cecil Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Perfektní a domluva a Wizard je chlap jak má být.Děkuji moc a samozrejmne doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Děkuji za perfektní obchod, rychlost, zabalení a prostě vše. Velká spokojenost s hodinkami. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Petře díky,jednoznačné doporučení pro všechny ,vše dokonalé,takže spokojenost veliká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Za mě taky, vše 1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 co dodat, wizard uz je davno legendou...vsechno probehlo na vybornou, hodinky perfekt zabaleny a postak dokonce tentokrat i zavolal takze sem nemusel vecer stat frontu kdybych to vzal z druhe strany a snazil se najit nejaky zapory - ty jeho ksefty jsou tak bezproblemovy a vyhodny, ze neni mozny odolat! tak se budu tesit na dalsi, snad nekdy i osobne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Mnohokrát děkuji za obchod a vřele doporučuji. Vše za1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Skvělý pokec,,, dvě kávy, voda a květináč :-) a jsem skoro bez hodinek. Díky za obchod. Bude mne těšit i příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Zase fajn po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 pokec a prima obchod.Děkuji a vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesvagner Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Rychly, rovny, bezproblemovy obchod. Moc dekuju a kdykoli znovu, bylo mi cti. A jdu si precist vyvoj chronohnupa. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slava23 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 U tohoto člena je to jako nosit dříví do lesa - kupující AAA rating. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Vsechno totalne v cajku, super pristup i komunikace, vsechno rychly, ferovy a bezproblemovy tak jak ma byt. Dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Spravnej chlap, diky moc za obchod, at slouzi. A budu se tesit na priste :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Ani si nepamatuju, že bych za poslední dobu obchod vyřídil takhle rychle. Vše podle domluvy. Za mě jedna s hvězdou! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Stejnej kalibr jako ja a jelikoz se ridim heslem jsem skromny a nejlepsi, tak konstatuji, ze plati i pro kouzelnika! Vcera dohodnuto, dnes doruceno, bylo mi cti a narodnim svatkem a tesim se na priste, coz prijde, az ho zas opusti chronodepka... 100% a Lovečák doporucuje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Lepsi domluvu nez s Petrem si uz nejde predstavit, vse perfektni od domluvy az po hodinky!! Petre diky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Vše jak bylo dohodnuto, rychle jasně spolehlivě. S Petrem obchod s naprostou jistotou a důvěrou.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Pripajam sa k dlhemu zoznamu spokojnych parchantov. S Petrem si to kedykolvek s radostou zopakujem. Presne takto by to malo vyzerat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Opět vše na výbornou!!! Skvělá kávička a super pokec... A kdo může říct, že má Wizardovu kouli...vlastně polokouli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drew83 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Správný pacient, přišel si pro Isofrane až za mnou do ordinace, takže doslova chronobundus :-) Ale vyloženě se v čekárně necítil :-D Petr je jinak samozřejmě legenda a férový chlap, viz předchozí příspěvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se