Návštěvník Alda Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Hlavne jeste nepremyslet na dalsima a uzit si poradne MM300. Jsou to skvele technicky promyslene hodinky. Legenda s nadherne vybrousenym pouzdrem, ruckama, ciselnikem a paradnim kalibren, ktera je schopna jiz dlouhou dobu drzet krok s drazsi konkurenci a jeste dlouho bude.
T1000 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Dobrý kus života. Většinu fotek si pamatuju z vláken. Já jsem spíš konzerva, tak tě obdivuju a přeju hodinkovou spokojenost.
villain83 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Jo,za me Zenith,Pam,jak California dial nemusim,tak tady me bere.MM jsou fakt pekny,dlouho me nejaky hodinky tak nestrasily,byt jsem je v ruce zatim nemel,asi z milionu fotek,co jsem videl,vim,ze bychom si rozumeli.Urcite.
tenge Odesláno 6. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Je fakt, že ty Zenith byly skvělé, hlavně cifernik perfektní a asi nejlepší co jsem kdy mel. Hlavně se skvěle fotily. MM se fotí špatně a fotky vychází hůř než skutečnost ..
villain83 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 No vsak,libi se mi,ze neresis drazsi/levnejsi...to mam stejne,byt v levnejsim meritku...musime na ten sifon.
Vit Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Pěkné Zdeňku, stějně myslím, že nejlepší byly ty FC Worldtimery.(nevím ale, jestli nejsem zaujatý)
Ondrej71 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Odesláno 6. září 2014 Všechno zajimave kousky, me nejvíc chybí Steelfishe
Denjl Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 slušná cesta taky jsem zvědavý co přijde příště, že by do třetice všeho Pamovského??
tenge Odesláno 7. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2014 Faktem je, že submersible jsem neměl a docela rád vyzkoušel, zatím mám MM300 a nosí se příjemně, ale nikdo neví kdy mě to zase chytne. Kdo ví, třeba někdo natrefí na mé vlákno, nabídne submersibly (..mají přijatelnou velikost a jsou zajímavé) nebo něco ze stáje rlx. ..možná..taky jsem neměl rlx polar nebo milgauss..
straspol Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Odesláno 7. září 2014 A to máš pořád, nebo to přichází ve vlnách jako záchvaty?
tenge Odesláno 7. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2014 ve vlnách..to víš..zaženeš hlad koupí nového kousku a pak si říkáš, že by to zase chtělo něco navíc.. :-)
tenge Odesláno 5. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Tak vyber dopadnul ve prospěch, tyhle by mohli vydržet dlouho. A ten rubber je perfektní .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Tak vyber dopadnul ve prospěch, tyhle by mohli vydržet dlouho. A ten rubber je perfektní .. Pěkné Zdeňku, dobrá volba.Nebýváš někdy v Praze? (ten Rubber B bych rád okoukl naživo)
grakij Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Tuhle kombinaci jsem ještě nezahlídl a určitě dobrá volba ;-)
tenge Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Bývám Víte , ale sporadicky.. Někde koncem října bych tam mel mít jednání..
Muffik Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Zajímavý vlákno, hezký fotky a dobrá volba na závěr
tenge Odesláno 9. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Expy tráví každé ráno za rozbřesku na cestě podél řeky...ale na hory je vytáhnu až v zimě..teď už to nikam nestihnu..jen možná předvánoční Vídeň. Ale sedí dobře, za dva týdny udělaly cca 15s za celou dobu - to jde. Musím říct, že možná na tom rubberB jsou nejpohodlnější a hází je do lepšího, resp. výraznějšího módu. Sice občas projdu prodejní vlákno, ale nic co by mě zaujalo a nebo nutilo něco koupit...zatím nedostižné jsou 116610LV = žabácká keramika.. Ještě mi chybí vyzkoušet pam submersible :-), ale to neuteče...času dost. Takže vlastně následníci jsou docela jistí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Exiztence Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Překvapuje mě jak moc se mi na Rubber B líbí, fakt super kombinace
tenge Odesláno 9. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2014 Tak 20. října budu v Pze, tak s nima zajdu na zkoušku vodotěsnosti ..at mam jistotu. Na tahu jako dobrý.. Ale ten rubber je lepší..asi to zítra před víkendem hodím na rubber. A když to porovnam se subama tak moje jsou daleko lepší .. Suby nemaj duši.. Asi ještě zkusím na ruku ty žabaky u Bechyneho nebo Carollina když tam už budu..škoda ze si je nemůžu půjčit na par dni.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.