Tomak Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Gratuluji k poslednímu přírůstku, zřejmě definitivní, že ? Jinak z hodinek mně nejvíc padly do oka ty kalifornské PAMy hned z prvního postu.
tenge Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2015 díky..ano ano..uplně definitivní.. a ty nejlepší :-) Californie byly super..
Vit Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 díky..ano ano..uplně definitivní.. a ty nejlepší :-) Californie byly super.. Gratuluju Zdeňku.
tenge Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Díky...člověk změní náhled na spoustu věcí..a navíc dcera je super..stačí když se na mě podívá svýma kukadlama..
Vit Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 Díky...člověk změní náhled na spoustu věcí..a navíc dcera je super..stačí když se na mě podívá svýma kukadlama.. Navíc se ti chůva bude později hodit.
Chosef76 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Dodatečně moc gratuluji a přeji hodně štěstí a zdraví celé rodince.Ano, s příchodem děťátka člověk změní náhled na spoustu věcí....svět získává nové barvy a život další rozměr....., ale chronobundus zůstává. ;-) Věř mi. :-)
LovecK Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Zdenku, gratuluji! A bohuzel/bohudik potvrzuji Pepovo stanovisko!
tenge Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Díky, dnes je to tyden a den co mam holky doma.. Slušně přibíráme takže paráda .. Jinak Pepa ma recht a ty taky.. Však je akvizice domluvena..sice ne úplně ty dreamwatch.. Ale třeba jednou..
jiricek Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 dodatečná gratulace! A svět se změnil a každým dnem je čím dál zajímavější a vyčerpávající :)
tenge Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 A za odměnu za dcerušku jsem si nadělil...
Locky Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Moc velká gratulace. Expy jsou dle mě nejelegantnější ze současných Rolexek. Kupoval jsi nové u AD? Dcerka by si to zasloužila.
villain83 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Zdendo,dodatecne gratuluju k mrnousovi.Tyhle rolby me berou,mohly by ti vydrzet a taky by ses mohl stavit,abych si je vocuchal:-)
wizard-ov Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Že by konečná ?Jsem viděl tu první fotku a myslel jsem, že jsi si nadělil ten hrad
tenge Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Nevím jestli konečná , ale zatím jsem opravdu spokojen, potvrzuji se Kloubikova slova, ze jsou perfektně univerzální. Petře rad se stavím ukázat je.. Jen tam mas zakoureno..Hrad jeste ne.. Co bych tam dělal v tolika pokojích. Jinak jsou tak nějak sportovně univerzálně elegantní což mi nadmíru vyhovuje . A ten cifr je skvělý, lumi do modra je skvělá
Chosef76 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Tleskám. Máme ve výběru hodinek dost styčných bodů. Až je budeš chtít prodat, řekni si, že jsou k narození dcerky .., které je pak věnuješ. ;-) Takže sbírej munici na další Rolády ....
Liqid Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2015 gratuluju, expy jsou super, kam se hrabou přerostlý suby na steroidech
tenge Odesláno 18. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 aktuální foto..maximální spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.