Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

MIDOMultifort Chronograph CALIBER 60

MIDO%2BLogo.jpg

Řada hodinek Mido Multifort letos slaví své 80. výročí od zahájení výroby. Při této příležitosti přichází se svým chronografem, který je osazen strojkem Chronograph Caliber 60, jehož základ nalezneme v kalibru ETA A05H31 a který se může pochlubit šedesáti hodinovou rezervou chodu.

Pouzdro hodinek z nerezové oceli typu 316L a průměrem 44 mm, je doplněno i dalším typem pouzdra s černou PVD vrstvou.

Na hodinkách nalezneme dokonce pět různých tlačítek a korunek. Korunka na třetí hodině slouží k nastavení času, na osmé hodině k ovládání vnitřní potápěčské lunety. Tlačítka na druhé a čtvrté hodině slouží k ovládání chronografu, na hodině desáté potom k rychlému nastavení aktuálního datumu. Jak korunky tak tlačítka jsou šroubovací, vodotěsnost hodinek je 200m.

Ciferníky hodinek jsou k dispozici v několika barvách : antracitové, černé nebo stříbrné. Jsou zdobeny vertikálními Ženevskými pruhy, které mají připomínat společně s kulatými indexy závěsná lana a nýty slavného Harbor Bridge v Sydney.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Harbour_Bridge

220px-Sydney_Harbour_Bridge_from_the_air   220px-Sydney-Harbour_bridge.JPG

MIDOMultifort%2BChronograph%2BCALIBER%2B  MIDOMultifort%2BChronograph%2BCALIBER%2B

MIDOMultifort%2BChronograph%2BCALIBER%2B  MIDOMultifort%2BChronograph%2BCALIBER%2B

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Velice pěkná záležitost, jen trošku škoda té záplavy tlačítek/korunek - něco mi říká, že na ruce to nebude dvakrát moc příjemné.

Jinak je to, ale moc pěkný kousek, líbí se mi v té bílé verzi, působí tak nenuceně, střídmě, paráda.

Odesláno (upraveno)

Cim vic tlacitek (a korunek), tim vic sexy.... Za me tohle moc ne. Jirka

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Na tom tahu a černej cifr- no, docela by to šlo, ale že bych po nich toužil, to ne. Znám od nich povedenější kousky.

Odesláno

Tlačítek moc, taky mi trochu připomínají ML Pontos, ale to asi jen podobným stylem.

Moc se mi ale líbí datumovka na "6" a dva subcifry.

Pozitiva převažují.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...