Jump to content

Recommended Posts

Posted
To je vlastní foto tvorba ?? Dokonalé, taková fotka se mi nikdy nepodaří.

bohužel není, fotka je to sice amatérská ale na první pohled mě velmi zaujala, čiší z ní Caesar promlouvající k římskému lidu při zahájení gladiátorských zápasů :robot:

Posted
Nechybí tam sklo?

Nechybí - antireflexní sklo v podání Breitling vypadá tak, že prostě není vidět..

Posted
právě ta kompozice se západem slunce je naprosto skvělá...

Jóža Mrázek Hořický

pod podloubím malíř stávávával

a své kýče tam rozprodávávával

z toho poučení plyne .. umělče!

nežli dělat kýče, chop se raděj rýče

obrázek a hodinky jsou fakt :speak_cool:

a ještě jedna již mimo kontext:

Jóža Mrázek Hořický

Rudá armáda

ratatatata.... přijela Rudá armáda

Posted

Člověče, Midlochu, to je pěkná fotka i pěkné hodinky. Já sice nejsem žádný ortodoxní antibrajtlista, ale některé modely bych nemusel. Tyhle se mi ovšem líbí. Vezmeš mě alespoň napůl do klubu?

Posted

Ja Breitling velmi nemusim. :sad01_anim:

Ale fotka je to pekna. Ešte lepsia by vsak bola, keby bola poloha sekundovej rucicky na cisle 21. Lepsie by vyniklo to B na jej druhom konci... (BTW: to B na sekundovke sa mi na Breitlingoch velmi paci...)

Posted
Člověče, Midlochu, to je pěkná fotka i pěkné hodinky. Já sice nejsem žádný ortodoxní antibrajtlista, ale některé modely bych nemusel. Tyhle se mi ovšem líbí. Vezmeš mě alespoň napůl do klubu?

na půl tě tam vezmu ale musíš mi slíbit žýe si je alespoň při nejbližší příležitosti dáš na ruku aby jsi zažil ten pocit :clap:

Posted

Slibuji, na mou duši. Moc dobře by jsi si rozumněl s mým synem. Ten brajtle nezřízeně miluje, jenže jeho finanční priority jsou zatím pořád ještě někde jinde. Ale určitě dojde i na ně.

Posted
Jóža Mrázek Hořický

pod podloubím malíř stávávával

a své kýče tam rozprodávávával

z toho poučení plyne .. umělče!

nežli dělat kýče, chop se raděj rýče

obrázek a hodinky jsou fakt :speak_cool:

a ještě jedna již mimo kontext:

Jóža Mrázek Hořický

Rudá armáda

ratatatata.... přijela Rudá armáda

Ať je tady navždycky...............

Posted

Fotografie je to pekna, take se o neco takoveho pokousim. Zatim marne.

Povedlo se nekomu neco takoveho nafotit doma? Pomoci obycejneho

fotoaparatu? ( napr. Lumix, Minolta Dimage ... )

Pouzivate na to stativ a dlouhe casy?

Posted

eM. - prakticky budes mit sanci to nafotit s jakymkoliv fotoaparatem a stativem, staci si vybrat dobre pozadi, pripadne nejakou odraznou desku (muze byt i barevna) - coz je treba kus kartonu potazeny barevnym lesklym papirem atd. no a potom uz jenom vymyslis kompozici, ktera se ti bude libit a zkousis jake nasviceni, pozadi atd. ti vystihuje zamer a za chvilku mas hotovo s peknym vysledkem ;)