midloch Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Moje oblíbené Le Mans v krásné póze Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
ctenar Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Moje oblíbené Le Mans v krásné póze To je vlastní foto tvorba ?? Dokonalé, taková fotka se mi nikdy nepodaří.
midloch Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 To je vlastní foto tvorba ?? Dokonalé, taková fotka se mi nikdy nepodaří. bohužel není, fotka je to sice amatérská ale na první pohled mě velmi zaujala, čiší z ní Caesar promlouvající k římskému lidu při zahájení gladiátorských zápasů
Luk Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 škoda té uřízlé korunky. mohla to být pěkná fotka.
klobadysek Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Dobra fotka az na tu korunky a odraz te ruky ( to by slo ale vyretusovat )
old black Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Až na tu korunku, ruku, kompozici a WB ...
Jeremy Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Nechybí tam sklo? Nechybí - antireflexní sklo v podání Breitling vypadá tak, že prostě není vidět..
midloch Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 Až na tu korunku, ruku, kompozici a WB ... právě ta kompozice se západem slunce je naprosto skvělá...
hciq Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 právě ta kompozice se západem slunce je naprosto skvělá... Jóža Mrázek Hořický pod podloubím malíř stávávával a své kýče tam rozprodávávával z toho poučení plyne .. umělče! nežli dělat kýče, chop se raděj rýče obrázek a hodinky jsou fakt a ještě jedna již mimo kontext: Jóža Mrázek Hořický Rudá armáda ratatatata.... přijela Rudá armáda
vito Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Člověče, Midlochu, to je pěkná fotka i pěkné hodinky. Já sice nejsem žádný ortodoxní antibrajtlista, ale některé modely bych nemusel. Tyhle se mi ovšem líbí. Vezmeš mě alespoň napůl do klubu?
uns Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 Ja Breitling velmi nemusim. Ale fotka je to pekna. Ešte lepsia by vsak bola, keby bola poloha sekundovej rucicky na cisle 21. Lepsie by vyniklo to B na jej druhom konci... (BTW: to B na sekundovke sa mi na Breitlingoch velmi paci...)
midloch Posted June 12, 2007 Author Report Posted June 12, 2007 Člověče, Midlochu, to je pěkná fotka i pěkné hodinky. Já sice nejsem žádný ortodoxní antibrajtlista, ale některé modely bych nemusel. Tyhle se mi ovšem líbí. Vezmeš mě alespoň napůl do klubu? na půl tě tam vezmu ale musíš mi slíbit žýe si je alespoň při nejbližší příležitosti dáš na ruku aby jsi zažil ten pocit
vito Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Slibuji, na mou duši. Moc dobře by jsi si rozumněl s mým synem. Ten brajtle nezřízeně miluje, jenže jeho finanční priority jsou zatím pořád ještě někde jinde. Ale určitě dojde i na ně.
mechano Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Jóža Mrázek Hořický pod podloubím malíř stávávával a své kýče tam rozprodávávával z toho poučení plyne .. umělče! nežli dělat kýče, chop se raděj rýče obrázek a hodinky jsou fakt a ještě jedna již mimo kontext: Jóža Mrázek Hořický Rudá armáda ratatatata.... přijela Rudá armáda Ať je tady navždycky...............
eM. Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Fotografie je to pekna, take se o neco takoveho pokousim. Zatim marne. Povedlo se nekomu neco takoveho nafotit doma? Pomoci obycejneho fotoaparatu? ( napr. Lumix, Minolta Dimage ... ) Pouzivate na to stativ a dlouhe casy?
spiderer Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 eM. - prakticky budes mit sanci to nafotit s jakymkoliv fotoaparatem a stativem, staci si vybrat dobre pozadi, pripadne nejakou odraznou desku (muze byt i barevna) - coz je treba kus kartonu potazeny barevnym lesklym papirem atd. no a potom uz jenom vymyslis kompozici, ktera se ti bude libit a zkousis jake nasviceni, pozadi atd. ti vystihuje zamer a za chvilku mas hotovo s peknym vysledkem
Recommended Posts