Honza.manta Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 počkej, co na to, ti s kýblama S jedním z nich jsem dneska měl sezení a byl z toho taky špatnej. To mi bylo jasný hned ale já si z toho nic nedělám, mně se knížka moc líbí. Mně se líbí taky a moc, jen mne bohužel frustruje.
Luk Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) Kniha je super! Zajímá mně jedna věc, kterou jsem se v knize nedočetl (snad jsem to nepřehlídl). Jsou fotky autentické s výrobní dokumentací? tzn. souhlasí pouzdro, ručky, ciferník, korunka? Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem Luk
straspol Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Kniha je super! Zajímá mně jedna věc, kterou jsem se v knize nedočetl (snad jsem to nepřehlídl). Jsou fotky autentické s výrobní dokumentací? tzn. souhlasí pouzdro, ručky, ciferník, korunka?No to bych taky rád věděl, jsou tam hodinky u kterých mi tahle otázka dost vrtá hlavou.
accutron Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 (upraveno) To si vážení myslíte, že jsem si katalog vymyslel? Samozřejmě, že souhlasí pouzdro, číselník, ručky a korunka s výrobní dokumentací. Jsem však jenom člověk a nějaká chyba se přes x-krát opakovanou kontrolu z mojí strany pravděpodobně najde. Například ve tvaru a velikosti použité korunky, případně u šípových ruček, kde místo hubených mohou být široké. V každém případě se bude jednat pouze o jednotlivé případy, nikoliv systémovou chybu. Upraveno 18. prosince 2014 uživatelem accutron
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 To si vážení myslíte, že jsem si katalog vymyslel? Samozřejmě, že souhlasí pouzdro, číselník, ručky a korunka s výrobní dokumentací. Jsem však jenom člověk a nějaká chyba se přes x-krát opakovanou kontrolu z mojí strany pravděpodobně najde. Například ve tvaru a velikosti použité korunky, případně u šípových ruček, kde místo hubených mohou být široké. V každém případě se bude jednat pouze o jednotlivé případy, nikoliv systémovou chybu. Známý fakt je, že za každý dobrý skutek následuje spravedlivý trest. Tak přeji pevné nervy a já ti za knihu děkuji Accutrone.
Luk Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 (upraveno) To si vážení myslíte, že jsem si katalog vymyslel? ..................................................... Ne to si nemyslím. Rozhodně můj dotaz neměl vyznít jako zpochybnění. Jsem jen zvyklý se zeptat, když něco nevím i kdyby měla otázka připadat někomu jako úplná samozřejmost. Díky Upraveno 18. prosince 2014 uživatelem Luk
stanik73 Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Od vydání knihy začalo k nám domů chodit více balíčků...... Manželka si bláhově a velmi naivne myslí, že letos budou bohaté vánoce. .......vlastně má pravdu, budou, ale jak pro koho :-D :-D :-D
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Od vydání knihy začalo k nám domů chodit více balíčků...... Manželka si bláhově a velmi naivne myslí, že letos budou bohaté vánoce. .......vlastně má pravdu, budou, ale jak pro koho :-D :-D :-DJsem jen na mobilu, tak nemohu dát smajlíka. ale rozesmál jsi mne. Obávám se, že nás takových bude víc. Přesně dle doslovu knihy - citace Strášova vyznání.
odjinud Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Tak to mohlo tak rok - dva počkat. Teď se toho chytne hromada nových sběratelů a konkurence bude ještě větší.... :-) V to plně doufám. Bude nás víc, nebudem se bát vlka nic!
PetrM Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Mám ověřeno, že knihu shání bazarníci i různí překupníčci a kšeftmani. U jednoho takového rozhovoru jsem přímo byl. Dá se očekávat jejich docela přesné zorientování.
odjinud Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Toho bych se nebál. Diplomaty a igeny znají, orlíky a ladičky asi nikdy neuvidí (jaky my) a u ostatních kousků je jen nic neříkající katalog.
straspol Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Mám ověřeno, že knihu shání bazarníci i různí překupníčci a kšeftmani. U jednoho takového rozhovoru jsem přímo byl. Dá se očekávat jejich docela přesné zorientování.No, docela se těším na jejich protáhlý zklamaný ksichty až se zorientujou v těch kýblích šrotu co se na bazarech válí a konečně zjistí proč to za ty osmistovky nemůžou prodat..
Honza.manta Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 ...no já už mám peklo v hlavě z Brusel, stříbrné pouzdro, index jen 12 a centrální vteřinovka, kalibr 66, typ: 66 120 1. Mohu dávat doučovací lekce. Samozřejmě za mírnou úplatu.;-)
bohus76 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Už jsem mu to vysvětlil,jak se věci mají.Vybral si holt model kterého je dost málo.Accutron píše že s mimostředkou asi 5000ks a s kal.66 kdo ví.Ale pravda,je,udělat to v limitce do traktorového pouzdra s centrálkou a kal.66 či 68 by nebylo marné.
straspol Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Brusely s datumovkou by byl hnus, velebnosti...
odjinud Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Leda by na nich byla vlajka EU...
bohus76 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Jak vidím,plkáme ve špatném vlákně.Jak je to s dodáním zbytku knížek Libore?Toulá se to někde na poště?Ještě jednu čekám.
accutron Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Jak vidím,plkáme ve špatném vlákně.Jak je to s dodáním zbytku knížek Libore?Toulá se to někde na poště?Ještě jednu čekám.Knížka je odeslana. Prosím o trochu trpělivosti, pošta nestihá.
bohus76 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2014 Ok díky,myslel jsem si,že problém je na poště.
accutron Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Kolegové,už se mi ozval třetí člověk, kterému jsem místo objednaných dvou knih poslal pouze jednu a přitom mi počet výtisků sedí, takže jsem musel někomu poslat něco navíc. Vím, je to moje blbost, ale přesto, kdyby jste někdo dostal výtisk navíc, pošlete mi ho prosím zpět. Děkuji za pochopení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se