Tos Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Čtu! Aj na Tvuj inzerát jsem narazil! :-)
Tos Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 (upraveno) Čtu! Aj na Tvuj inzerát jsem narazil! :-)Eh, pardon za double! Upraveno 24. června 2016 uživatelem Tos
raskiscz Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Prodej jsem uzavřel a koupil několik nových řemenů :-) Dnes Revue Thommen na Rios Bass, tak se kochejte :-)
farkyostrava Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Supr kombinace ale ten safir si prelesti :-)
raskiscz Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Farky díky, provedu. To víš, měsíc jsem nosil homage Tudor Black Bay. Je to fakt návykové, potvrdí Ti To Zekon :-) Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk
raskiscz Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Nerad tady, na fóru pořádných Swiss Made, dávám fotku těch fejků, ale jen pro představu Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk
raskiscz Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 TBB homage, fakt "velká" pocta :-)
farkyostrava Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 nerikam nic nosil jsem ted v posledni dobe borealis seafarery ...takze neco podobnyho.... ale nedavno daval VladaCR luxusni fotku Revicek.... a jsou proste bombovni....
ponorka9 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Zdravím sněmovnu! Nezvažuje někdo z vás, že by se zbavil origo tahu za rozumnou cenu? Nemůžu teď nosit kožené řemeny, tak zvažuju, že je dám na ocel. Pokud neseženu originál, budu hledat v aftermarketech....Díky předem za nabídky.
vladacr Odesláno 28. září 2016 Nahlásit Odesláno 28. září 2016 (upraveno) Tak co, lordi, přiznejte se, kdo ještě pravidelně nosí Thomeny? Nějak nám to tu skomírá... Já ze svých revíček udělal zážitkové hodinky, jezdí se mnou na všechny výpravy, výlety, dovolené. Letos z větších akcí týden v doslova polních podmínkách bez pidlivizace na Šumavě, desetidenní pobyt a tůry v našich oblíbených slovinských Julkách. Níže postovaná fotka je z řeky Nadiža na pomezí Slovinska a Itálie. Na každé takové akci jsou stále na ruce, na Šumavě večer oheň, přes den voda, potoky, houby. Ve Slovinsku hory, ledová Soča a o něco málo teplejší Nadiža, koupání pod nespočetnými vodopády, ruka z okýnka v autě "mám jednu ruku dlooooooouhoooooou..." Upraveno 28. září 2016 uživatelem vladacr
martar Odesláno 28. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2016 (upraveno) Vláďo, dobře neseš pochodeň RT Možná je tohle nejlepší způsob, jak je nosit - nesetřit je. Robustní jsou na zážitkové akce dost... V minulém roce se mi po nich občas zastesklo, hlavně po šípovitých ručkách. Ale vždycky, když jsem začal vážně uvažovat, že si je koupím /potřetí/, včas jsem si uvědomil, že už by mi dneska vadila velikost a váha. Prostě jsem si zvyknul na menší a lehčí hodinky... Ovšem touhu po šípovitých ručičkách není dobré podceňovat - v mém případě stačila slabá chvilka v hospodě, neplánovaný nákup, a už zas jedny doma mám, i když to nejsou RT... tak bacha na to! Upraveno 28. září 2016 uživatelem martar
raskiscz Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Po záchvěvu mysli, že je prodám, jsem pochopil, že ani za dvojnásobek prodejní ceny bych nepořídil nic, co by mi dělalo takovou radost :-) Takže po prázdninové pauze, kdy jsem nosil toolové potápky jsem se k RT opět vrátil a mám je každý den na ruce. Momentálně se nemohu "zbavit" pocitu dokonalé symbiózy s řemenem Rios Bass... :-)Pánové Lordi, tohle vlákno nikdy nezahyne :-)
Dslabak Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 V 28. 9. 2016 v 20:42, vladacr napsal: Tak co, lordi, přiznejte se, kdo ještě pravidelně nosí Thomeny? Nějak nám to tu skomírá...Já celkem pravidelně nosím model Airspeed bicompax Odesláno z mého SM-J500F pomocí Tapatalk
