nickolas Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Ja bych dal finale. Tech osm muze dvojku vyrazne posunout. A kdyby nahodou byl vysledek 10,9,8 tak bych prodlouzil cas hlasovani o par dnu...
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Malinká úprava:souhlas s Nickolasem, ale je třeba zaktualizovat pořadník zájemců a spočítat jen jejich hlasy. Kdo nemá zájem, nehlasuje. Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem Daemonultimate
neus Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Kaspere, je v historii Davosy něco, na co by měli být extra pyšní nebo nějaký zásadní milník či "patent" nebo něco na ten způsob, co by se dalo využít, jako téma limitky?Moc rád vidím, že se jsme tu opět a opět v téměř plné sestavě a k citované otázce se plně přidávám. Mohlo by to mít pozitivní vliv na další vývoj Nicméně stále mne berou čtyři živly, to je téma témat
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Milník či patent Davosy teda za sebe vidim jako limitku Davosy a né naší
Kasper Odesláno 22. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Prepošlem im tvoju otázku Kaspere, je v historii Davosy něco, na co by měli být extra pyšní nebo nějaký zásadní milník či "patent" nebo něco na ten způsob, co by se dalo využít, jako téma limitky?
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Pokud mohu, aniž bych se chtěl někoho dotknout nebo znehodnotit jeho práci. Démonovo třetí téma se mi líbí, ale ta fotka hodinek ze kterých by to mělo vycházet mne nijak neoslovila . A v hlasování nevidím původní verzi "Čtyři živly" ... to jste teda úplně zabalili ...?
Skargard Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 připojuji se k Sphinxxovi zeměkoule atd. se najednou úplně vytratila a přitom měla nejvíce zastánců včetně mě.
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Ty hodinky jsou jen jako možná ukázka, ne jako definitivum, elementy: v hlasovacím vlákně je odkaz na původní vlákno, kde je těch návrhů až moc. Tak ještě něco vytáhnu do hlasovačky.
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Abychom si rozuměli, jedná se přesně o toto provedení: Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem Sphinxx
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Ty hodinky jsou jen jako možná ukázka, ne jako definitivum, elementy: v hlasovacím vlákně je odkaz na původní vlákno, kde je těch návrhů až moc. Tak ještě něco vytáhnu do hlasovačky. To ano, ale tohle byl dle mého docela dotažený kus práce ... určitě bych jej nevypouštěl, takže když 4 živly, tak asi toto. 1
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 To je ten muj návrh v grafický úpravě od Bellse, s kterym mě smetli ze stolu a nerad se k němu vracim. Ale dám ho tam.
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Co provedeme s tím pořadníkem, chtělo by to aktualizaci, ať víme čí hlasy později počítat.
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Co provedeme s tím pořadníkem, chtělo by to aktualizaci, ať víme čí hlasy později počítat. Tak, teď jsem Ti to psal do SZ, aby v tom nebyl bordel a odrazilo se to z místa. A jinak k tomu vašemu původnímu návrhu, tak to je ten, který mne(a nejen mne) nejvíce oslovil, tudíž spojení "smetli ze stolu" není úplně vhodné a myslím, že by bylo minimálně vhodný ho zahrnout do hlasování, je to zatím návrh s nejlépe odvedenou prací vizualizace . Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem Sphinxx
