tombas Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Pánové, prosím o váš kvalifikovaný názor. Jsou tohle Samuraje nebo ne? Někde se uvádí, že ano, jinde zase jen diver watch.Jsem v náročné fázi výběru nových levných hodinek do nepohody a tyhle mě celkem zaujaly: SEIKO SKZ323K1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Samuraje to nejsou, jestli se nepletu ta Stargate.
bohus76 Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Samuraje máš zde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombas Odesláno 24. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Dík za rychlou reakci. A nevíte, jestli je mezi těmito stargejty a samuraji nějaký kvalitativní rozdíl? Vím, že samuraje se dělaly i titanové, což není tento případ.
ggrand Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Kvalitativně nejsou. Stargejty mají navíc ukazatel dne a vypouklé sklíčko. Jsou to velmi rozdílné hodinky.
blackhead Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Rozdil tam je, samurai je legenda, stargate zatim ne
tombas Odesláno 24. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Aha, těch dvou zásadních odlišností jsem si nevšml , tak už je mi to jasné. Ono taky vyznat se v té záplavě modelů, které Seiko vyrábí, je takřka nemožné.Dík.
quest987 Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 A hlavne Samuraje nejde nove v obchode koupit, jedine od nekoho treba v nos stavu a to sou pak vetsinou za nesmysl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se