Kasper Odesláno 2. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2014 pridanie loga davosy a napis swiss made. Do toho by som siel, len vediet cenu Za mňa tá prvá varianta. Len zmeniť farebnosť sekundovky
People Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Sekundovka je zatial slabe miesto. Taktiez proporcie indexov a ruciciek, je potrebne vyladit. Index by mal byt vacsi ako spicka rucicky.
ivan_989 Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 People super!Pruhy z mojho pohladu asi nie a svetadiely tam jaksi nepasuju. Slnko tu dokola obhajujem len ja tusim
warann Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Vím, že tady už do toho nemám co kecat, ale co do té druhé vizualizace přidat ty křídla z uniformy pod dvanáctku - tam, co normálně bývá logo firmy? K první části věty se připojuju, s tou druhou částí souhlasím, zní to dobře. Jsem zvědav, jak to bude vypadat po zpracování grafikem. Pořád mi vrtá hlavou, že bude škoda, když se tahle varianta projektu nedočká realizace.
wizard-ov Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 To máš těžké, mi by zase bylo strašně líto, kdyby nevyšla verze D&B nebo alespoň nějaký její derivát...
People Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Jedna lmitka staci. O rok sa zase zijdeme a urobime superb pilotky. Od archímede alebo podobnej firmy.
warann Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Já vím, úplně spadelj z višně nejsem. To je jasný, že bude úspěch, když se podaří zrealizovat aspoň jedna. A když to bude za rok jak píšeš, budu jenom rád. 1
People Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Kasper kedy budu prve profi vizualizacie?
Kasper Odesláno 3. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Kasper kedy budu prve profi vizualizacie? Poslal som podklady grafikovi - čakám na info. Hneď, ako budú - dám ich sem
Kasper Odesláno 3. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2014 má toho teraz trošku viac, tak ma požiadal o trpezlivosť
warann Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 má toho teraz trošku viac, tak ma požiadal o trpezlivosť Ok, ale dá se aspoň rámcově odhadnout, kdy by to mohlo být? Den, dva, týden? Díky za ochotu.
Kasper Odesláno 3. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Ok, ale dá se aspoň rámcově odhadnout, kdy by to mohlo být? Den, dva, týden? Díky za ochotu. Čokoľvek v tejto chvíli poviem - vymyslím si - napísal som mu - čakam na odpoveď. Hneď, ako ju dostanem, je to tu
warann Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Ok, v pohodě a ještě jednou díky za ochotu.
Daemonultimate Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 (upraveno) Čokoľvek v tejto chvíli poviem - vymyslím si - napísal som mu - čakam na odpoveď. Hneď, ako ju dostanem, je to tu Vynechat peří, co myslíš, stále mi dělá v představě bordel s čitelností indexů, People to řikal dobře, teda psal. Vypustit peří a dosadit k mírně zkrácenejm indexům. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2014 uživatelem Daemonultimate
ABCDE Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Nějakou dobu to tady sleduji z dálky pánové a to provedení Squadron mě opravdu zaujalo, jak provedením tak i tématem.
Kasper Odesláno 3. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Vynechat peří, co myslíš, stále mi dělá v představě bordel s čitelností indexů, People to řikal dobře, teda psal. Vypustit peří a dosadit k mírně zkrácenejm indexům. bez peří 1.jpg pekne
wizard-ov Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Ty indexy, že by byly jako vevnitř toho kruhu ? Tzn vnější luneta, nápis RAF, indexy ?
Daemonultimate Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Ty indexy, že by byly jako vevnitř toho kruhu ? Tzn vnější luneta, nápis RAF, indexy ?Naopak, asi takhle, na tvar indexů nekoukej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se