vladacr Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 V 28. 9. 2016 v 22:55, martar napsal: Po záchvěvu mysli, že je prodám, jsem pochopil, že ani za dvojnásobek prodejní ceny bych nepořídil nic, co by mi dělalo takovou radost :-) Přesně tak. V 29. 9. 2016 v 7:04, Dslabak napsal: Já celkem pravidelně nosím model Airspeed bicompax Jo, tak ty jsou taky moc pěkné. Už nějakou dobu zaháním myšlenky na nějaké Airspeedy... Citovat martar, on 29 Zář 2016 - 00:53, said:Vláďo, dobře neseš pochodeň RT Možná je tohle nejlepší způsob, jak je nosit - nesetřit je. Robustní jsou na zážitkové akce dost... V minulém roce se mi po nich občas zastesklo, hlavně po šípovitých ručkách. Ale vždycky, když jsem začal vážně uvažovat, že si je koupím /potřetí/, včas jsem si uvědomil, že už by mi dneska vadila velikost a váha. Prostě jsem si zvyknul na menší a lehčí hodinky... Ovšem touhu po šípovitých ručičkách není dobré podceňovat - v mém případě stačila slabá chvilka v hospodě, neplánovaný nákup, a už zas jedny doma mám, i když to nejsou RT... tak bacha na to! Na větší a těžší se zvyká lépe :-) Souhlas se šípovitými ručkami. Pouze Omega PO by je mohla překonat, ale v současné době jsem ve stádiu "Takový prachy za hodinky nedám! Vždyť kolik na to stojí tah! A ten servis!" :-) Ale významné kulaté výročí se blíží, nevrsejnevr, tak to zatím nechávám v klidu a dávám litřík k litříku... Revíčka jsou se mnou v dobrém i zlém Tohle je momentka po skoro dvouhodinovém stoupání s průměrem 18,5 % a maximem 38,5 % a to jsem ještě netušil, že další hodinu stoupat budeme. Ta předchozí je svačinka na vrcholu.
martar Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Počkej, kam jsi to lezl? Já myslel, že na vrcholech s tímhle stoupáním má být místo travičky buď sníh, nebo tuf a pemza? Jinak musím říct, že šípovité ručky u nových PO prošly evolucí, a na rozdíl od RT nebo starých PO mají neskutečnou schopnost zachycovat světlo, takže jsou za všech okolností fantasticky čitelné. Ale krasné jsou všechny a u RT jsou opravdu precizně zpracované.
vladacr Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Planina Kuk a potom traverz na Planinu Razor, Julské Alpy, tady jsme ještě nebyli tak vysoko. To přišlo až v dalších dnech :-) pohled dolů
martar Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Nádhera! Skoro mě mrzí, že nenosíš moje bejvalky a kupoval jsi je nové... ty moje asi užívají jen kanclu. Zase zůstanou dlouho krásné a nepoškodí si pleť
ponorka9 Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Ahoj lordi! Tohle fórum rozhodně neumře! Ty moje se dostanou na ruku tak 1 x týdně. Jelikož má moje kůže momentálně averzi na kůži hodinkových řemenů, tak jsem je nosil na oceli. Předchozí tah byl na mě ale moc tool a jelikož se nikdo z vás neuvolil pustit originál tah (za což jste ode mě dostali všichni černý puntík ), tak jsem pořídil dvoudílný mesh od Geckoty a jsem nad míru spokojen, dalo by se říci až nadšen. Vláďův hrubší se mi ale taky líbí Jelikož mi ani z RT nikdo na můj dotaz o koupi origo tahu taky nereagoval, tak jsem vám ten černej puntík nakonec odpustil O prodeji RT jsem sice taky párkrát uvažoval, ale tohle provedení v podobné cenové hladině nemá konkurenci, takže mám na čas vyřešeno...Mám sice vyhlídnuté jiné šíporučky, ale ty budou k RT, ne místo nich...
raskiscz Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Vypadá "to" slušně". Já origo tah prakticky nenosím, ale je mi líto jej pustit. Pokud by Ti to udělalo radost, jsem ochoten jej půjčit :-)
ponorka9 Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 To je slovo chlapa, teda Lorda! Vážím si Tvé nabídky, ale nechám to jak to je. Potřeboval jsem nějaké nositelné železo, které mi nebude působit problém, a to teď už mám, takže dobrý. Ale nikdy neříkej nikdy, že...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se