Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ke konci lítali s Liberatory, a myslím že by bylo pěkné jim nějaké hezké hodinky věnovat, jen si myslím že by to měly být Primky... a tímto končím svoje offtopicy, omlouvám se za zbytečné kafrání do limitky a zavřete oči, odcházím...

Odesláno

Ke konci lítali s Liberatory, a myslím že by bylo pěkné jim nějaké hezké hodinky věnovat, jen si myslím že by to měly být Primky... a tímto končím svoje offtopicy, omlouvám se za zbytečné kafrání do limitky a zavřete oči, odcházím...

V Tvém případě volbu Primek chápu, ty jsi patriot (to není špatný název pro hodinky :-))

Jasně, do Prahy už přiletěli s Liberatory, ke knížce Zbylo nás devět bych se zase jednou rád vrátil.

A už opravdu mlčím a nebudu klukům kecat do jejich four seasons. 

Odesláno

Ktorý návrh 4 elements by mal byť prioritne navrhnutý ?

Poslal som mu tieto 3 varianty

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Za mna ani jeden. Same svetadiely, ani jedno slnko, ani jeden gilos so symbolmi zivlov. Je mi luto, prepac.

Odesláno (upraveno)

za mna varianta bez zemegule je akceptovatelna tato. V kazdom pripade by som bol za hlasovanie o zemeguli. Mne sa zemegula paci, ale ak by sa odhlasovalo jej odstranenie, tak by mi to vobec nevadilo. 

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Giloš je povrchová úprava ciferníku. Griloš si nejsem jistý, slovensky tolik neumím, ale bude to buď griliášový bombon nebo nějaká mňamka na grilu. Asi by obojí šlo vychutnat s nějakými hezkými hodinkami s gilošovaným ciferníkem na ruce.

Odesláno

Ale vratme sa k hodinkam. Cele hodinky uz mam pred ocami. Strieborne kovove indexy vyplnene lumi farbou, cifernik ako na obrazku vyssie, hrajuci farbami pri minimalnom naklone. Vezmite do ruk ceruzku a papier a nakreslite vzor aky vam 30tim bude vyhovovat. Mne je to uplne jedno ci to budu vlnky, stvorceky, pyramidy, spiraly, alebo tam bude relief zeme. Stale to bude bomba!

Odesláno

Inspiracia na stredovu cast #193 zo zamknuteho vlakna. Dali by sa pre gilos pouzit jednotlive trojuholniky? Vid #440 variant3

Odesláno

Máš pravdu, odpískal. Ta vizualizace pilotek, která dala tak dvě minuty práce zkušenýmu grafikovi, obsahovala všechno úplně špatně a čekalo se na ní kolik...14 dní...asi tak. Pilotky by musely vypadat úplně jinak. A čtyři elementy mě pustily úplně, představy, které tu vznikají mě opravdu neoslovují ani trochu. Stejně jako kolegové, vám přeju, ať to dotáhnete.

Odesláno

dakujem people. ten g®ilos urobil stano aj s detailami, ma  to v tom prispevku 440 v starom vlakne. Ide mi len o vzor, rozlozenie symbolov je 3 6 9 12 a gilos pootoceny tak, aby bol symbol v stredu stvrtkruhu. Aternativne by sa dal cely cifernik este gilosovat symbolom piateho elementu resp. Zdroja. Asi tak nejako vypada moja predstava :)

Odesláno (upraveno)

z tohto 

som sa pokusil urobit toto, lepsie to uz neurobim.

Toto si uz musi predstavit aj slepy. 

Upraveno uživatelem People

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...