Přejít na obsah

jak šel s tengem čas...

tenge

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 293
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Gratuluji k poslednímu přírůstku, zřejmě definitivní, že ? Jinak z hodinek mně nejvíc padly do oka ty kalifornské PAMy hned z prvního postu.  

Odesláno

Díky...člověk změní náhled na spoustu věcí..a navíc dcera je super..stačí když se na mě podívá svýma kukadlama..

Odesláno

Díky...člověk změní náhled na spoustu věcí..a navíc dcera je super..stačí když se na mě podívá svýma kukadlama..

Navíc se ti chůva bude později hodit.

Odesláno

Dodatečně moc gratuluji a přeji hodně štěstí a zdraví celé rodince.

Ano, s příchodem děťátka člověk změní náhled na spoustu věcí....svět získává nové barvy a život další rozměr....., ale chronobundus zůstává. ;-) Věř mi. :-)

Odesláno

Díky, dnes je to tyden a den co mam holky doma.. Slušně přibíráme takže paráda .. Jinak Pepa ma recht a ty taky.. Však je akvizice domluvena..sice ne úplně ty dreamwatch.. Ale třeba jednou..

Odesláno

Nevím jestli konečná , ale zatím jsem opravdu spokojen, potvrzuji se Kloubikova slova, ze jsou perfektně univerzální. Petře rad se stavím ukázat je.. Jen tam mas zakoureno..

Hrad jeste ne.. Co bych tam dělal v tolika pokojích.

Jinak jsou tak nějak sportovně univerzálně elegantní což mi nadmíru vyhovuje :). A ten cifr je skvělý, lumi do modra je skvělá

Odesláno

Tleskám. Máme ve výběru hodinek dost styčných bodů. :cheers:   Až je budeš chtít prodat, řekni si, že jsou k narození dcerky .., které je pak věnuješ. ;-)  Takže sbírej munici na další Rolády ....

Odesláno

aktuální foto..maximální spokojenost

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...