warann Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Four elements je téma obrovské, těžko se na něm dohodnout, tak, aby realizace vyhovovala všem. Postřehl jsem myšlenku možnosti změny tématu a myslím, že jednoduší téma k realizaci bez náročných úprav by se k anketě o výběru základní náplně limitky hodilo. Někteří z nás jsou vlastenci, kteří milují svou zem, někteří mají toto cítění více či méně potlačené, ale baví je letectví či historie. Jsou tací, kteří nejsou ničím z toho osloveni a ti v mém návrhu zřejmě nespatří nic lákavého. Už jsem psal, že ne vždy a všechno se líbí všem.Téma se nevztahuje k jedné osobě, v čemž vidím obrovskou výhodu. Vlastní realizece tohoto tématu, v případě jeho úspěchu, je tak jednoduchá, jak jen může být základní designérské cítění, takže vám v tomto případě opravdu předkládám pouze téma a pár faktů, vlastní realizaci návrhu zvládneme eventuelně společnými silami. Ale dost řečí, pojďme na to. Osobně mi celé téma do sebe pěkně zapadá a určitě je důstojným konkurentem pro 4 živly (které mně osobně nic neříká a ani představa hodinek s tímto tématem mi nepřijde až tak přitažlivá). Jak už jsem psal, zpracování tématu 313. perutě je jedno z nejjednodušších, jaké si vůbec umím představit, pro mně je zároveň velmi atraktivní, neboť poukazuje na historii, hrdinství jako komplexu a nepřímo na hrdinství jednotlivce, letectví..., každý má dostatek prostoru pro svou vlastní fantazii. Téma se mi opravdu líbí, takže v případě jeho výběru a zapasování do pouzdra Trailmasterů s vnitřní lunetou , které se mi k tomuto zdá vhodné, bych si dovolil pokračovat v pořadníku s číslem jedna , jak původně bylo. V případě nezdaru tohoto tématu se do dalších ,,bojů" nezařazuji. Veškeré případné zpracování, jednotlivé rozmístění prvků, vše je na vás, pro sebe tam nenacházím místo k velkým sporům. Krásné, čisté, reprezentativní téma, které by mě na hodinkách bavilo a ve kterém by jistě i Davosa spatřila čest se na něm podílet.Díky za dočtení až sem i za neunáhlené reakce ( to píše ten pravej...chybama se člověk učí )Tak jsem se konečně dostal ke kompu. Demone všechna čest za invenci a řečeno slovy klasika neutuchající enthusiasmus. Já jsem všema deseti pro toto naprosto skvělé téma (to, že těmhle lidem mnohé dlužíme, nehledě na současné trapárny s památníkem ani netřeba připomínat). Ostatně právě proto toto téma jsem opakovaně přemýšlel o koupi Precist, ale nakonec z toho vždy nějak sešlo. Toto by byly hodinky, které by téma rovněž naplnily a současně by pro mě měly mnohem větší potencilál využitelnosti. Takže za mě Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem warann
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Mně to také víc oslovuje a nástřel typu pouzdra je jen nástřel ,nic definitivního, ale je pravda, že lunetu potřebuju v práci i k zábavě. Hodinky bez mě bavěj tak dva dny a už mi chybí, hlavně v práci.
Skargard Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Letcům jistojistě dlužíme mnohé (zvláště zápaďákům), ale to samé platí i o legionářích, kteří jsou mi blíž. Tudíž za mě 4 návrh legionáři. I když osobně jsem pro 4 živly. Již mlčím a neplevelím
warann Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Honzo jen malý dobrácký rejpnutí, tak se nezlob, jde o kouzlo nechtěnýho, ale nedalo mi to. V kontextu s WW II. je formulace: "Použití znaku 313. perutě jako základ ale i jako možné konečné řešení, pro zachování čistoty originálu!" kouzelná
Daemonultimate Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Honzo jen malý dobrácký rejpnutí, tak se nezlob, jde o kouzlo nechtěnýho, ale nedalo mi to. V kontextu s WW II. je formulace: "Použití znaku 313. perutě jako základ ale i jako možné konečné řešení, pro zachování čistoty originálu!" kouzelná Já nevim, jak to vypadá... ,ale myslel jsem tím použití jen znaku na cifr, aby jsme to nepřeplácali a nepřekombinovali.
warann Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) Já nevim, jak to vypadá... ,ale myslel jsem tím použití jen znaku na cifr, aby jsme to nepřeplácali a nepřekombinovali.V pohodě, každopádně nápad je skvělej a pro mě mnohem atraktivnejší než 4 elements. Btw. čistě ze zvědavosti jak jsi psal o lunetě, platí to i o vnitřní, resp. stačí Ti? Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem warann
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se