Návštěvník milosklikar Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 A nemůžou chtít u služebního auta vidět knihu jízd? Můžou a dokonce chtějí. V tomto případě je naprosto jednoduché dohledat kdo, kdy a kde se se služebním autem pohyboval. Pokud je ovšem firma "bordelář" a s.re na knihu jízd, je na ni, koho určí za řidiče v danou inkriminovanou dobu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 Můžou a dokonce chtějí. V tomto případě je naprosto jednoduché dohledat kdo, kdy a kde se se služebním autem pohyboval. Pokud je ovšem firma "bordelář" a s.re na knihu jízd, je na ni, koho určí za řidiče v danou inkriminovanou dobu.... To jsem si myslel, že jí chtějí vidět. Takže ze sebe musíš udělat toho "bordeláře", vymyslet si někoho z tý Rwandy, jak už někdo psal, už mi to došlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosh Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Jediny kolo na kterym jezdim se jmenuje Honda a ma 650 kubiku.... Takhle vypadala co mi je prevezli na jare z Italie. A ta Felda me dostala, parkuje s ni jeden soused co si ji v tomhle "tuningu" koupil od tehdy jeste zluteho operatora Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 Můžou a dokonce chtějí. V tomto případě je naprosto jednoduché dohledat kdo, kdy a kde se se služebním autem pohyboval. Pokud je ovšem firma "bordelář" a s.re na knihu jízd, je na ni, koho určí za řidiče v danou inkriminovanou dobu.... hm, takze resume. pokud majitel rekne, kdo ridil, 2,5k a 3 body dotycnemu, pokud nerekne, 5 - 10 tis bez bodu. Svy body mam rad, takze radsi zaplatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 31. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2008 hm, takze resume. pokud majitel rekne, kdo ridil, 2,5k a 3 body dotycnemu, pokud nerekne, 5 - 10 tis bez bodu. Svy body mam rad, takze radsi zaplatim to jsou ale sv.ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2008 Pánové máte někdo Mondeo model 2007 nebo 2008? Nějaké postřehy tipy triky fórky skazky bajky pohádky a tak by byly ? To moje se bude vyrábět 29.8. tak se už nemohu dočkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2008 Pánové máte někdo Mondeo model 2007 nebo 2008? Nějaké postřehy tipy triky fórky skazky bajky pohádky a tak by byly ? To moje se bude vyrábět 29.8. tak se už nemohu dočkat já mám 2005 a chtěl bych se ho co nejdřív zbavit ty nové jsou ale parádní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2008 já mám 2005 a chtěl bych se ho co nejdřív zbavit ty nové jsou ale parádní.. já mám kombíka z května 2003 (2,0 TDCI Trend ) a šlape jako hodinky .. měl jsem liftback 1,8i rv 1997, pak 1,8 TD kombi r 1999 ... bez problémů.. taky proto jdu do 2008 Trend 2,0 TDCI (a taky že dobře vypadá a skvěle jezdí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 Tak dlouho sem chodím a teprve teď to najdu. Tak taky přidám svou trochu do mlýna: Suzuki GSF 1200 Bandit, O2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A naše společné výlety Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 já mám kombíka z května 2003 (2,0 TDCI Trend ) a šlape jako hodinky .. měl jsem liftback 1,8i rv 1997, pak 1,8 TD kombi r 1999 ... bez problémů.. taky proto jdu do 2008 Trend 2,0 TDCI (a taky že dobře vypadá a skvěle jezdí) u mně to vypadá asi na repasi vstřiků ale asi to už nechám na novém majiteli, nemám na to čas ani chuť, asi půjdu zpátky k japoncům... jinak je to skvělé auto, prostorné, silné, žere málo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 u mně to vypadá asi na repasi vstřiků ale asi to už nechám na novém majiteli, nemám na to čas ani chuť, asi půjdu zpátky k japoncům... jinak je to skvělé auto, prostorné, silné, žere málo.. joo vstřiky stará známá bolest - nevím jak ale já se tomu vyhnul, bral jsem naftu jen u Benziny a Shellky, pravidelný servis u Forda po 20 tkm... ale stejně se už těším na novou kcháru :-) je mnohem tišší pohodlnější komfortnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 Nové mondeo není špatné, ale pokud nepotřebujete hodně prostoru vzadu, pak je dobrou alternativou třeba prémiové céčko od MB, které nyní hodně zlevnilo. Check it out Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 (upraveno) Nové mondeo není špatné, ale pokud nepotřebujete hodně prostoru vzadu, pak je dobrou alternativou třeba prémiové céčko od MB, které nyní hodně zlevnilo. Check it out Ja mam s novym C-kem jedinej problem - pusobi strasne low-cost (plasty, sedacky, srovnani ve stejne tride), je nepohodlny (na 17" skace jak koza), maly (i ve srovnani s 3er BMW) a hlucny. Ridil jsem C220 CDI kombika v automatu zhruba 3 dny a bylo to pro me docela rozcarovani. Zlaty Mondeo.. Musim rict, ze za posledni rok me zklamalo docela dost novejch aut, v kterejch jsem se svezl (Superb, A4, C-class). Skoro se mi zda, jakoby vsichni vyrobci chteli strasne setrit, a bohuzel na viditelnejch mistech. Nova A4 a jeji interier ma daleko do predchozi generace, hlavne pohledovou kvalitou a pocitem. Superb je mi prijde prakticky stejnej jako predchozi varianta; ne na prvni pohled, ale po pul hodine me maximalne iritoval stejnej hnusnej plast na stredovy konzole, "fancy" dotykovy radio, preposilovany rizeni atd. atd.. A C-class viz vyse. No nic .. novy Mondea mame ve flotile 3 a zatim zadnej problem. Starsi generaci mame tez a krome par much s elektrikou zatim dobry. Jak jsi uz ale, Duku, psal, je to hodne o palivu. Ceska nafta je kapitolou sama pro sebe ostatne... EDIT: typo Upraveno 11. srpna 2008 uživatelem DaDriva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 možná byste někdo mohli poradit, při výběru osciluju mezi následujícími auty - mělo by to být rodinné auto (2děti + pes) a taky aby mě to trochu bavilo... chtěl bych benzín a automat. výběhové subaru legacy / forester 2009, mazda 5, corrola verso / výběhový avensis, honda fr-v / cr-v, C4 picasso, co ten MB B-class? bylo by fajn, kdyby se dalo vejít cca kolem 500t bez daně za nějakou předvádčku ap. nějaké další tipy na zamotání hlavy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 Neuvažoval jsi také o Hondě Accord Tournier z právě ukončené řady, mají báječné motory . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 Neuvažoval jsi také o Hondě Accord Tournier z právě ukončené řady, mají báječné motory . ano, uvažoval, ale pořád pocitově nevím jak s těmi výběhovými modely.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 (upraveno) možná byste někdo mohli poradit, při výběru osciluju mezi následujícími auty - mělo by to být rodinné auto (2děti + pes) a taky aby mě to trochu bavilo... chtěl bych benzín a automat. výběhové subaru legacy / forester 2009, mazda 5, corrola verso / výběhový avensis, honda fr-v / cr-v, C4 picasso, co ten MB B-class? bylo by fajn, kdyby se dalo vejít cca kolem 500t bez daně za nějakou předvádčku ap. nějaké další tipy na zamotání hlavy? Trochu kontroverze - rodinne, benzin, automat . Z toho ti automaticky vypadava C4 (francouzska houpacka) a B-class (maly auto, spatnej posaz za volantem). Subaru je dobra volba, hlavne Forester. Pokud neresis spotrebu (10 minimalni prumer), muzu jen doporucit. Meli jsme obe auta v rodine a skvely. Mazdu ani Toyoty neznam, neridil jsem. Kamos mel leta Corollu Verso s 1.8i (myslim, je to uz dyl) a bezestupnovou prevodovkou a byl spokojenej. Urcite zvaz Hondu Accord, jak uz bylo receno. Vyhni se motorizaci 2.4i (chlasta, nejede) a zbytek je fajn . Dalsi tipy asi nevim. Za 500K bez dane se da sehnat spousta aut a urcite je spousta zajimavych kousku mezi Fiatama/Renaultama/Chevroletama atd., ale neznam je . Mimochodem - co koncern? Upraveno 11. srpna 2008 uživatelem DaDriva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 (upraveno) ano, uvažoval, ale pořád pocitově nevím jak s těmi výběhovými modely.. To chápu, ale pokud hovoříme o Hondě Accord tak bych se nebál, protože u nové řady nedošlo k nijak převratným změnám. Upraveno 11. srpna 2008 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 Udělal sem s kámošem pár fotek svýho mazla, kurňa já su zamilované jaxviňa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2008 Udělal sem s kámošem pár fotek svýho mazla, kurňa já su zamilované jaxviňa Ja su taky. Jen s tim rozdilem, ze ja se v nem neprojedu . Je to krasny auto, Midlochu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se