stando Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Zmena aj u mna...z nuliek na 312ky. Hned som ich prezul na konsku prdell od majstra Zrna<br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 ...akoze strasne! To uz tu nikto ani nezablahozela k novemu prirastku. Inak pri druhych 312kach a v poradi uz osmych panerajoch uz aj ja to beriem, ako rutinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Ale kdeže, jaká rutina, jasně že se patří pogratulovat k takovému kousku. Gratuluju!Já mám tedy první 312 a po roce a půl se na ně pořád nemůžu vynadívat. To pouzdro 1950 je prostě geniální, a za posledních 14 dnů se předběhly o 2 vteřiny, takže i strojek si sednul a jsem spokojen. J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Jj 312 jsou nádherný pokaždý když je beru na ruku,tak si říkám,že jsou dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frankie-s Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 312 jsou super, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frankie-s Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Mimochodem odhadnete zapesti na ktere se daji dat? Mam 17,5 cm a prijde mi, ze jsou na me moc velke.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) Mimochodem odhadnete zapesti na ktere se daji dat? Mam 17,5 cm a prijde mi, ze jsou na me moc velke..Jsou, pro tebe 392Edit: jo, stando, congratz, ale ty jsi PAM rutiner... Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Mimochodem odhadnete zapesti na ktere se daji dat? Mam 17,5 cm a prijde mi, ze jsou na me moc velke.. Je to skôr o tvojom pocite, priemer ruky moc nenapovie, tvar ruky je tiež dôležitý. Ale ak sa ti zdajú veľké, tak ti asi veľké budú... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 ....tak teda dik kluci. Panerai je pre mna asi jedina znacka, ktora ma dokaze uspokojit. Vacsinou je to o tom, ze najviac ma hodinky bavia ,pokial ich nezozeniem. Hladanie informacii na nete, komunikacia z predajcom, sledovanie balika na ceste...vsetko je super az kym ich dam na ruku. Potom nadsenie opadne. Pri Panerai nadsenie trva....a trva...a trva :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 tak já prodal 312ky a cítil jsem klid.... asi teda jen dva dny no teď jsem pořídil rádia PAM 380.... taky nejsou špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Tak ja som si vcera splnil sen a som hrdy majitel PAM 104. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Tak ja som si vcera splnil sen a som hrdy majitel PAM 104.Tak jsi nakonec neodolal? Důležité je, že se Ti líbí a že Ti dělají radost. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Neodolal:)Ak by som ich nekupil,tak by som si to vycital asi do konca zivota:) A som neskutocne stastny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Dobres udelals :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Dakujem:)Fakt sa z nich neskutocne tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2014 Koupit Panerai je vzdycky dobrej napad! Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Este raz diky hosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 gratuluji nahoď nějaký foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Tak jedna foto:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 hlásím nový přírůstek PAM 560 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se