IzTaPa Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Jasně, tyhle určitě taky stojí za vyzkoušení. Fotky sehr gut, mě se líbí ta profilová, korunka je boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Ty sroubky pro vymenu remenu jsou pekne vozuzlany, boze muj kdo to menil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Ty sroubky pro vymenu remenu jsou pekne vozuzlany, boze muj kdo to menil.+1 supr, jen jsem se kochal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Ty jsou parádní, ty šroubky mi taky hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tyto Zenitky se mě vždy líbily...opravdu krásný kousekNo a šroubky...škoda mluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 6. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 to prase jsem ja - sroubky byly uz docela nacaty a ja je dojel, protoze nemam ten spravny sroubovak ale objednal jsem uz novy, takze to vse nafotim poradne. zajimave, ze nikdo z vas nekomentuje tu spinu na pouzdru, kterou jsem taky poradne neocistil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tak jo, si prase! Ale hodinky super, korunka famózní, z profilu mi připomínají hrnec od Zeptera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Jo to jsou Tvoje hodinky, tak tos mel rict rovnou, gratulace! Jinak v hobi marketech ty sroubovaky maji i po jednom, je to narex a stoji kolem 50Kc/ks, nemusis nikde objednavat a cekat.to prase jsem ja - sroubky byly uz docela nacaty a ja je dojel, protoze nemam ten spravny sroubovak ale objednal jsem uz novy, takze to vse nafotim poradne. zajimave, ze nikdo z vas nekomentuje tu spinu na pouzdru, kterou jsem taky poradne neocistil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tyhle pilotky jsou krasny,jen kdyby mely a par mm min.Vzhledem k faktu,ze si zvyklej na daleko mensi hodinky,by me zajimalo,jak ti sedej.Musi to bejt slusnej podsalek.A ten kalibr je super.Jo a mas rad dojebany,ne nalesteny hodinky,tak jen aby te nenapadla nejaka volovina:-)Fotky moc dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tieto sa postupne stavaju mojimi dreamwatch. Asi by som I'm odpustil aj tu prekliatu velkost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tieto sa postupne stavaju mojimi dreamwatch. Asi by som I'm odpustil aj tu prekliatu velkost To by si je ale musel nosit na krku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Na krku alebo kotniku, to je jedno skoda ze ten 40mm model nema inhauz a komplikaciu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tyhle pilotky jsou krasny,jen kdyby mely a par mm min.http://www.zenith-watches.com/en_en/pilot-type-20-80.html 40mm verze:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 ...skoda ze ten 40mm model nema inhauz a komplikaciu..Podle jejich webu je v tom kalibr Zenith elite 681. To není inhouse? Z obrázku to vypadá stejně jako ten 693 ve větší verzi, akorát tenčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Ja som mal za to ze je tam modifikovana eta ale v predoslom prispevku som sa zmylil. Chcel som napisat, skoda ze tam nedali manualny natah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Mňa tieto hodinky bez GMT načisto zabíjajú.. Prečo len sú také drahé?! Ach jaj.... Janko, kúp to už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Radko moj, ja som momentalne dokupoval.. dalsie hodinky mozno tak o 2 roky.. Ale je to fajn, aj tak neviem co by som kupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Paráda, překvapil jsi mě, tuhle volbu jsem nečekal... Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2014 Krásné hodinky i fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se