Přejít na obsah

Revue Thommen Diver Professional

martar

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Jo, to mi povídej. Minulý týden jsem nosil nově nabyté Glacine Combat Sub 2-Tone a nesundla je z ruky. Super pohodlné, ale déle jsem to nevydržel. Prostě jsem měl absťák po RTD. takže tento týden Lordy na modrém silikonu a slast...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaká varianta (barva) Glycine?

Jo, to mi povídej. Minulý týden jsem nosil nově nabyté Glacine Combat Sub 2-Tone a nesundla je z ruky. Super pohodlné, ale déle jsem to nevydržel. Prostě jsem měl absťák po RTD. takže tento týden Lordy na modrém silikonu a slast...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Servis u Deal Ostrava a z +50s/den je zatím -4s/den, což mne netěší. Tak jsem nahodil staronový řemen a otevřel láhev vína. Pěknou sobotu. A proč nejde z mobilu na Tapatalk zveřejnit foto? Nebo jsem blbej :-)

Upraveno uživatelem raskiscz
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Chlapi, poraďte k revíčkům nějaký opravdu solidní silikon nebo gumu - mám tu modrou (jako má Farky) a stejný model v černé, proti silikonu absolutně nic, ale hrozně mi vadí ta spona - hlavně ten konec na straně u šesté hodiny. Pořád mi to tam odstává od zápěstí a hrozně mě to rozčiluje. Tak jsem si říkal, že bych si k nim koupil nějakou lepší gumu nebo alespoň sponu, aby to šlo lépe zapínat. Co, kromě všeobecně známé číny, používáte vy?

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...