Přejít na obsah

Napodobenina Panerai

kopl2005

Doporučené příspěvky

A to je presne ten problem, nekdo si kupuje hodinky protoze se mu libi a nekdo pouze proto aby si mohl dokazat ze na to ma.. kazdopadne takovi lide jsou a ja to akceptuji, jen nechapu ty druhe, ze to akceptovat nechteji..

Ale patri ti uznani za to, ze jsi se k tehle problematice vyjadril velmi trefne a co vlastne kraci :whistle:

EDIT: Panove kopl2005 a abcdddd zkuste si treba precist prispevek gandalfa, ktery to take celkem trefil ;)

A co kdyby se třeba pan (nebo jiná velká značka) částečně vyráběly v Číně? Samozřejmě "pod přísným dohledem" matky firmy! Jak pilník v malých žlutých ručičkách vytváří ty opěvované skvosty ... Změnil by se váš pohled na věc?

Ja kazdopadne chapem ze nakupujete tieto hodinky len pre "vedecke" ucely....Mne je to jedno co s tymi hodinkami budes robit....Neviem ako by sa pacilo tebe keby si si na nejake hodinky setril ako....zaplatil za ne tazke prachy a potom by si na fore cital veci typu hej noobs podte nakupovat lacne repliky tych tvojich vysnenych hodiniek.....Asi by sa ti to taktiez nepacilo....Ale to asi nepochopis pokial poriadne neinvestujes a niekto tvoju investiciu bude takto spinit.....Ja som tiez este "neinvestoval" ale asi som viac empaticky ako ty......:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Spiderer: Treba pokud se do nich zakoukam a styl sendvicovyho ciferniku se mi bude libit, budou mi sedet proporcne tak si poridim klasicky OP a nebo zjistim, ze to jde uplne mimo me a zustanu u klasickych hodinek od Omegy.

To snad nemyslíš vážně, že? Takže až si budeš chtít koupit Ferrari, tak si koupíš čínskou napodobeninu Ferrari, která se v té době bude třeba vyrábět, abys vyzkoušel, zda-li se v tom budeš cítit dobře? Já myslím, že si chceš pouze v hlavě odůvodnit, proč si kupuješ napodobeniny. Mimochodem já na OP taky nemám, ale o to větší motivaci mám tvrdě pracovat, abych si jednou mohl koupit originál...

Odkaz ke komentáři

Setrim na Speedmastery "moonwatch" - nebo presneji mam nasetreno a tenhle mesic si je poridim a to, ze se dela mraky faku Omega Speedmaster, ze jedny ma i kolega v praci mi je uplne jedno, libi se mi, tak si je koupim a nepotrebuji tim nijak oslnovat, ja budu s nakupem spokojenej, to je pro me za ty penize dostatecna satisfakce..

Mam rad treba obleceni od Bosse, proc? Protoze je kvalitni..a netrapi me, ze na polo tricku nebo kosili nikde neni vysity logo a dokonce me ani nevytaci pokud potkam nekoho kdo na sobe ma fake.. nechava me to zcela klidnym, to uz je problem toho co to nosi.. Ale chapu, ze kazdy muze mit jiny pohled na vec a nekdo narozdil ode me bude radsi rok setrit na hodinky za 200k aby se mohl pred kamarady v hospode pochlubit jakej je to sekac.. :whistle:

Odkaz ke komentáři

Spiderer: Treba pokud se do nich zakoukam a styl sendvicovyho ciferniku se mi bude libit, budou mi sedet proporcne tak si poridim klasicky OP a nebo zjistim, ze to jde uplne mimo me a zustanu u klasickych hodinek od Omegy.

To snad nemyslíš vážně, že? Takže až si budeš chtít koupit Ferrari, tak si koupíš čínskou napodobeninu Ferrari, která se v té době bude třeba vyrábět, abys vyzkoušel, zda-li se v tom budeš cítit dobře? Já myslím, že si chceš pouze v hlavě odůvodnit, proč si kupuješ napodobeniny. Mimochodem já na OP taky nemám, ale o to větší motivaci mám tvrdě pracovat, abych si jednou mohl koupit originál...

A ty jsi cipak dvojce? Jinak ja jsem nikdy nerekl, ze na OP nemam, ale to pro koupi tohoto kusu rozhodne nebylo podstatne.. :whistle:

Odkaz ke komentáři

Setrim na Speedmastery "moonwatch" - nebo presneji mam nasetreno a tenhle mesic si je poridim a to, ze se dela mraky faku Omega Speedmaster, ze jedny ma i kolega v praci mi je uplne jedno, libi se mi, tak si je koupim a nepotrebuji tim nijak oslnovat, ja budu s nakupem spokojenej, to je pro me za ty penize dostatecna satisfakce..

