Dzos Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 (upraveno) Nejsem žádný expert, ale podle mého by to na chod elektroniky nemělo mít zásadní vliv. Mohl by se poškodit mechanismus samotné ladičky s tím, že by potom hodinky přestaly jít - poškodí se mechanický přenos kmitů ladičky, ale měly by pořád bzučet. Nicméně to nemusí být pravda, je to jen moje domněnka. PS: dnes jsem otevřel jedny ladičky, který jsem měl asi tři roky v krabičce. Bohužel jsem v nich omylem nechal baterku a ta byla zcela vybitá. Byla z oxidu stříbra, tak nevytekla, ale byla tam nějaká oxidace. Vyčistil jsem to mechanicky a kontoxem, vložil novou baterku a hodinky zase fungují. Upraveno 14. dubna 2021 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohatka Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Keď už spomínaš tú baterku. Pokiaľ viem, batérie ktoré sa v prvej polovici 70. rokov dávali do elektromechanických hodiniek mali napätie 1,3 V a dnešné majú napätie 1,55 V. Môže to mať pri dlhodobej prevádzke vplyv na životnosť elektroniky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 bzučící týden pokračuje. Jenom jsem líný měnit datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 Tuning forkOdoslané z SM-N970F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Prozatím končím, víc ladičkových diverů (zatím) nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Opět bzučáky na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 UG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Menim baterky. Ja tie strojovne milujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Myslim ze patri aj sem. Budik s ladickovym pohonom z roku 1975 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Výměna baterky a zase "bzučíme" Tissot Tissonic Electronic f300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Dneska jsem taky bzučel (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Cal 214. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 Ještě jsem si na Velikonoce trochu zabzučel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2022 Tento kousek jsem dlouho sháněl (-: ref.198.0054 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Hlásím se do klubu bzučáků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 a ja kurna, kdo mi je vyfouk..? super, uzivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 5. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2024 Tissot Tissonic Electronic f300. Na podložce budou malé třicet šestky nositelnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 V 26. 11. 2022 v 22:50, Trebus napsal: Hlásím se do klubu bzučáků Ano viem. Stary prispevok, ale nasiel som ho az dnes a nedalo mi nereagovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 před 7 hodinami, Gombo napsal: Ano viem. Stary prispevok, ale nasiel som ho az dnes a nedalo mi nereagovat Hezké to máš, já mám svoje zrovna dneska taky na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Přesun na Montag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se