Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Co říkáš na ten mesh?

Mesh velmi dobrý, mám slabost pro kovové náramky, když už kvůli ničemu jinému tak pro jejich praktičnost.

Odesláno

Nádherný hodinky. Nepamatuji se, že bych se někdy vydržel tak dlouho dívat na fotografii hodinek, jako zde na Tvoje makra....pecka !

Odesláno

Moc díky všem.

Je to foceno otočeným seťákem z ruky.

Trochu mi tu uniká význam lumi indexov vs. holé ručky. Napriek tomu si dovolím povedať, že to je jeden z najlepších a najfotogenickejších modelov tu na fóre. Ciferník nádherne žije. 

Je to spíše na šero než tmu, ty tmavé ručičky jde i za horších světelných podmínek proti bílému číselníku dobře vidět. Jinak je velmi efektní, když se ti v tom členitém číselníku navíc něco rozsvítí.

Lumi je spíše slabší.

Jejich focení zas tak jednoduché není, sklo je mírně klenuté a pokud se nepletu, tak nemá vnější antireflex.

Odesláno

Jedny z nejhezčích hodinek tady na fóru. Je zážitek koukat na fotografie. A co pak na živo... Rád bych někdy sednul na limču a kouknul se na ně, pokud by ti to nevadilo?

Odesláno

Jedny z nejhezčích hodinek tady na fóru. Je zážitek koukat na fotografie. A co pak na živo... Rád bych někdy sednul na limču a kouknul se na ně, pokud by ti to nevadilo?

Není problém se domluvit.

Buď přijedeš někdy k nám na Moravu nebo je možno mě odchytit na pravidelné cestě Zlín - MB (téměř každý týden).

Odesláno

Supr, díky. Na Moravu jezdím velice rád, tak bych zajel klidně i do UH. Takže děkuji za tu možnost a určitě se ti ozvu ;)

OK, dej vědět.

Odesláno
:)).
Odesláno (upraveno)

Pravda je taková, že má obojí stejnou barvu - viz první fotka (no nic bludišťáci zůstanou doma).

(omluvte upatlané fotky z mobilu)

post-1538-0-31059800-1413447508_thumb.jpg

post-1538-0-93855900-1413447517_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Hele fotky jsou to dobre a hodinky uzasne, moc se mi libi.

Odesláno (upraveno)

Díky.

----------

Dnes proběhlo přesné vážení (přesnost na desetitisíciny gramu).

post-1538-0-75092400-1413573367_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Vit
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...