Návštěvník dlubix Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Moje pani + koleckovy brusle + chodnik = domrvenej tah + zlomena ruka. Docela ji to boli, tak uz ji nebudu mlatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Myslím,že ten tah ještě dopadl relativně dobře,ruka ženy už ne :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Mas rech, pockej aź se uzdravi! A pak to dodelej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Hasic: jo vole. Mas recht. Uz jsem ji poradil, ze by priste mozna nebylo spatny, si vzit ochrany pomucky, namisto rolad za ctvrt mice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Myslím,že ten tah ještě dopadl relativně dobře,ruka ženy už ne :-(Jo draku, obzvlaste pred DV to potesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Ti to da na dva zlaty zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 Hasic: jo vole. Mas recht. Uz jsem ji poradil, ze by priste mozna nebylo spatny, si vzit ochrany pomucky, namisto rolad za ctvrt mice Ufff tak to je docela střelkyně (nic ve zlém), no ale pro příště už alespoň ví, že s R sice dobře vypadá, ale při pádu jí nezachrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Dnes jsme si s kolegou vysvětlovali co a jak dál a jak jsme u toho rozhazovali rukama, tak najednou křáp a je to - IWC big pilot versus Orlík Zekon. Vypadá to, že přežily, ale já měl v tu chvíli asi trojnásobný infarkt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Dnes jsme si s kolegou vysvětlovali co a jak dál a jak jsme u toho rozhazovali rukama, tak najednou křáp a je to - IWC big pilot versus Orlík Zekon. Vypadá to, že přežily, ale já měl v tu chvíli asi trojnásobný infarkt.Dík- potěšils já musel teď začít nosit hodinky na levé ruce, to je takovej nezvyk, každou chvíli s nima do něčeho majznu. Navlíknul jsem na ruku PS2/Parexo a cvičím, abych nerozmlátil něco pěknýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Tak to ja presne naopak,chvilku jsem je nosil na pravacce a to zazily nejvic urazu,holt zvyk je zelezna kosile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Moje pani + koleckovy brusle + chodnik = domrvenej tah + zlomena ruka. Docela ji to boli, tak uz ji nebudu mlatit.tohle je z kategorie masakr. doufam, ze pani ma uz ruku v poradku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Uz i slysi na pravy ucho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 (upraveno) Tak u mě futra dobrý, pokud mám ruce volný, levá jde vpřed nebo na tělo. Ale když nesu něco těžkého tak to se nemusím s hodinkama vejít.Úzké prostory hrajou prim jako police a regály, ale to jsou lehké ťukance. Víc slyšet než vidět No a nejvíc to odnesly první hodinky po dvaceti letech. Byly všude, to bylo samé ťuk, cink, buch. Teď už jsem si zvykl, že něco nosím na ruce. Upraveno 30. srpna 2015 uživatelem ohrenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Jako příčina úrazu hodinek u mě vedou futra. Výsledek jedné předloňské kolize: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 zamrzí,ale je to lepší,jak dorubaný pouzdro,minerální sklo nestojí svět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 no to je hard core... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 zamrzí,ale je to lepší,jak dorubaný pouzdro,minerální sklo nestojí svět...To máš pravdu. Ale nejhorší byly střepy které se dostaly do strojku. S těmi si hodinář dost dlouho hrál, než je všechny vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Já se z toho zblázním. Léta nosím hodinky na pravý ruce. Teď jsem musel začít nosit časoměřiče na levý, a to je teda soda- netušil jsem co jsem za neschopný nemehlo. Těch ran- já snad ten první tejden nevynechal jediný futra !! Každou chvíli s nima někde štrejchnu a vždycky bych si za to hned nejradši jednu vrazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Sem si dal nedávno hodinky naopak na pravou, zvyklý na levou , a vadilo mě to i při řízení auta :-), škoda naštěstí nevznikla, ale raději jsem si je na nejbližší červený přendal na levačku. Celkem mě to překvapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Právě. Vůbec jsem netušil, jak těsně procházím futrama, mezi auty, dveřma v metru, kolem různých zábradlí, stolů, atd. To je fakt k vzteku. Abych si snad koupil nějaký baterkový m..ky...to nepřežiju, taková vostuda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se