den v termálu? A bez hodinek? A jak jsme z toho teď se ženou utahaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 to sou ty moresy hornich 10 tis. ze ? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Tak tohle je luxusní zátiší, a vlastně mne na něm nejvíce baví to, že je tam jen jedna sklenička :-) Ta "pravá" pohoda :-Dr Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Jj, žena už vedle spala :-) Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Jdete do haje uz ale!!!! :-P. Se tu furt prsit s Revickama...jak k tomu prijdou chudi pribuzni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 (upraveno) Pry chudi pribuzni ...jezdi v tanku, na ruce gulfmastry a tresory plne kovu... :-D Upraveno 26. října 2015 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 (upraveno) Tak páni lordi, v úterý návrat domů na zámek, pět hodin řízení, po cestě nějaké ty nákupy, znáte to ;-), příjezd pozdě v noci. Včera celé odpoledne dřina na zahradě a kolem baráku, revíčka se na ruku nedostala. V půl osmé večer jsem si je tedy sešteloval a ručně natáhl, dal jsem jim takových 20 otáček korunkou, ponosil je na ruce asi do půl dvanácté, občas laškovně zatřásl zápěstím. A dnes ráno ukazují 12:30. Takže po sundání z ruky nešly ani hodinu. Začínám uvažovat o sanatoriu. Natahujete revíčka ručně, pokud ano, kolik otáček? Upraveno 29. října 2015 uživatelem vladacr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Vláďo, tady to fakt vidím na prohlídku...já mám ty svoje permanentně na míchačce nebo na ruce, takže jsem výdrž už dlouho nezkoumal, ale při dvaceti otáčkách a pár hodinách nošení by měly dát aspoň den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 To je opravdu mrzuté. Já je mám cca 14 dní, kdy jsem je po zakoupení dal na ruku a předcházejí se za tu dobu cca 12s. Jsem nadšený. V úterý ráno (z pracovních důvodů) jsem odložil a ve středu večer trošku "protáhnul" před spaním a vše v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 taky myslim ...vony by se po nejakych 2 hodinach noseni mely natahnout skoro doplna. Takze urco k hodinari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se