Buggy Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Moje nove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Jedny baterkovy univerzaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venc Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Baterkový už jsem tu před časem ukazoval, teď něco v automatu. Opět trochu obstarožní model, ale zachovalý a pohodlný. ETA 2824-2 to jistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Nové DS-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Pěkné a dobrá trefa na 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 (upraveno) Test na gume. Upraveno 3. ledna 2022 uživatelem EDYMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Certinama DS Type X-02 to cca před 12 lety začalo, tak jsem se obloukem zase vrátil k Certinám tentokrat DS-1 automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 @quest987 Moc pěkné Certiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Rozumne potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Pořídil jsem jim sestřičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Ty byly tak dva tydny zpatky na ebayi, ne? Jestli jo, tak sly za super cenu. Koukal jsem na ne a byl rozhodnutej prihazovat, ale pak jsme zrovna prochazeli svatebni fotky a ja jsem aukci prosvihl! Tak jsem rad, ze jsme se nepretahovali Gratulace a at dobre slouzi. Ja budu hledat dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Já už něco takového scháním snad rok. Asi to budou ony, jen pán jaksi zapomněl zmínit, že spona je svařovaná a teď úplně nevím, co s tím. Jediná možnost na ebay je vrátit, ale to asi úplně nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 DS-1 Automatic jeste s poctivou 2824-2. Ale na ruce uz nebyly dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2022 Já už něco takového scháním snad rok. Asi to budou ony, jen pán jaksi zapomněl zmínit, že spona je svařovaná a teď úplně nevím, co s tím. Jediná možnost na ebay je vrátit, ale to asi úplně nechci.Tak to me mrzi. Z obrazku vypadaly v epesnim stavu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdo333 Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Prvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 Paráda, modrá 500ke pristane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Certina přišla s novým modelem, u kterého jde měnit pouzdro. Prodává tři sady (Aqua+Sport, Sport+Urban, Urban+Heritage). Docela bych ocenil možnost dokoupit třeba k Aqua+Sport ještě Heritage pouzdro https://monochrome-watches.com/introducing-certina-ds-plus-collection-customizable-watches-video-review-live-pics-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 To vypada urcite zajimave. Otazka je samozrejme cena a take, jakou verzi Powermaticu tam budou davat (otazka plastovych dilu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2022 Ceny kitů od 26 300 . Půjdou koupit i jen samotné hodinky s jedním pouzdrem od nějakých tuším 18000. strojek je tam POWERMATIC 80.611 s Navichron vlaskem. https://www.certina.com/cz-cs/ds-plus-multiply-your-style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se