Přejít na obsah

Vintážní Ladičky ("Electric watch")

Rodkopf

Doporučené příspěvky

Caute - neodolal som :whistling:  - 6996 CZK - aj ked som tu videl na predavajuceho nie velmi dobre referencie, tak som to skusil - ked dojdu dam vediet.... 

:D Napadlo mě, že bys to mohl být ty. Gratuluji. Snad budou v cajku. Pokud ano, tak cenovka je myslím solidní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 586
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dik, no s takou cenou som nepocital - myslel som si, ze to pojde nad desat tacov, ale potesilo. Mal som aj nahrady plan (uz ma nebavilo len o nich citat, nieco som uz potreboval mat a vyskusat si to na vlastnej kozi), takze som rad, ze toto vyslo... 

Upraveno uživatelem palmone1
Odkaz ke komentáři

Pokud budou takové, jak vypadají na obrázku, tak gratuluji, cena velmi dobrá.   Bzzzzzzzzzzzzzz  :) .

ad manta: Photoshop je mocná zbraň ... Já mám zase jinou zkušenost. Od tohoto prodejce jsem jednou vydražil velmi dobře vintážní JLC, ale když mi měly být odeslány, tak při balení prý spadly na zem a neopravitelně se rozbily. Má to ještě další pointu, ale to sem vlastně napatří....

Takže dokud nebudou doma, je třeba doufat. Držím palce !!!

Odkaz ke komentáři

Pokud budou takové, jak vypadají na obrázku, tak gratuluji, cena velmi dobrá.   Bzzzzzzzzzzzzzz  :) .

ad manta: Photoshop je mocná zbraň ... Já mám zase jinou zkušenost. Od tohoto prodejce jsem jednou vydražil velmi dobře vintážní JLC, ale když mi měly být odeslány, tak při balení prý spadly na zem a neopravitelně se rozbily. Má to ještě další pointu, ale to sem vlastně napatří....

Takže dokud nebudou doma, je třeba doufat. Držím palce !!!

Budu hádat tu další pointu - po nějaké době se nějak opravily/rozeběhly a dražily/prodávaly se znovu.

Odkaz ke komentáři

Caute - neodolal som :whistling:  - 6996 CZK - aj ked som tu videl na predavajuceho nie velmi dobre referencie, tak som to skusil - ked dojdu dam vediet.... 

Taky jsem na ne prihazoval a pak litoval, ze jsem nedal víc. Aspoň jsme se hloupe neprehazovali. At slouží.

Odkaz ke komentáři

Som rad, ze si to neprehanal, ale ako som napisal, bol som ochotny za nich dat podstatne viac...

quote name="Ivo_S" post="1247573" timestamp="1411486388"]

Taky jsem na ne prihazoval a pak litoval, ze jsem nedal víc. Aspoň jsme se hloupe neprehazovali. At slouží.

Odkaz ke komentáři

Budu hádat tu další pointu - po nějaké době se nějak opravily/rozeběhly a dražily/prodávaly se znovu.

Nějak jsem to přehlédl :) - odpovídám teď. Skoro to tak bylo. Hodinky jsem objevil zde na fóru u jiného člena asi po 3 měsících. Onu "neopravitelnou" vadu (zlomená setrvačka) mu celkem rychle opravil hodinář. Ale hodinky po prohlídce hodinářem potřebují vyměnit některé další díly, navíc se zjistilo, že pouzdro není originál atd. Oprava do původního stavu je rozpočtovaná na opravdu hodně peněz, tudíž nakonec mi to až tak nevadí. A samozřejmě nový kupující je v tom zcela nevinně.

Celé je to hlavně o serióznosti prodejce, kterou jsem v tomto případě postrádal (tedy až na to, že mi alespoň zaplacené peníze vrátil ... po měsíci). 

Odkaz ke komentáři

No som celkom nesvoj, ale doposial som nemal ziadnu negativnu skusenost na nakup hodiniek na dialku. Takze ak to nahodou nevyjde podla mojich predstav, mam aspon o skusenost viac. Foto samozrejme dam, no nepredpokladam, ze mi do konca tyzdna dojdu...

drzte palce chlapi...

Odkaz ke komentáři

Palmone, taky jsem tu aukci se zatajením dechu sledoval a měl jsem trochu nutkání tam něco hodit. Pak dej rozhodně vědět, jestli hodinky bzučí tak, jak mají.

A obecně pro všechny, nevíte o nějakých funkčních Speedsonic s "humřím" - lobster tahem na prodej?

Odkaz ke komentáři

Palmone, taky jsem tu aukci se zatajením dechu sledoval a měl jsem trochu nutkání tam něco hodit. Pak dej rozhodně vědět, jestli hodinky bzučí tak, jak mají.

A obecně pro všechny, nevíte o nějakých funkčních Speedsonic s "humřím" - lobster tahem na prodej?

Tady jedny, nevypadají zle a hlavně mají ten originální tah  http://www.ebay.com/itm/231338272008?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Otázkou je, kam se cena vyšplhá. Já je sleduji, ale momentálně mám stop stav, takže do nich nejdu :(.

Odkaz ke komentáři

Dzos: na ty už jsem s díval a už jsem i psal inzerentovi, aby mě ujistil, že všechno funguje. Trochu mi ale nejde do hlavy, že je nabízí dvakrát. Jednou v aukci, jednou za cenu kup teď, a to chce za ně 1.750 éček. A to už je na mě dost:( Ty hodinky jsou pro mě naprosto úžasné co do designu, o strojku ani nemluvím...

Našel jsem nedávno jiný inzerát, kde vypadají suprově, cena taky s ohledem na to, jaké skvosty to jsou, OK, ale inzerent tam přímo psal, že nefunguje automatické překlápění data. Předpokládám, že se jedná o závadu, kterou tady někdo velmi názorně včetně obrázků popsal. Prý ale sehnat nový věnec je nemožné, takže je otázka, jestli stojí zato do takových hodinek jít...

Odkaz ke komentáři

to sa naucis... :)

update ohladom mojich bulov - 1.55V baterka sposobovala cca +10% (ano percent nie sekund, ale %) rychlejsi pohyb.
Podarilo sa najst riesenie, pri 1.35V uz idu ako maju.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...