kvartus Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Pěkné, dost zachovalé, příjemných 39 mm. Z roku 1971. Něco mě na nich přitahuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Číselník ma mimoriadne peknú textúru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Jaké máte odchylky na svých Certinách? Mé First Divery udělaly mezi změnami celou vteřinu do plusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 (upraveno) Ahoj do clubu. Vybíral jsem hodinky na každodenní nošení. Nebudou to mít lehké, ale nakonec jsou doma a jsem spokojený. Upraveno 10. listopadu 2017 uživatelem MPD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sáčok Odesláno 10. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2017 (upraveno) Certina DS 2 Chrono, miluji je! Jedovatě zelená barva mi v kombinaci s černou přijde opravdu sexy a stopky jsou hezká fíčura. Přijde mi, že Certina je hodně neprávem opomíjená značka. Upraveno 10. listopadu 2017 uživatelem Sáčok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochne Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 zdravíčkokoukám také po hodinkách Certina a našel jsem pěkný kousek a velmi slušnou cenuhttps://www.uhrzeit.org/uhren/Certina/Ds-first/DS-First-Gent-Ceramic-Herrenchronograph-C014.417.11.051.01.php jen mě mrzí,že ručičky od stopek narušují ciferník - mám rád když se pohybuje velká vteřinová ručička takže být bez chrona skočím po nich :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Myslím, že DS-First sa vyrába aj bez chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Po dlouhe dobe tu zase necham otisk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Taky ty jsou moc hezký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SelfishMan Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Ahoj, poslušně se taky hlásím do klubu. Konkrétně se nově kochám DS-1 Automatic ( Day - Date ). Zatím jsem dost spokojený, ale tady člověk nikdy neví, kdy jej chytne zase něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Od prodeje Conquestů je ze mě One Watch Guy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 DS-1, vraj ležali posledných 7? rokov v krabici, po natiahnutí idú bez problémov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Pěkné video DS-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trojnik Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 a ešte dve fotky, všetko lícuje tak ako som si predstavoval, maximálna spokojnosť Ahoj. Mám je též. Nezjišťoval jsi náhodou z čeho je ta luneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trojnik Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Tak sa pridávam do klubu aj ja, v utorok mi prišli Certina DS Action C032.410.11.051.00 Pěkný , mám je taky. Jen nevím z čeho je vyrobená luneta.. Nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 V chlubícím vlákně už jsou, takže tady už jen pro pořádek: jedny plesové Certiny pro paní DadBovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Dadb: plesové Certiny pro paní DadBovou...Ty jsou pěkné, jak jsou velké/malé? Já mám slabost pro takovéhle starší. To je nový úlovek - Blue Ribbon z roku 1965; průměr 36mm: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Pěkný kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DadB Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Dadb: plesové Certiny pro paní DadBovou...Ty jsou pěkné, jak jsou velké/malé?32 mm bez korunky, s korunkou 35 mm, řemen 16-14v reálu vypadají docela malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 DadB: Díky, s tou bílou kůží by mohly s bílou plesovou rukavičkou působit parádně. Zkus ještě prosím fotečku na ručce paní DadBové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se