Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No za mne P2 a P3 jenom bych tam dal návrh s nahrazení indexů symboly z 11.8. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74573-davosa-chronomag-limitovaná-edícia/?p=1215649 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Viem, skor mi islo o zachytenie struktury. 

7 a P8 špatně, ta zeměkoule se musí pouze pootočit k východní straně aby se Afrika pohla stranou a povylezla Amerika. Jak na tý barevný.

S tym suhlasim a pocitam. Varianty P1-P8 su len na predstavu cifernika. Rucicky, indexmi, datum nie su finalne, v tejto chvili druhorade.

návrh s nahrazení indexů symboly

Suhlas. Je tazko realizovatelny. 

Muj návrh elementů zpracovanej Bellsem bych vyřadil. Vzpomeňte si, jak se nelíbí. Osobně, kdyby to byl papírovej návrh, už jsem ho sežral.

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Chcete mít lehko realizovatelný návrh ? Ok, necháme v reklamce vygravírovat na pouzdro CHRONOMAG L.E. 01/30 do Frýdku to mám kousek, můžu se domluvit v MPM a máme limitku za tři litry...

@Daemon papír nežer, kdysi jsem v opilosti sežral papírovou dvacku a nic moc....

Odesláno (upraveno)

ale nebud hysterka. Vesmir s hviezdami s plastickou zemegulou s naterom lumi ti v nasej cenou hladine nikto nevyrobi a ak ano tak nebude vyzerat ako na obrazku.

Upraveno uživatelem People
Odesláno (upraveno)

Pohoda, já nehysterčím- na to mám manželku :-) Jenom mi přijde divné, že jsme se ani výrobce nezeptali a už tu bečíme, že to bude drahé. No tak jsem vymyslel něco levného.

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odesláno

Keď sa s Davosou riešil ten návrh z pôvodného vlákna, tá stredová zemeguľa mala byť spravená s 3D tlačou. Plasticky to nebolo možné spraviť.

Odesláno (upraveno)

šedo-stříbrná verze

A nebo tam můžeme švihnout tohle :lol2:

globe2.gif

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

Ukázka na pilotkách, trubice by mohly být na všech indexech a na ručičkách. Jenom ukázka na hlavních indexech, je to pakárna dávat každou zvlášť. Jsou to možnosti, jak využít nějakou tu technologii, jestli je to blbost, tak mě zaražte, sám to nevim.

Odesláno

Dobře vypadá ten Peoplův návrh. Akorát předpokládám, že ta velká zemegula v pozadí tam nebude a místo toho by byl vesmír/nic/něco jiného. Na latinských nápisech by jsem netrval, nemusí to být až tak návodné. A Kaspere, ta stříbrná je zavazující, nebo by šla třeba modrá ?

Odesláno

Ukázka na pilotkách, trubice by mohly být na všech indexech a na ručičkách. Jenom ukázka na hlavních indexech, je to pakárna dávat každou zvlášť. Jsou to možnosti, jak využít nějakou tu technologii, jestli je to blbost, tak mě zaražte, sám to nevim.

attachicon.gifTrailmaster all tritium 3.jpg

Vy jste se vrátili k Trailmasterům s pilotním motivem? Hmmm, asi ne. No tak nic :angel:.

Odesláno (upraveno)

Dobře vypadá ten Peoplův návrh. Akorát předpokládám, že ta velká zemegula v pozadí tam nebude a místo toho by byl vesmír/nic/něco jiného. Na latinských nápisech by jsem netrval, nemusí to být až tak návodné. A Kaspere, ta stříbrná je zavazující, nebo by šla třeba modrá ?

Ťo je otázka, jestli mluvíš o giloši nebo 3D zeměkouli, 3D koule by šla v jakýkoliv barvě.

A je tu vůbec ještě někdo, kdo má zájem na pilotkách, nebo už to padlo ???

Odesláno

Čo sa týka 3D tlače, tam asi až tak na farbe z hladiska realizácie nezáleží.

Odesláno

Myslím, že by bolo dobré pracovať i na tejto téme. Nech pri hlasovaní máme rovnocenných adeptov :)

A je tu vůbec ještě někdo, kdo má zájem na pilotkách, nebo už to padlo ???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...