Přejít na obsah

Revue Thommen Diver Professional

martar

Doporučené příspěvky

Za mě osobně dva body. Za prvé, do RLX a Tudor a jsem ještě nedorostl chronomagorsky, finančně je to úplně jiná písnička ;-), jednou to budou Moony, mezitím možná něco na vyzkoušení, pokukuju čím dál více po Revue Thommen Airspeed, ale, a to je za druhé, zatím jedny Lordy vládnou všem. Je to můj milááášek...

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem vladacr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem hodinky sundal z ruky asi ve čtyři hodiny, možná o něco později. Dnes jsem byli celý den v termálu, Lordy odpočívaly na hotelu. Teď koukám, že se zastavily v 16:40, což je rezerva něco kolem 24 hodin, což je sakra málo. Pravda je, že včera jsem je vzal na ruku až před odjezdem a sundal je po příjezdu tedy asi po pěti hodinách řízení. Ale i tak se mi to zdá málo. Co vy na to?

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak páni lordi, v úterý návrat domů na zámek, pět hodin řízení, po cestě nějaké ty nákupy, znáte to ;-), příjezd pozdě v noci. Včera celé odpoledne dřina na zahradě a kolem baráku, revíčka se na ruku nedostala. V půl osmé večer jsem si je tedy sešteloval a ručně natáhl, dal jsem jim takových 20 otáček korunkou, ponosil je na ruce asi do půl dvanácté, občas laškovně zatřásl zápěstím. A dnes ráno ukazují 12:30. Takže po sundání z ruky nešly ani hodinu. Začínám uvažovat o sanatoriu. Natahujete revíčka ručně, pokud ano, kolik otáček?

Upraveno uživatelem vladacr
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...