Pavel K. Odesláno 11. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 BW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Ta se povedla! Celkova koncepce i s tou bundou je super. Parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 12. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Dík. Někdy to vyjde Dnes diversky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 21. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Tak pár dalších fotopokusů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 22. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 28. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Skoro pořád na rucea jedna color Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Mne se libi, ze ty das do kazdeho vlakna jinou fotku. Vetsina, vcetne me, naboucha jednu fotku vsude. Za to poklona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 4. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Mne se libi, ze ty das do kazdeho vlakna jinou fotku. Vetsina, vcetne me, naboucha jednu fotku vsude. Za to poklona.Dík. Zatím mě to baví, a pokud se fotky líběj, tak jsem rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 5. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Tak pár nových fotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 17. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Pár mobilovek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Parada! Ten tvuj predchozi post jsem nejak prehlidl, ten taky stoji za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xprcz01 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Teď jsem si, Pavle, prošel v klidu každý tvůj příspěvek a musím říct, že jak fotky, tak vlastně celý příběh "od Fortisek k Seiko family" je parádní. Díky za toto vlákno, rozhodně budu dál sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Pro kamaráda jsem fotil Suunta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Seiko's Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Moc hezké fotky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 25. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Moc hezké fotky !Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2016 Jj, fotky jsou tradicne perfektni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 27. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Jj, fotky jsou tradicne perfektni.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 11. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Seika na dlažbě...Při focení jsem si ale připadal jak blbec. V obchoďáku nová lesklá dlažba, tak mě napadlo, že by z toho mohly být zajímavé fotky. Sundal jsem hodinky, položil na zem, vytáhnul mobil a fotil Co si o mě mysleli lidi kolem netuším. Ale asi něco ve smyslu "co je to za magora?" A měli pravdu! Chronomagor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se