Billy Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Dobrý den,po vyklízení domu po dědovi jsme objevili tyto hodinky. Nejsem na hodinky odborník, tak se chci zeptat Vás jestli jsou pravé nebo je to povedená kopie.Hodinky jsou celkem těžké, sklíčko nemají vůbec poškrábané, vše viz. fotky (omluvte kvalitu..je to focený Iphonem 5). Předem děkuji za informace, názory a rady. S pozdravem Pepa alias Billy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Podle ty korunky na 6 bych rekl fake, ale nejsem na Rolex odbornik
Billy Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Co je na cifeníku, korunce a skle špatně?
IzTaPa Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 vygoogluj si rolex 16610... na cifru mas spatny font, swiss made je prilis blizko sebe, korunka na sestce neni v realu tak lehce viditelna... dilky tahu neodpovidaji originalu, ma spatne koncovky,... zkratka nejlip udelas, kdyz je vyhodis do kose nebo je predas mistni fake rolex mordparte (sibir, street glide)
Billy Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Díky za info. Uložím je do šuplíku.. Celkem by mě zajímalo, co v tom může být za strojek..
m.n. Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Díky za info.Uložím je do šuplíku..Celkem by mě zajímalo, co v tom může být za strojek.. To je v pohodě, můžeš je nosit dál, půlka lidí to stejně nepozná...
Josef01 Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Celkem by mě zajímalo, co v tom může být za strojek.. Většinou asijský šmejd v umělohmotném osazení. Myslím, že někdy může být docela nebezpečné nosit takové hodinky, protože jejich majitelé často chodí do podniků stejné cenové kategorie a tam se může najít jedinec, který řekne "líbí se mi tvoje hodinky frajere, co s tím uděláme?"
IzTaPa Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Většinou asijský šmejd v umělohmotném osazení. Myslím, že někdy může být docela nebezpečné nosit takové hodinky, protože jejich majitelé často chodí do podniků stejné cenové kategorie a tam se může najít jedinec, který řekne "líbí se mi tvoje hodinky frajere, co s tím uděláme?" co uz? odevza mu je se slovy 'uzij si ty fiky'
jacob Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 protože jejich majitelé často chodí do podniků stejné cenové kategorie a tam se může najít jedinec, který řekne "líbí se mi tvoje hodinky frajere, co s tím uděláme?" Ja se tedy občas v nočních hodinách záhadně vyskytnu v nějaké čtyřce nebo nonstopu, kde je dle mého vjemu osazenstvo z východu (nemyslím Košice) a hodinky nikdy nikoho nezajímaly.
cali Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Tak ten zaujem zavisi hodne aj na tom, kolko mas okolo znamych dalej kolko mas sam kilogramov a ake percento z nich su kovy (hodinky a kluce nepocitam) Ja teda skor nez v baroch sa vyskytujem na uliciach, hodinky este nezaujali chvalabohu nikoho, ale o basu branika som si to s bezdakom uz rozdal.
jacob Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 ale o basu branika som si to s bezdakom uz rozdal. Přesně tak. Že se vrátím z WC a mezitím mi zmizí pivo z baru, tak to je klasika :-).
Denjl Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 nic neukládej - rovnou to vyhoď Díky za info.Uložím je do šuplíku..Celkem by mě zajímalo, co v tom může být za strojek..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.