Mam rad treba obleceni od Bosse, proc? Protoze je kvalitni..a netrapi me, ze na polo tricku nebo kosili nikde neni vysity logo a dokonce me ani nevytaci pokud potkam nekoho kdo na sobe ma fake.. nechava me to zcela klidnym, to uz je problem toho co to nosi.. Ale chapu, ze kazdy muze mit jiny pohled na vec a nekdo narozdil ode me bude radsi rok setrit na hodinky za 200k aby se mohl pred kamarady v hospode pochlubit jakej je to sekac.. :whistle:

Ale já si taky nekoupím napodobeninu trička od Bosse abych zjistil jak mi bude sedět.. Mně jde o to, že si napsal, že si je chceš vyzkoušet, jestli Ti budou sedět....

Odkaz ke komentáři

A já si ještě přisadím. Opravdu dobré firmy NIKDY nekopírují design spojovaný s jinou dobrou firmou. Vždy nějaký originál a potažmo třeba budoucí slavný design vytvoří. Dovedete si představit, že by PP, VC, Breuget, JLC.....anebo i Omega, Longines, TAG, Rolex, Breitling, atd...dělali něco co vypadá jako výrobek konkurence? Asi těžko, co? Na cízích designech parazitují výrobci, kteří jsou možná kvalitní, ale nemají duši.

Odkaz ke komentáři

Krupkic - precti si ten prispevek cely, treba to pochopis ;) Ja jsem o koupi OP zatim neuvazoval.. tyhle hodinky me ve vlakne MM celkem zaujaly tak jsem si jedny koupil a uvidim jestli se mi budou libit, jsou dost velke 44mm (ja mam vsechny hodinky do 42mm), jsou vzhledove zajimavy (zadny podobny hodinky nemam), je to Cina (zadne cinske hodinky zatim nemam, nekdo rika, ze jsou ok, nekdo ze jsou to smejdy, ja se rad presvedcim sam). Nejsou to hodinky s logem OP - ty bych si z Ciny nekoupil.. Co na tom nechapes? Kdybych si chtel koupit velky letecky IWC, treba bych si taky objednal z nemecka Steinharty za par stovek euro, chvilku bych je nosil a zjistil bych jestli mi ty hodinky neco rikaji, nebo jestli to bylo jenom rychle ucarovani potemnele mysli.. co bude vysledkem kdyz se mi po mesici libit nebudou? budou mi doma lezet nemecti letci za par tisic a ne velci letci od IWC za par set tisic.. Uz jsem to psal, pro me to jsou cinske hodinky, ktere se mi libi, ne frajerinka na to abych ostatnim ukazal, ze jsem znalec ;)

Odkaz ke komentáři

Krupkic - precti si ten prispevek cely, treba to pochopis ;) Ja jsem o koupi OP zatim neuvazoval.. tyhle hodinky me ve vlakne MM celkem zaujaly tak jsem si jedny koupil a uvidim jestli se mi budou libit, jsou dost velke 44mm (ja mam vsechny hodinky do 42mm), jsou vzhledove zajimavy (zadny podobny hodinky nemam), je to Cina (zadne cinske hodinky zatim nemam, nekdo rika, ze jsou ok, nekdo ze jsou to smejdy, ja se rad presvedcim sam). Nejsou to hodinky s logem OP - ty bych si z Ciny nekoupil.. Co na tom nechapes? Kdybych si chtel koupit velky letecky IWC, treba bych si taky objednal z nemecka Steinharty za par stovek euro, chvilku bych je nosil a zjistil bych jestli mi ty hodinky neco rikaji, nebo jestli to bylo jenom rychle ucarovani potemnele mysli.. co bude vysledkem kdyz se mi po mesici libit nebudou? budou mi doma lezet nemecti letci za par tisic a ne velci letci od IWC za par set tisic.. Uz jsem to psal, pro me to jsou cinske hodinky, ktere se mi libi, ne frajerinka na to abych ostatnim ukazal, ze jsem znalec ;)

Zase si si to pekne odvovodnil....CONGRATS....je uplne jedno preco si tie hodinky kupujes..Tvoje vnutorne pohnutky su mi uplne ukradnute...jedno co nepopries je to ze su to minimalne plagiaty OP ked nie faky...Pretoze nazvat hodinky podla najslavnejsieho modelu vyrobcu je huste....To je akoby som vyrobil supersportiak a nazval ho Enzo alebo Maranelo...Vo Ferari by ma roztrhali.....Napr. vo francuzsku sa dopustas trestneho cinu ked nosis plagiat kabelky LV...Dufam ze to raz bude aj s hodinkami....A mozno si neuvedomujes ze svojim nakupom ajked len pre "vedecke" ucely podporujes plagiatora.....

