bandicoot Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 No nepotěšili jste mě. U mě by to bez zadních dveří nešlo, 2 malý děti prostě nezapřu :-) Ale taky nezapřu, že emoce mám jinde než u spotřeby kombíku TDCi. Prostě to nějak skloubit a to estéčko mi přijde, že je tam dost value for money. A ta oranžová by doma prošla bez obhajoby :-)
DaDriva Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 bandicoot napsal: No nepotěšili jste mě. U mě by to bez zadních dveří nešlo, 2 malý děti prostě nezapřu :-) Ale taky nezapřu, že emoce mám jinde než u spotřeby kombíku TDCi. Prostě to nějak skloubit a to estéčko mi přijde, že je tam dost value for money. A ta oranžová by doma prošla bez obhajoby :-) Jestli je to takhle, tak petidverovy ST vubec neres a jdi do nej .. nemas primy srovnani s 3D verzi a hlavne - vubec to neni spatny auto! Naopak!
Onisan Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 Přesně tak... pokud už musíš vozit takovou posádku tak i pětidvířko bude dost dobrý... Mezi pětidvířky to asi bude patřit mezi first classe Pak už ti zbývá jen Subaru a nebo Micina
gas Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Odesláno 14. července 2008 bandicoot napsal: I přes hufnorův parádní příspěvek mě pořád svrbí prsty na New Focus ST. Nějaké zkušenosti od členů fóra? můžeš stručně definovat využití auta ? dálnice-okresky-okruh, ostrá jízda na limitu-rychlé přesuny-běžné užití
bandicoot Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Odesláno 15. července 2008 gas: Vozítko pro nestěhovavou rodinu (žádná chata, žádný pes, maximálně kola/lyže na střeše). Aktuálně to mám: 30% město, 60% ČR, 10% Evropa (poměry se mírně mění jak rostou děti a snáší delší trasy). Možnost blbnutí pro radost kde se to smí. Máme v rodině jen jeden řidičák, jednu garáž a proto hledám jedno kompromisní auto. Zjistil jsem, že prostě nejsem kombíkový-dieselový typ. Určitě má velký význam i cena, která je u estéčka hodně dobrá. Onion: STi a EVO jsou na úrovni focusu RS to už bych nevyužil.
Onisan Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Odesláno 15. července 2008 Já Ford moc nemusím... ale ST je vyjímka... nebál bych se do toho skočit...
DaDriva Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Odesláno 15. července 2008 ST je obecne dobry - takovy Mondeo ST220, klidne starsi, v kombiku, je taky super volba . Ovsem je pravda, ze kdyz kompromis, tak Focus ST je dobrou volbou. Taky bych se nebal. Dej vedet, jestli jsi dal objednavku .
sibirnaya Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Odesláno 15. července 2008 petka uz je papa.. a misto ni trojecka.. zadny deti zadna manzelka naco misto na zadnich sedadlech
sibirnaya Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Odesláno 15. července 2008 AAAAAAACCCCCCCHHHHHHHHHHHH, jak jsi byl spokojený s tou pětkou, jaký tam byl motor a co máš v té trojce. Only.no, v petce byl 525d, ten prvni, tzn jeste 2,5l, 170neco PS, ted mam 330xd, 231PS a je to lepsi v petcemotor super, na to auto relativne dostacujici, i kdyz trilitr je proste trilitr, no 330xd mazec kara, jen ctyrkola a automat zerou jak svina, tzn ve meste se pod 9,3 nedostanu. i kdyz, ted pojedu do zlina objasnit prekroceni rychlosti, takze mozna se uz zacnu plazit hlemyzdim tempem potom. jinak po dalnici z prahy do brna prselo jak svina takze max 120 a spotreba 8,3... ta petka jezdila dalnici do 160 za 7,5 a mesto 8,5
Kalifx Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 S ohledem na to, že jste mně tady rozmluvili Touarega, tak sem zatím hodím alespoň svoji letitou Boru. Pravda, žádný žihadlo to není, ale jsem s ní opravdu spokojenej. Vyjela zrovna z myčky, tož je jak nová
