Cyber Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 Doména paneristi.cz je volná! Já vím, ale co s ní, když celý svět chodí na paneristi.com Kdo tam bude chodit? Já, Ty, Ondra, Jeremy, Kulix, a kdo ještě??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 Jasan, Blacku, jestli myslíš hodinky, tak PAM se mi děsně líbí, speciálně ty jednoduchý modely, jako máš ty, nebo ondraj - jak píše ondraj - až na to průhledný dýnko, to je potíž, kdyby alspoň ten strojek nebyl tak divně dekorován! . Ty koplikovanější, co má cyber, bohužel nějak něco podstatného ztrácí. Proč je dosud nemám je to, že za ty prachy chci dokonalý hodinky podle mě a to mi zatím lifruje jenom prim.... např, kdyby byl model PAM automatic 40mm (mimostředka, datumka) se sendvič proděravělým ciferníkem a plným dýnkem ....... ale nejni. Taky ta koncepce měnění řemenů je zábavná a práktyš. Ty nejlepší modely PAM (8 days GMT, nebo Verne) jsou fakt mimo mé možnosti nošení na veřejnosti Jestli se ptáš na řemeny, tak musím simona vyzkoušet a prověřit - na foto to vypadá dobře a viděl jsem jeden u prima a taky je bezva! No taky jsem si před pěti lety myslel, že hodinky nad 30k nepatří na veřejnost. No a dneska si myslím, že horní hranice je někde od dost výše. Komplikace je právě to, co odlišuje zajímavý stroj od stamilionů dalších stojků s maximálně datumem. Kdybych na to měl, a nepřipadalo by mi to nemravné, tak bych si určitě koupil nějaké ultrakomlpikované hodinky a na veřejnost bych je samozřejmě nosil. Mezi moje oblíbené strojky patří třeba 7751, ktou jsem měl v Day-Datech, ale bohužel v malém pouzdru (38,5 mm). Proto se těším, že si tenhle strojek jednou koupím v Datoře, která má pouzdro podstatně větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 Já vím, ale co s ní, když celý svět chodí na paneristi.com Kdo tam bude chodit? Já, Ty, Ondra, Jeremy, Kulix, a kdo ještě??? Evoluce pokračuje, kolik jich tu bylo v roce 2005? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 25. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 (upraveno) Tak dneska přidám pár foteček na téma "Panerai v přírodě". Upraveno 25. května 2008 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 25. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 druhý díl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 pěkně fotky - a zdařilé fotky (vím co to je fotit leštěné pouzdro x odlesky),ale pro Panerai bych hledal jiné zátiší - asi něco v duchu BALL webu, aby ty hodinky vynikly - takhle je to moc navoněný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 Ondraji - paradni fotky. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 25. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 ... pro Panerai bych hledal jiné zátiší - asi něco v duchu BALL webu, aby ty hodinky vynikly - takhle je to moc navoněný Ok, příště je mám v plánu upnout do svěráku, nebo položit pod jedoucí vlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 Dakujem za krasne fotky,maločo na Chronomagu ich prekona. Môžem sa spytať,čo je to za zrkadlo (vka) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 Prima fotky Ondraji, libi se mi, mozna bych taky zkusil neco "drsnejsiho" napriklad v bordelu nekde u soustruhu, mezi naradim, nebo napriklad nejakymi srouby nebo tak neco, kazdopadne i takhle je to moc fajn a fotky se ti vskutku povedly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 (upraveno) Musím uznat, že něco na tech vašich Panerai je. Pro jistotu jsem si objednal taky katalog. Jestli si nějaké koupím, tak mě asi už pošlou na léčení nebo zbaví svéprávnosti nebo oboje. Nádherné fotky i hodinky gratuluju. Upraveno 25. května 2008 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 (upraveno) Prima fotky Ondraji, libi se mi, mozna bych taky zkusil neco "drsnejsiho" napriklad v bordelu nekde u soustruhu, mezi naradim, nebo napriklad nejakymi srouby nebo tak neco, kazdopadne i takhle je to moc fajn a fotky se ti vskutku povedly! A co třeba s instalatérskou brašnou nebo na montérkách u skříňky?!? Upraveno 25. května 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 A co třeba s instalatérskou brašnou nebo na montérkách u skříňky?!? Tady je ale potreba uvedomit si jedno a to ze motorkar s kozenou brasnou nesmi projet za zadnou cenu Jedine ze by to byla kozena brasna od Simona, coz asi brzo u Ondraje bude realita Kazdopadne asi pred tydnem jsem si katalog pro jistotu objednal taky at vim nad cim mam premyslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2008 (upraveno) Jo tááák, za žádnou cenu ... Omlouvam se za offtopic, nedalo mi to ... Upraveno 25. května 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Panerai PAM236 Daylight na oceli na cestě ještě se . Tak to je hodne povedený model..Gratuluji..Okamžitě až dorazí, šoupni sem nějaké fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Ok, příště je mám v plánu upnout do svěráku, nebo položit pod jedoucí vlak. Jak jsi je položil na ty kameny? Měls pod nimi nějakou podložku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 26. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Jak jsi je položil na ty kameny? Měls pod nimi nějakou podložku? Hehe, dobrý dotaz. Vyřešila to izolepa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 26. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Panerai PAM236 Daylight na oceli na cestě ještě se . Takže bude další do party No, hupsnul si na to tedy pořádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 (upraveno) Jedu si takhle cestou dát koňům k řece píííít tu vidím panerajéé v jehličí smutně tlííít no nemůže se mííí to někdy poštěstit ???? odjistit korunku....natáhnout, nařídit ! Krásný efekty a lomy, ty kapky na tom sklíčku....... Upraveno 27. května 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 (upraveno) No taky jsem si před pěti lety myslel, že hodinky nad 30k nepatří na veřejnost. No a dneska si myslím, že horní hranice je někde od dost výše. Komplikace je právě to, co odlišuje zajímavý stroj od stamilionů dalších stojků s maximálně datumem. Kdybych na to měl, a nepřipadalo by mi to nemravné, tak bych si určitě koupil nějaké ultrakomlpikované hodinky a na veřejnost bych je samozřejmě nosil. Mezi moje oblíbené strojky patří třeba 7751, ktou jsem měl v Day-Datech, ale bohužel v malém pouzdru (38,5 mm). Proto se těším, že si tenhle strojek jednou koupím v Datoře, která má pouzdro podstatně větší. No, je to samosebou subjektivní, ale abych se vyjádřil přesně, měl jsem na mysli POHODLNÉ nošení v běžném životě, což u mě roztržitého zmatkáře znamená počítat se ztrátou, být overdressed na veřejnosti mi taky není příjemný, ale zvládnul bych to. Cyber, ty máš cvik , vždyť denně nosíš mobilní vybavení za balík. Já se fakt ošívám a vím proč, vždyť i ty linea l.e. jsem ztratil (a naštěstí zase našel...). To mě komplikace ruší (dnešní stav), obtěžovalo by mě taky je ovládat a nařizovat, ale třeba ty 8dní s rezervou chodu bez gmt......... klidně i s.., když to muší bejt, je tu tak živo, že se snad stanu paneristou, abych sem mohl bez ostudy přispívat. Nestačilo by koupit si řemínek a napasovat ho na MVS longíny ?? Upraveno 27. května 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se