Odkaz ke komentáři

Jinak chlapi, vy ostatni, koukam, ze tu jsou i milovnici hodinek a ne pouze milovnici toho "ja na to mam a chci to vsem ukazat a nikdo mi v tom nebrante hodinkama s podobnym designem, nebo nebudu tak originalni". Kazdopadne kopla omlouva i to, ze tu je chvilku a treba nevi, ze tu jsou i lidi, kteri si kupuji hodinky proto, ze se jim libi a neresi pouze cenu hodinek a jejich vysledny BOOM efekt ve spolecnosti ;)

safi - mas samozrejme pravdu a myslim, ze vetsina lidi zde v techto vecech ma jasno ;)

:thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

jako abcdddd - známá, která prodává v luxusním hodinářství mi říkala, že jakmile tam někdo přijde s plagiaty, tak je jejich poviností jim je odebrat.

V prodejně Luis Vuiton v Pařížské ulici jsem byl svědkem toho, jak tam jedna asi nejspíše ruska měla plagiat kabelky. Ta ji byla ihned odebrána a ještě musela zaplatit 500e pokutu!

Odkaz ke komentáři

jako abcdddd - známá, která prodává v luxusním hodinářství mi říkala, že jakmile tam někdo přijde s plagiaty, tak je jejich poviností jim je odebrat.

V prodejně Luis Vuiton v Pařížské ulici jsem byl svědkem toho, jak tam jedna asi nejspíše ruska měla plagiat kabelky. Ta ji byla ihned odebrána a ještě musela zaplatit 500e pokutu!

JJ takto by to malo byt so vsetkym..... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

A jaký je váš názor na tohle Precista "ITALIAN" LIMITED EDITION - PRS-20 ?

http://www.timefactors.com/precista.htm

Nemam momentalne cas to citat cele ale podla zbezneho pohladu....Dizajnove prizivnictvo ajked nie v takej miere ako u tej ciny...Napr. chyba napis Marina na ciferniku...Ten kryt korunky tam tiez nie je...

Odkaz ke komentáři

Mna podobne veci tiez irituju....Nosenie napodobenin a plagiatov by som trestal...rovnako ako ich vyrobu...

Firmy Panerai určite vložila do výskumu a vývoja nemalé finančné prostriedky... Získať prestíž akú táto firma má tiež nebolo jednoduché... A preto odsudzujem akékoľvek zámerné napodobovanie dizajnu. Je to parazitovanie na hodnote značky firmy Panerai...

Odkaz ke komentáři

Co je to za blbost???? Na základě jakého oprávnění (neřku-li řádného zákoného důvodu) se takto zmocnili cizí věci!!!! Já se nezastávám faků, ale co je zas tohle za blábol??? Jestli někdo něco může odebrat, tak jen orgán státu (PČR, Celní správa a pod.), příp. instituce, provádějící zákonnou kotrolu (potravin. inspekce a pod.), ale to jako že přišla osoba XY do obchodu a tam nějaká civilní osoba označila (sic) věc za padělek, věc odňala a ještě nutila, aby majitel věci něco zaplatil??? :jawdrop:

Odkaz ke komentáři

A zavolala policii že byla okradena ???? Nebo tam kradou proto aby si hned koupila novou?? A komu platila pokutu? Majiteli prodejny?? A bylo to u nás nebo v nějaké banánové republice??

Odkaz ke komentáři

To je ale kravina :D

Odkaz ke komentáři

A jaký je váš názor na tohle Precista "ITALIAN" LIMITED EDITION - PRS-20 ?

http://www.timefactors.com/precista.htm

Tak ty se mi libi mnohem vic.. navic bez jakychkoliv napisu na ciferniku vypadaji mnohem vyvazeneji a chybejici kryt korunky je take plus, hodinky tak jsou mnohem decentnejsi ;)

Jenom nechapu opetovny nazor abcdddd kde tam nachazi tolik rozdilu, az na napisy na ciferniku je to OP Radiomir - vcetne korunky bez krytu, tvaru mozek, korunky, pouzdra, barvy ciferniku, remenu atd.

radiomir1938-pt.jpg

:whistle:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...