tenge Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2015 dík, to já vždycky..ještě jsem toho spoustu nevyzkoušel :-)
panedge Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Pěkný Doxy,tak dokonalý jako pětilitry nejsou,ale i tak super:-)
tenge Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Těch bude Wizarde...bondovky jsem neměl, ze stáje Breitlingu jsou ještě rezervy, moony ...iwc spitfire, marky, malý inženýry,zelený rolády,něco ze stáje Zenithu, další návrat do řad PAM..pořád je z čeho vybírat.. Uvidíme, občas nějaká ta nabídka přijde, tak proč ji nezkusit. Zas bych šel do Steelfishů třeba..nejdu cestou stoupající, ale co kus to peak..jako při analýze složení (viz obrázek) nahoru dolů - nejvyšší peak byl zatím PAM 424 :-) jinak jo, Doxy jsou pěkný, jsou jiný, kolegyně mi řekla, že se jí vůbec ale vůbec nelíbí..takže se mi líbí o to víc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Zajímavě to střídáš . Vím, já mám nejmíň co mluvit Co tě přestalo bavit na BB?
tenge Odesláno 11. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2015 BB jsou krásný hodinky, fotogenický a příjemný na nošení, ale asi me nevyhovovala ta podobnost s rlx. A vlastně musím říct, že mi seděly na ruce uplně ideálně. Velikost 41 je nejnositelnější. Tudor jsem chtěl vždycky vyzkoušet a BBB byly nejvhodnější a jsem rád, že jsem je měl, ale pro mě musí mít kouzlo a zajímavost hlubší..což měly třeba Zenith defy anebo Californie, paradoxně nejdéle ze všech mě vydržely první Seiko sport a pak Rlx 14060 Jinak jo, střídám to často, ale zase proč ne..letos je to dobrý..jsou to pouze 3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Odesláno 15. února 2015 Jinak jo, střídám to často, ale zase proč ne..letos je to dobrý..jsou to pouze 3 T je v pohodě, je už 1/2 února.
tenge Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2015 že jo Víte, já si říkám, že to není tak špatný. Ale když ty nabídky jsou občas tak zajímavý.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Zatím je to pouze v rezervaci.. Jak to dopadne tak to sem hodím, ale zatím DOXY mam, takže zdroje mi chybí ..
semi001 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Co bude další na řadě?Já myslim, ze je to fuk, plácat se v tom bude dal
tenge Odesláno 16. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2015 A já se fakt snažím vybrat něco finálního .. Ale copak to jde? Ale jinak toho mas za sebou asi víc nez já ne? A které podle Vás seděly nejlépe?
LovecK Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Odesláno 16. února 2015 Za me nejlepsi cos mel byly ty californie a pak plechovy nodaty... Jsem uprimnej kluk, ta ti napisu i pro me tvuj nejvetsi preslap, 312PVD, jestli tady nekde jsou, ta ty chci na posledni cestu k obleku. Snad bude 3 denni rezerva stacit... Jinak se v tom placas slusne dlouho na to, aby ti doslo, ze nejses typ na jedny hodinky! Howgh!
semi001 Odesláno 17. února 2015 Nahlásit Odesláno 17. února 2015 A já se fakt snažím vybrat něco finálního .. Ale copak to jde? Ale jinak toho mas za sebou asi víc nez já ne? A které podle Vás seděly nejlépe?Nevím jestli více, ale hodně ano Taky jsem našel definitivní a 7měs se drží Lovec to napsal dobře, nejsi typ na jedny hodinky
tenge Odesláno 17. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2015 Je fakt, že no daty jsem měl nejdéle, byly nejvíce univerzální a nejvíce se mě je nechtělo pouštět. Californií lituju do teď.. Kdybych si měl vybrat jedny jediné, kdyby mi někdo nabídnul všecky moje starší kusy, tak beru Californie Jenže já mám dobrý důvod proč nemít vícero kusů (a v bance ve schránce je mít nechci). Takže zatím musím zůstat u 1. Navíc v březnu bude pro mě nákup spojen se závazkem..takže v mezičase pořád vybírám...a suby pro mě zatím stále vítězí..ale chtěl bych tu verzi s 4 řádky, nikoliv 2..
tenge Odesláno 28. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Tak něco nového .. Jejich alternativa uz byla, ale tyhle jsou ideální ..velikost pohoda a na origo gumě super, měkčí než kaučuk od Panerai i než RubberB... Co bude dal kdo ví.. Ale asi dokoupim druhy kus..uvidíme .. S růstem cen některých značek z nich začíná byt až nechtěné zboží .. Tady to beru jako dobrý mix dobrého jména, kvalitní výroby, nejlepšího AR a i přes Etu, kterou leckdo zatracuje jsem spokojen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Dobrá volba. Tyhle Béčka se mi líbí hodně
tenge Odesláno 1. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Tak byla chvilku času na focení..ale slunko svítilo jen chvilku, tak někdy příště zkusím lepší fotky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 15. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Jsou pěkný..první u kterých si říkám, že jen dokoupím nějaké k tomu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Můj nejlepší přírůstek = dceruška Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.