Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pridanie loga davosy a napis swiss made. Do toho by som siel, len vediet cenu :)

Za mňa tá prvá varianta. Len zmeniť farebnosť sekundovky :)

Odesláno

People super!

Pruhy z mojho pohladu asi nie a svetadiely tam jaksi nepasuju. Slnko tu dokola obhajujem len ja tusim :)

Odesláno

Vím, že tady už do toho nemám co kecat, ale co do té druhé vizualizace přidat ty křídla z uniformy pod dvanáctku - tam, co normálně bývá logo firmy?

K první části věty se připojuju, s tou druhou částí souhlasím, zní to dobře. Jsem zvědav, jak to bude vypadat po zpracování grafikem. Pořád mi vrtá hlavou, že bude škoda, když se tahle varianta projektu nedočká realizace.

Odesláno

Já vím, úplně spadelj z višně nejsem. To je jasný, že bude úspěch, když se podaří zrealizovat aspoň jedna. A když to bude za rok jak píšeš, budu jenom rád.

• Dát hlas 1
Odesláno

Ok, ale dá se aspoň rámcově odhadnout, kdy by to mohlo být? Den, dva, týden? Díky za ochotu.

Čokoľvek v tejto chvíli poviem - vymyslím si - napísal som mu - čakam na odpoveď. Hneď, ako ju dostanem, je to tu :)

Odesláno (upraveno)

Čokoľvek v tejto chvíli poviem - vymyslím si - napísal som mu - čakam na odpoveď. Hneď, ako ju dostanem, je to tu :)

Vynechat peří, co myslíš, stále mi dělá v představě bordel s čitelností indexů, People to řikal dobře, teda psal. Vypustit peří a dosadit k mírně zkrácenejm indexům.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Nějakou dobu to tady sleduji z dálky pánové a to provedení Squadron mě opravdu zaujalo, jak provedením tak i tématem. 

Odesláno

Vynechat peří, co myslíš, stále mi dělá v představě bordel s čitelností indexů, People to řikal dobře, teda psal. Vypustit peří a dosadit k mírně zkrácenejm indexům.

attachicon.gifbez peří 1.jpg

pekne 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...