dawe009 Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 (upraveno) Když pominu futra, která už dávám dlouho bez problémů, protože se mi rokama vypěstoval automatický reflex dávání si levé ruky za záda, když procházím dveřmi, tak: - v letadle, ta velká hliníková spona bezpečnostního pásu..vždycky po ní cestou několikrát přejedu sponou a strašně u toho nadávám.. - většina ostatních konfliktů se odehrává s autem. Tuhle jsem kontroloval teplotu pneumatik a strčil ruku mezi gumu a podběh = poškrábaný antireflex. Nedávno jsem si vytahoval tašku ze zadního sedadla a dveře se mi vrátily zpátky a přiskříply ruku s hodinkama = vodřený dveře, hodinky to odpružily bez známky poškození. Naposledy jsem chtěl třisknout s posuvnými dveřmi na dodávce, sjela mi ruka a vši silou hodinkama do dveří = díra ve dveřích, zásek na pouzdře Panerai. Málem jsem omdlel Upraveno 24. června 2018 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Vcerajsia rozlucka zo slobodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Jedna bizar skoronehoda: jak je drzak toaletaku s takovym tim volnym odklopnym ocelovym ,,vikem", tak pri trhani toaletaku mi to prejelo po hodinkach. Jeste, ze jsem sedel, protoze jsem se z toho malem podelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Vcerajsia rozlucka zo slobodouno určite lepšie ako šrám na tvári, monokel pod okom, vybité zuby či zlomená ruka a pod...to by si na svadobných fotkách nevyzeral veľmi dobre a zas tak isto lepšie ako sa vrátiť zo žúrky bez hodiniek. Proste ber to tak, že to dopadlo vcelku dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Rastiku dobre ako dobre ale co uz stalo sa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Musíš si holt vybrat.Buď hodinky,nebo ženský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 Skaly jsou nejaky magmeticky nebo co... Loni jsem odrel černy monstra na M.Fatre, letos oranzovy v Jesenikach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Ségra v pátek rozstřelila auto a oprava chvíli potrvá. Napadlo mě, že jí půjčím Focuse, teď toho moc nenajezdil a když budu potřebovat, vezmu si od manželky S-Maxe nebo si půjčím od dorostenky Pandu. No, styděl bych se to odevzdat nemyté, neuklizené. Tak jsem to v neděli odvezl na pumpu, umyl, uklidil, vyházel zbytečnosti, dofouknul, vyluxoval... a překvapení ! V boxu na kompresorek, trojúhelník a jiné ,,nezbytnosti " nalezena krabice s budíkama, co jsem nakoupil po bazarech když jsme dělali ,,limitku" turbillonu v Jumbu, v kastlíku pod starými formuláři pojišťovny a servisní knížkou krabička s asi deseti dvanácti vraky Seiko 5 v různém stadiu rozkladu (evidentně nějaký seriový maniak v akci) a krabička z mnoha rozebranými kal.96, co jsem dával Mischovi na kanibalizaci dílů pro naši limitku zelených Igenů s datumovkou na šestce, a pod sedačkou řidiče fakt docela pěkný ani ne moc olezlý Igeny v pouzdře od brýlí.... Alespoň rok- dva jsem nic z toho nehledal.... cítím se divně... Taky ztrácíte hodinky a vůbec Vám nechybí, nebo už si mám začít kupovat Geriavit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Tak tohle se mi ještě nestalo :-). Jsem spíš naopak nervózní, když si nejsem jist, že mám všechny hodinky na svém místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Tak tohle se mi ještě nestalo :-). Jsem spíš naopak nervózní, když si nejsem jist, že mám všechny hodinky na svém místě.Mám to stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Hmmm.. říkal jsem si, že to asi není jen tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Tady se teda najdou podivíni, fakt.Někdo třeba klidně řekne, lepší odřít hodinky, než mít šrám na tváři nebo zlomenou ruku.AbsurdníRuka přece sroste sama, ale hodinky jsou třebas nevratně poškozené.Ruku či tvář máte pořád u sebe, ale hodinky třeba musíte někam poslat na výměnu sklíčka a tak.To odloučení musí být hrozné;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 1) skleróza - Citizen eco-drive zahrabaný několik let v temnu. Ožily po delším opalování na slunci. 2) futra3) sekera - první automaty v opravě po prvním vandru Odesláno z mého FRD-L02 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Ruka přece sroste sama, ale hodinky jsou třebas nevratně poškozené.Ruku či tvář máte pořád u sebe, ale hodinky třeba musíte někam poslat na výměnu sklíčka a tak.To odloučení musí být hrozné;o) To je vlastně pravda, spousta z nás má divné priority... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Jak to tak čtu tak je to všude stejný ale stejně nejzákeřnější jsou zeď a futra, no a klasicky manipulace ce stísněných prostorách. A tam se nejvíc musím hrabat zrovna když nemám na ruce pracovní tooly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Zapomněl jsem si vzít hodinky ,,na vztekání" při odjezdu na chatu. Nojo, no, tak jsem Tissoty sundal, abych je třeba neškrábnul, nebo nerozcáknul sklo... a dal je na okýnko na verandě. Příští týden tam nejedem.... vůbec nevím, jak se bez nich čtrnáct dní obejdu!! Mám úplně pustý zápěstí, pootvíral jsem doma krabice a nemohu se rozhodnout mezi cca 10 kandidáty. Asi dojde na chronopromiskuitní vzorce chování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Smysluplně strávený čas- uvědomil jsem si, že už stejně neusnu a těch sto kiláků dám teď v noci za hodinu i s rychlým kafem. Cesta byla horší, než jsem čekal, ale než se vzbudily děti, byl jsem doma s Tissotkama na zápěstí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Jsi prostě chronomil. Bez oblíbených hodinek ani ránu. Tak je to správně, tak to má byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Ked uraz,tak rovno polytrauma,ale hodinar urobil maximum,aby ich vratil do zivota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Spadly do míchačky se štěrkobetonem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se