vito Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Lovap: No tak to teda nevím. Já si s mojí stařičkou Corollou povídám taky. Ráno otevřu garáž, zeptám se jak se jí daří a když poslušně naskočí tak ji pochválím. Vozí mě už nějaký pátek bez problémů. Snow: A nejlepší a nejpěknější auto v historii je Jaguar E Type v jakékoliv verzi.
Lovap Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Lovap: No tak to teda nevím. Já si s mojí stařičkou Corollou povídám taky. Ráno otevřu garáž, zeptám se jak se jí daří a když poslušně naskočí tak ji pochválím. Vozí mě už nějaký pátek bez problémů. Snow: A nejlepší a nejpěknější auto v historii je Jaguar E Type v jakékoliv verzi. Výnima z pravidla.
safi Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 v Integrále jsem něco najezdil, ve Stratosu se mě to bohužel už nepovede, tak mám náhražku Rozkošné....
Mike. Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 (upraveno) Toto je poradne auto. Upraveno 14. června 2007 uživatelem Michael
Pfosser Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Chlapi, ať se dívám, jak se dívám, tak netuším, kam bych do těch vašich pořádných aut dal autosedačku s děckem, když ho vezu do školky.
Valachus Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Uz se přestává vyrábět, stojí asi pět mega, musíš mít řidičák na nákladák, a žere to asi pětadvacet nebo kolik, no prostě krasavec. (myslím to vážně a nedělám si srandu)
sibirnaya Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Uz se přestává vyrábět, stojí asi pět mega, musíš mít řidičák na nákladák, a žere to asi pětadvacet nebo kolik, no prostě krasavec. (myslím to vážně a nedělám si srandu) stoji kolem trojky, vyroba uz skoncila, ano, musis mit cecko noty, a 25l/100 je min... za 25l/100 sem jezdil s H2, ale H1... obavam se, ze vic... karoserie je odlitek, a zaruka na motor je 500.000mil... aspon myslim, pamet mi uz slabne
sibirnaya Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Chlapi, ať se dívám, jak se dívám, tak netuším, kam bych do těch vašich pořádných aut dal autosedačku s děckem, když ho vezu do školky. sorry, ale poradny auto proste nebyva vetsinou staveny na rodinu. btw ecko jaguar ve verzi 2plus2 ma zadni sedacky a dino myslim taky...
Mike. Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Proste Hummer (nebo vojensky Humvee) to je Auto!
Návštěvník Snow Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 (upraveno) sorry, ale poradny auto proste nebyva vetsinou staveny na rodinu. btw ecko jaguar ve verzi 2plus2 ma zadni sedacky a dino myslim taky... Máš recht, pořádný auto není 100% rodinný kočár Morgan Plus P.S. musím přehodnotit svůj vztah k Lanciím, TOHLE JE JEDINÝ POŘÁDNÝ AUTO P.S.S. sedačku možno upevnit vzadu na rezervu Upraveno 14. června 2007 uživatelem Snow
Lovap Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 Tak, tak, Morgan je krásne Auto. Keď si predstavíš, že to má d r e v e n ý rám ...
railmaster Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 (upraveno) Máš recht, pořádný auto není 100% rodinný kočár Morgan Plus P.S. musím přehodnotit svůj vztah k Lanciím, TOHLE JE JEDINÝ POŘÁDNÝ AUTO P.S.S. sedačku možno upevnit vzadu na rezervu Tak toto je moja milovaná značka. A je mi to jedno, či ide o trojkolku s akou jazdil Peter Selers, alebo novšie štvorkolky. O.i, manželka pre zmenu zbožňuje kačicu 2CV. Upraveno 15. června 2007 uživatelem railmaster
Pepino65 Odesláno 16. června 2007 Nahlásit Odesláno 16. června 2007 (upraveno) Dej pokoj s italským autem. Fiat, Lancia, Alfa, už jsem to zažil a ještě dodnes se z toho v noci odkopávám. To byla noční můra a samý problémy. Italský, jedině tak žrádlo, auta nikdy více. Souhlas, měl jsem Fiata Bravo, prodal jsem ho při 105 TKm, vačky v řiti. výfuk 2x, krokový motorek, pochopitelně nevyjmenovávám věci běžně opotřebovávané jako ložiska a destičky atd . Teď jezdím Octavií (starý model), mám najeto 155 Tkm a více méně bez problémů. Upraveno 16. června 2007 uživatelem Pepino65
railmaster Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Prispejem troškou do mlyna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
railmaster Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Dcére sa páčila táto maličkosť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
railmaster Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Aj toto bolo fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
railmaster Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Alebo nemecká klasika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
railmaster Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 A troška luxusu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Odesláno 17. června 2007 Dcera má vyloženě dobrý vkus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se