Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Hasic: jo vole. Mas recht. Uz jsem ji poradil, ze by priste mozna nebylo spatny, si vzit ochrany pomucky, namisto rolad za ctvrt mice

Ufff tak to je docela střelkyně (nic ve zlém), no ale pro příště už alespoň ví, že s R sice dobře vypadá, ale při pádu jí nezachrání :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Dnes jsme si s kolegou vysvětlovali co a jak dál a jak jsme u toho rozhazovali rukama, tak najednou křáp a je to - IWC big pilot versus Orlík Zekon. Vypadá to, že přežily, ale já měl v tu chvíli asi trojnásobný infarkt.

Dík- potěšils  :notworthy: já musel teď začít nosit hodinky na levé ruce, to je takovej nezvyk, každou chvíli s nima do něčeho majznu. Navlíknul jsem na ruku PS2/Parexo  a cvičím, abych nerozmlátil něco pěknýho...

Odkaz ke komentáři

Tak u mě futra dobrý, pokud mám ruce volný, levá jde vpřed nebo na tělo. Ale když nesu něco těžkého tak to se nemusím s hodinkama vejít.

Úzké prostory hrajou prim jako police a regály, ale to jsou lehké ťukance. Víc slyšet než vidět :)

No a nejvíc to odnesly první hodinky po dvaceti letech. Byly všude, to bylo samé ťuk, cink, buch. Teď už jsem si zvykl, že něco nosím na ruce.

Upraveno uživatelem ohrenstein
Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

zamrzí,ale je to lepší,jak dorubaný pouzdro,minerální sklo nestojí svět...

To máš pravdu. Ale nejhorší byly střepy které se dostaly do strojku. S těmi si hodinář dost dlouho hrál, než je všechny vybral.

Odkaz ke komentáři

Já se z toho zblázním. Léta nosím hodinky na pravý ruce. Teď jsem musel začít nosit časoměřiče na levý, a to je teda soda- netušil jsem co jsem za neschopný nemehlo. Těch ran- já snad ten první tejden nevynechal jediný futra !! Každou chvíli s nima někde štrejchnu a vždycky bych si za to hned nejradši jednu vrazil...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...