Přejít na obsah

JEDINÝ POŘÁDNÝ AUTO !!!

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lovap: No tak to teda nevím. Já si s mojí stařičkou Corollou povídám taky. Ráno otevřu garáž, zeptám se jak se jí daří a když poslušně naskočí tak ji pochválím. Vozí mě už nějaký pátek bez problémů.

Snow: A nejlepší a nejpěknější auto v historii je Jaguar E Type v jakékoliv verzi.

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Lovap: No tak to teda nevím. Já si s mojí stařičkou Corollou povídám taky. Ráno otevřu garáž, zeptám se jak se jí daří a když poslušně naskočí tak ji pochválím. Vozí mě už nějaký pátek bez problémů.

Snow: A nejlepší a nejpěknější auto v historii je Jaguar E Type v jakékoliv verzi.

Výnima z pravidla. :D

Odesláno

Uz se přestává vyrábět, stojí asi pět mega, musíš mít řidičák na nákladák, a žere to asi pětadvacet nebo kolik, no prostě krasavec. (myslím to vážně a nedělám si srandu)

Odesláno
Uz se přestává vyrábět, stojí asi pět mega, musíš mít řidičák na nákladák, a žere to asi pětadvacet nebo kolik, no prostě krasavec. (myslím to vážně a nedělám si srandu)

stoji kolem trojky, vyroba uz skoncila, ano, musis mit cecko noty, a 25l/100 je min... za 25l/100 sem jezdil s H2, ale H1... obavam se, ze vic... karoserie je odlitek, a zaruka na motor je 500.000mil... aspon myslim, pamet mi uz slabne :)

Odesláno
Chlapi, ať se dívám, jak se dívám, tak netuším, kam bych do těch vašich pořádných aut dal autosedačku s děckem, když ho vezu do školky. :worried_anim:

sorry, ale poradny auto proste nebyva vetsinou staveny na rodinu. btw ecko jaguar ve verzi 2plus2 ma zadni sedacky :D a dino myslim taky...

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
sorry, ale poradny auto proste nebyva vetsinou staveny na rodinu. btw ecko jaguar ve verzi 2plus2 ma zadni sedacky :D a dino myslim taky...

Máš recht, pořádný auto není 100% rodinný kočár

Morgan Plus

Morgan-plus_4_2004_1600x1200_wallpaper_01.jpg

Morgan-plus_4_2004_800x600_wallpaper_03.jpg

P.S. musím přehodnotit svůj vztah k Lanciím, TOHLE JE JEDINÝ POŘÁDNÝ AUTO :thumbsup_anim:

P.S.S. sedačku možno upevnit vzadu na rezervu ;)

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)
Máš recht, pořádný auto není 100% rodinný kočár

Morgan Plus

Morgan-plus_4_2004_1600x1200_wallpaper_01.jpg

Morgan-plus_4_2004_800x600_wallpaper_03.jpg

P.S. musím přehodnotit svůj vztah k Lanciím, TOHLE JE JEDINÝ POŘÁDNÝ AUTO :thumbsup_anim:

P.S.S. sedačku možno upevnit vzadu na rezervu ;)

Tak toto je moja milovaná značka. A je mi to jedno, či ide o trojkolku s akou jazdil Peter Selers, alebo novšie štvorkolky. O.i, manželka pre zmenu zbožňuje kačicu 2CV.

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno (upraveno)
Dej pokoj s italským autem. Fiat, Lancia, Alfa, už jsem to zažil a ještě dodnes se z toho v noci odkopávám. :suicide_anim: To byla noční můra a samý problémy. Italský, jedině tak žrádlo, auta nikdy více. :speak_cool:

Souhlas, měl jsem Fiata Bravo, prodal jsem ho při 105 TKm, vačky v řiti. výfuk 2x, krokový motorek, pochopitelně nevyjmenovávám věci běžně opotřebovávané jako ložiska a destičky atd :suicide_anim: . Teď jezdím Octavií (starý model), mám najeto 155 Tkm a více méně bez problémů.

Upraveno uživatelem Pepino65

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...