Tea Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Nová verze klasické Antey, dostupná od poloviny listopadu 2014.Jak se vám ne/líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 ak to porovnavaju z originalom tak cele zle, font zle, nove logo zle, nozky hrube, korunka nevhodna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 A na ruke to bude prijemne ako vrchnak od piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Tři velikosti, stroj v top provedení, zdobenej rotor, to mě přesvědčuje že svou cenu obhájí, pohled na cifr mě moc neuspokojuje, styl jde úplně mimo mně, ale barevná různorodost ve mně vyvolává pocit chtít je všechny ale v levnym baterkovym provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Ciferník mě nenadchnu, všechny starší varianty si mi líbí více... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Z obchodního hlediska dobrý, tohodle prodají kvanta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Neviem preco, ale pripomina mi to primky pre decka ... Za mna cele zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 cifr fakt moc ne. zbytek velka parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 hm, jsem z toho nějak rozpačitý. ženě se ale moc líbí ty barvy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Prímový hodinky pro kočky i maminky !! Dobrá práce, stowa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Ja mne urcite ano, svet neni jen cernobily. Stowa gutt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 (upraveno) Jo, tak tyhle bych si už nekoupil. Nápad s barvičkama mi přijde lehce obšlehnutej od Nomosu. Upraveno 23. září 2014 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chinasky Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 starsie sa mi pacia viac.... .... ale mozno to nebude zle, i ked za tu cenovku mi chyba viac honoru. To bude farbami a typom pisma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Stara Antea vypadala jak Nomosky, asi se chteli trochu odlisit ne? Za me design teda take velke NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Mam rad strohy nemecky dizajn. S tymto cifrernikom ale u mna skoncili. Hrozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanni Odesláno 19. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2015 Aj u Stowy sa skomerčnieva U mňa plus za stredovú sekundovku, ostatné všetko horšie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se