venc Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2021 Baterkový už jsem tu před časem ukazoval, teď něco v automatu. Opět trochu obstarožní model, ale zachovalý a pohodlný. ETA 2824-2 to jistí.
EDYMI Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2022 (upraveno) Test na gume. Upraveno 3. ledna 2022 uživatelem EDYMI
quest987 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 Certinama DS Type X-02 to cca před 12 lety začalo, tak jsem se obloukem zase vrátil k Certinám tentokrat DS-1 automatic
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 Ty byly tak dva tydny zpatky na ebayi, ne? Jestli jo, tak sly za super cenu. Koukal jsem na ne a byl rozhodnutej prihazovat, ale pak jsme zrovna prochazeli svatebni fotky a ja jsem aukci prosvihl! Tak jsem rad, ze jsme se nepretahovali Gratulace a at dobre slouzi. Ja budu hledat dal...
VitekB Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 Já už něco takového scháním snad rok. Asi to budou ony, jen pán jaksi zapomněl zmínit, že spona je svařovaná a teď úplně nevím, co s tím. Jediná možnost na ebay je vrátit, ale to asi úplně nechci.
Jerfey Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 DS-1 Automatic jeste s poctivou 2824-2. Ale na ruce uz nebyly dlouho
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2022 V 2. 8. 2022 v 9:41, VitekB napsal: Já už něco takového scháním snad rok. Asi to budou ony, jen pán jaksi zapomněl zmínit, že spona je svařovaná a teď úplně nevím, co s tím. Jediná možnost na ebay je vrátit, ale to asi úplně nechci.Tak to me mrzi. Z obrazku vypadaly v epesnim stavu…
VitekB Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Odesláno 4. října 2022 Certina přišla s novým modelem, u kterého jde měnit pouzdro. Prodává tři sady (Aqua+Sport, Sport+Urban, Urban+Heritage). Docela bych ocenil možnost dokoupit třeba k Aqua+Sport ještě Heritage pouzdro https://monochrome-watches.com/introducing-certina-ds-plus-collection-customizable-watches-video-review-live-pics-price/
seikó Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Odesláno 4. října 2022 To vypada urcite zajimave. Otazka je samozrejme cena a take, jakou verzi Powermaticu tam budou davat (otazka plastovych dilu).
quest987 Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Odesláno 4. října 2022 Ceny kitů od 26 300 . Půjdou koupit i jen samotné hodinky s jedním pouzdrem od nějakých tuším 18000. strojek je tam POWERMATIC 80.611 s Navichron vlaskem. https://www.certina.com/cz-cs/ds-plus-multiply-your-style
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se