spiderer Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 Kalifx napsal: S ohledem na to, že jste mně tady rozmluvili Touarega, tak sem zatím hodím alespoň svoji letitou Boru. Pravda, žádný žihadlo to není, ale jsem s ní opravdu spokojenej. Vyjela zrovna z myčky, tož je jak nová To ti rovnou v mycce i vymenili karoserii ne? Vypada jak ze sourumu
Kalifx Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 spiderer napsal: To ti rovnou v mycce i vymenili karoserii ne? Vypada jak ze sourumu Člověče je to divný - kvalita toho červenýho laku mě už při nákupu docela mile překvapila.... Nakoupil jsem 11/2003 a doteď jsem najezdil cca 68 000 a to hlavně různý dálnice. Takže nejsem rozhodně žádnej kamioňák:) . Navíc doma je ještě jedno auto, tak to střídám. Ale je fakt, jsem byl nedávno na pročištění škrtící klapky v Jarově a servisák mně nechtěl věřit, že s ní vůbec jezdím
Onisan Odesláno 17. července 2008 Nahlásit Odesláno 17. července 2008 bandicoot napsal: I přes hufnorův parádní příspěvek mě pořád svrbí prsty na New Focus ST. Nějaké zkušenosti od členů fóra? ještě mně napadlo, co takhle Seat Leon Cupra... ? Vnitřek je rozhodně emotivnější a rodinku to odveze také
bandicoot Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 (upraveno) Onion: u Fordu mám nějaké cenové zvýhodnění, takže vybírám pouze u této značky - čistě racionální důvody Upraveno 18. července 2008 uživatelem bandicoot
Onisan Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 No, tak to jsme dva.. já mám aké u Fordu cenové zvýhodnění... ale já Ford vůbec nemusím... takže ho nevyužívám. Jinak se schválně koukni na Leon FR a nebo Cupra.. nevím jakou vhodu ti kluciod Forda dal, ale aby to náhodou nebylo nastejno jako když si koupiš Leona bez výhod... I to se občas může stát... a musím říct, že jsem seděl v černém Leon Cupra... kam se na to STčko sralo
martin1 Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 sibirnaya napsal: AAAAAAACCCCCCCHHHHHHHHHHHH, jak jsi byl spokojený s tou pětkou, jaký tam byl motor a co máš v té trojce. Only. no, v petce byl 525d, ten prvni, tzn jeste 2,5l, 170neco PS, ted mam 330xd, 231PS a je to lepsi v petcemotor super, na to auto relativne dostacujici, i kdyz trilitr je proste trilitr, no 330xd mazec kara, jen ctyrkola a automat zerou jak svina, tzn ve meste se pod 9,3 nedostanu. i kdyz, ted pojedu do zlina objasnit prekroceni rychlosti, takze mozna se uz zacnu plazit hlemyzdim tempem potom. jinak po dalnici z prahy do brna prselo jak svina takze max 120 a spotreba 8,3... ta petka jezdila dalnici do 160 za 7,5 a mesto 8,5 Ve Zline jsi to pujcil osobe blizke, ne ? :-)
sibirnaya Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 martin1 napsal: Ve Zline jsi to pujcil osobe blizke, ne ? :-) to nevim jestli u sluzebaku klapne uvidime v utery
B.F.G. Odesláno 19. července 2008 Nahlásit Odesláno 19. července 2008 sibirnaya napsal: to nevim jestli u sluzebaku klapne uvidime v utery Jak říka Foundryman, měl ho zapůjčené obchodní partner ze Rwandy, jméno vymyslíš a adresu najdeš na internetu
Lukáš Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 B.F.G. napsal: Jak říka Foundryman, měl ho zapůjčené obchodní partner ze Rwandy, jméno vymyslíš a adresu najdeš na internetu U služebních aut je prokazování totožnosti řidiče bez kvalitní fotografie takřka nemožné.
lolohh Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Odesláno 23. července 2008 Lukáš napsal: U služebních aut je prokazování totožnosti řidiče bez kvalitní fotografie takřka nemožné. A nemůžou chtít u služebního auta vidět knihu jízd?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se