kopl2005 Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Zdravím, rád bych se zeptal, zda někdo z vás má zkušenosti s nákupem z eshopu z USA? Ceny jsou tam naprosto úžasné, a předpokládám, že hodinky z nich budou určitě originální. Zajímají mě vaše zkušenosti. Z několika eshopů jsem vybral tyto, které mi přijdou nejvýhodnější: www.alanfurman.com www.prestigetime.com www.atlantictime.com
A@A Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Ja by som navrhoval www.classybrand.com. Kamos si od nich objednaval pred 2 rokmi hodinky a vsetko prebehlo bez problem len s tym rozdielom, ze bol vtedy v USA. Neviem ako je to s dorucenim do Europy. Objednaval ich telefonicky.
lolohh Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Zdravím, rád bych se zeptal, zda někdo z vás má zkušenosti s nákupem z eshopu z USA? Ceny jsou tam naprosto úžasné, a předpokládám, že hodinky z nich budou určitě originální. Zajímají mě vaše zkušenosti. Z několika eshopů jsem vybral tyto, které mi přijdou nejvýhodnější: www.alanfurman.com www.prestigetime.com www.atlantictime.com Já bohužel s žádnými e-shopy zkušenosti nemám, ale zeptám se tě na jednu věc. Nezapoměl jsi na clo a DPH? Já si ceny v USA vždy ještě vynásobím 1,22 (tedy 19% DPH a 3% clo) a ceny jsou sice pořád dobré, ale už ne tak diametrálně rozdílné. Kdyby byla jistota, že to nebude procleno, tak už bych měl dávno objednáno, takhle pořád váhám, jestli mi ta úspora za to stojí třeba oprtoti nákupu z Německa.
JJ Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Nezapoměl jsi na clo a DPH? Eh, kdo by se otravoval takovými drobnostmi. Znáš to, peníze kazí lidi, tak proč ten stát kazit? :-D Kdyby byla jistota, že to nebude procleno, tak už bych měl dávno objednáno, takhle pořád váhám, jestli mi ta úspora za to stojí třeba oprtoti nákupu z Německa. No nebudeš-li trvat na bleskovém doručení (tj. jsi ochoten tak 2-3 týdny počkat), dá se v tomto směru leccos podniknout. U nás v práci se mezi Evropou a USA pendluje běžně a tyhle dovozy máme celkem zvládnuté :-)
norsi Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Co vim od lidi z okoli, tak jsou pri posilani hodinek ze zahranici problemy hlavne s tim clem a dph (celnici ted pritvrdili) a taky s tim, ze dost casto dojdou hodinky bez uctu a zaruky, coz vidim osobne jako daleko vetsi problem. Ale bavim se teda o shopech pridruzenych k ebay.com . Takze hodinky z US urcite, ale jedine osobne. Event. nechat si je poslat k nekomu v ramci US (aby moh poresit veci kolem papiru) a tim pak nechat dopravit nejak do CR...
kubson Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 i s dph jde téměř vše sehnat výhodněji, účet je ti imho k ničemu a existence mezinárodní záruční karty - stačí se zeptat ne?
Monk Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 mate nekdo jeste nejake typy na to kde v usa koupit hodinky (konkretne omega), pokud vynechame eBay?
kopl2005 Odesláno 9. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2007 mate nekdo jeste nejake typy na to kde v usa koupit hodinky (konkretne omega), pokud vynechame eBay? mrkni na ty tři odkazy co jsem dával v prvním příspěvku. Dost jsem prolezl eshopy a tyto tři mi přijdou jako nejvýhodnější. Je pravda, že jeden shop je výhodnější na jednu značku, ale na druhou již být nemusí.
frelichl Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Ta mezinárodní záruka je často největší problém, ne? Z obchodů vypsaných na této stránce se jenom classybrand.com tváří tak, že dává mezinárodní záruční kartu, ale zase to koliduje s tím, že záruční doba je u nich tři roky.
maxs Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 www.orolus.com Nič som tam nekupoval, ale rád sa chodím pozerať
A@A Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 mate nekdo jeste nejake typy na to kde v usa koupit hodinky (konkretne omega), pokud vynechame eBay? www.classybrand.com
Monk Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 www.classybrand.com uz jsem tam taky byl:-) mas osobni zkusenost? asi pujdu do techto (http://www.classybrand.com/watches/watch_fs.asp?brand=Omega&pid=3523.80) za mesic jedu do usa, tak doufam, ze mi je nevyprodaj:) - aspon z authenticwatches uz mi zmizeli
A@A Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 (upraveno) uz jsem tam taky byl:-) mas osobni zkusenost? asi pujdu do techto (http://www.classybrand.com/watches/watch_fs.asp?brand=Omega&pid=3523.80) za mesic jedu do usa, tak doufam, ze mi je nevyprodaj:) - aspon z authenticwatches uz mi zmizeli na zaciatku tejto temy som pisal,ze kamos si od nich objednaval hodinky ale s tym,ze v tom obdobi bol v USA. bol velmi spokojny inak tie hodinky co si si vybral vyzeraju skvele. mozu byt Upraveno 9. června 2007 uživatelem A@A
Monk Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 na zaciatku tejto temy som pisal,ze kamos si od nich objednaval hodinky ale s tym,ze v tom obdobi bol v USA. bol velmi spokojny inak tie hodinky co si si vybral vyzeraju skvele. mozu byt diky, to jsem prehlidl:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se