farkyostrava Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 samoze alternativa je PO45....mel.jsem parkrat na ruce... ale ten 120 tisicovej rozdil .....jsem nejak neocenil ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Nedá se nic jiného, než souhlasit:) Já mám jediný problém - průměr. prostě jsou na mě moc velké a při nošení mi to docela vadí. Jinak by mě ani nenapadlo je pustit:) po PO zlehka pokukuju, ale nějak jsem se ještě vnitřně nepřesvědčil, že chci mít na ruce potápky za takovou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Možná by jako náhrada mohly fungovat i SOH 46, ne? Ty se dají sehnat občas i kolem 60k.. i když to staré PO taky. Upraveno 11. února 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 SOH mám taky v hledáčku, ale verzi 42. Jen nevím, jestli modro-modré, nebo modro-bílé... trochu mě ale odrazuje množství leštěných ploch, na ruce jsem je ještě neměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamen Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Zdravím pánové, měl bych prosbu - je někdo z Vás z Brna a okolí, kteří vlastníte RT a řadíte se tím pádem mezi hrdé lordy RT nosící (případně když by jste někdy projížděli Brnem)?!? Moc rád bych se na RT podíval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Ostrava a okolí klidně. Zdravím pánové, měl bych prosbu - je někdo z Vás z Brna a okolí, kteří vlastníte RT a řadíte se tím pádem mezi hrdé lordy RT nosící (případně když by jste někdy projížděli Brnem)?!? Moc rád bych se na RT podíval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 lordi...se mi zasteklo a proto to hodim nejdriv Vam esli by nekdo chtel mm300 tak jd vymenim za revicka na tahu + doplatek 27 ale tise tise :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Počkej, jak jako doplatek!?? ... taky se mi po nich občas zasteskne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 no nemohlo to dopadnout jinak ..mam vsechny remeny a jeste jsem semo tamo koupil dalsi az budou zpatky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Ahoj farky, nemáš tam nějaký neseika? Pořád si pohrávám s myšlenkou, že ty moje lordy pustim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 mno nemam...valej se mi doma borealis seafarery...ale nedrzi rezervu tak musi jit do lazni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 a jsou oranžový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 ja mam jeste jednickove s tudor ruckama...cerne. kdyz tak vice v sz at to tu neplevime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 lordi...se mi zasteklo a proto to hodim nejdriv Vam esli by nekdo chtel mm300 tak jd vymenim za revicka na tahu + doplatek 27 ale tise tise :-)Jestli je ten doplatek z tvé strany, tak je vše v pořádku. Ale ty mé stejně nepustím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 tss nafrnena anglicka slechta je to tady. nic hodim to do prodeje a koupim si nove ;-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 14. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 Zdravím pánové, měl bych prosbu - je někdo z Vás z Brna a okolí, kteří vlastníte RT a řadíte se tím pádem mezi hrdé lordy RT nosící (případně když by jste někdy projížděli Brnem)?!? Moc rád bych se na RT podíval... Brno. Ale nemam potapky, nybrz chrona RT airspeed bicompax. Odesláno z mého SM-T815 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Ahoj Lordi, s lítostí oznamuji, že se můj kus momentálně nachází kdesi ve Zlíně...prostě jsou na mě moc velké, ale už teď se mi po nich stýská. Tak ať slouží novému majiteli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Trochu si to jaro ozivime, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamen Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Zdravím pánové, prodáte pls někdo své Lordy na tahu? ,-)Kdyby ano, tak mi napište do SZ, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 ach ty ručičky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se