safi Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 (upraveno) Jedno z mých dream cars: Upraveno 9. června 2007 uživatelem ¨safi
A@A Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 (upraveno) Pekne auto, mal som tu cest ho soferovat na predvadzacej jazde Upraveno 9. června 2007 uživatelem A@A
safi Odesláno 9. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Pekne auto, mal som tu cest ho soferovat na predvadzacej jazde Závidím....pracuju v centru a každý den ho vidím tak 2x-3x :-))
Rimmer Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Závidím....pracuju v centru a každý den ho vidím tak 2x-3x :-)) No prave, na zivo se me osobne uz tak moc nelibi (ale to neznamena, ze bych jej lacne nebral:)). Live mi prijde tak nejak volhoidne.
JJ Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Ale jo, když už je člověk socka a musí si auto řídit sám, tak tohle je přijatelné přibližovadlo ;-) Osobně bych dal přednost Maybachu 62, ale proti gustu žádný dišputát...
A@A Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Závidím....pracuju v centru a každý den ho vidím tak 2x-3x :-)) Hehe nemusis sa bat, nie som ziaden potencialny kupec alebo nieco podobne. Nazval by som to,ze som bol v spravnu chvilu na spravnom mieste. Ked som bol vo Fr pred 3 rokmi tak jeden znamy, kt robi fotografa mal vstupenky na VIP akciu usporiadanu Bentley a jedna z moznosti bola skuska vozidla bez instruktora. Odpych to ma dobry hehe ale tie Breitling hodinky na palubovke su lepsie
pam firenze Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 hehe... no... pani su gurmani... tak pri tomto vizera moje e-cko ako uplne chudatko
A@A Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 (upraveno) hehe... no... pani su gurmani... tak pri tomto vizera moje e-cko ako uplne chudatko Nic proti E ale ja by som skor zvolil to nove C, vyzera skvele. No pokial nemas AMG hehe Upraveno 9. června 2007 uživatelem A@A
midloch Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Jedno z mých dream cars: To SAFI: dneska jsem v Brně viděl červený, je to přenádherný auto, dokonce moje přítelkyně, která většinou na auta řekne ,,fuj,, si spokojeně zamlaskala. Ale SFI snad víš které hodinky budeš musek mít na zápěstí jako správný majitel Bentley
safi Odesláno 16. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2007 (upraveno) To SAFI: dneska jsem v Brně viděl červený, je to přenádherný auto, dokonce moje přítelkyně, která většinou na auta řekne ,,fuj,, si spokojeně zamlaskala. Ale SFI snad víš které hodinky budeš musek mít na zápěstí jako správný majitel Bentley Seiko for Toyota? nicméně tyto se mi líbí: Upraveno 16. června 2007 uživatelem ¨safi
midloch Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 Seiko for Toyota? nicméně tyto se mi líbí: překrásné, už se těším až s těmito klenoty na zápěstí a volantem s logem Bentley tě uvidím jak spokojeně brázdíš silnici!
safi Odesláno 16. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2007 překrásné, už se těším až s těmito klenoty na zápěstí a volantem s logem Bentley tě uvidím jak spokojeně brázdíš silnici! ok až si domluvím tu testovací jízdu tak tě přijedu navštívit :-)) dělá se něco jako testovací jízda i pro hodinky? :-P
railmaster Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Jedno z mých dream cars: Tak to by som musel predať dom, chalupu, manželkin obchod a na zbytok prepadnúť banku.
Onisan Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 (upraveno) Mým snovým autem je Mini Cooper S. Mám ho a dlouho jsem si hrál i s myšlenkou, že si k němu pořídím hodinky MINI co prodávají.. ale je to podle mně paskvil... Pak jsem si hrál s myšlenkou, že si pořídím od Prim solitérek na základě Linea 40 který by měl ciferník stejný jako budíky co mám v Mini v rámci chilli packetu... ale něják jsem ztratil chuť investovat do takového solitéru... Upraveno 17. června 2007 uživatelem Onion
mnovace Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 2 Onio Myslím, že jsi dobře udělal. A zetko už šlo do světa?
Onisan Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 zeto šlo už dávno do světa. Jestli dobře vzpomínám tak někdy na podzim loňského roku...
Onisan Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 zetko šlo už dávno do světa. Jestli dobře vzpomínám tak někdy na podzim loňského roku...
Messiah Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 Maximalne pohodova kara nechal bych si libit ale naky slusny braitle by stacily
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se