JR_2010 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Tohle nechápu..rozbil jsem sklíčko na Strelách, upadly mi na zem. Nechal jsem u hodináře dát nové, uložil je, pak jsem je vzal JEDNOU na ruku, večer sundal a uložil do krabičky, a ráno když jsem je šel pomazlit - prasklé sklo!! Nebyl jsem si ničeho vědom, no co- možná jsem s nima někde drbnul o futra, žejo...šup k hodináři, nový sklo, přinesl jsem je domů, dal do krabičky, za čtrnáct dnů je jdu pohladit a -PRASKLÉ SKLO !!! Kua, CO DĚLÁM ŠPATNĚ ?????Třeba to nějak souvisí s tou Tvojí limitkou, jak se blíží finále, stoupá napětí a to potom přenášíš dál, možná bys teď nějakou dobu neměl brát jiný hodinky do ruky, koneckonců i Tvůj kocour to vycítil a snaží se hodinky uklízet od Tebe dál do bezpečí, ona ta zvířata mají šestej smysl a jsou na tyhle paranormální metafyzický jevy hrozně citlivá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Tak jsem ho, hajzla chlupatýho, dnes ráno přistihnul, jak se nese s nově opravenýma dvojkovýma Sportama v tlamě po stole. Předevčírem jsem na ně dal novou lunetu a gumovej řemen co se už dost špatně shání a dneska mi do něj vykousal dírky. Normálně jsem vytek a hodil po něm botou. Na útěku je pustil z tlamy na zem, takže prasklo armované sklíčko a taky se zastavily. Uf, má štěstí že je tak rychlej, jinak bych si asi zatížil duši opravdovým hříchem. Tak už konečně bude mňoučník? Jdu si pro příbor. Nˇami nˇami. Třeba to nějak souvisí s tou Tvojí limitkou, jak se blíží finále, stoupá napětí a to potom přenášíš dál, možná bys teď nějakou dobu neměl brát jiný hodinky do ruky, koneckonců i Tvůj kocour to vycítil a snaží se hodinky uklízet od Tebe dál do bezpečí, ona ta zvířata mají šestej smysl a jsou na tyhle paranormální metafyzický jevy hrozně citlivá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Nojoooo, kamarádi se hned poznaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 (upraveno) Na psacím stole mám velikou kartonovou krabici, do které průběžně odkládám hodinky, které hodlám donést k hodináři na vyčištění, odbahnění a různé opravy. Takové, které jsou jinak ve stavu do sbírky akceptovatelném. Nevadí mi že leží na sobě, přes sebe a že se navzájem dotýkají, jdou před opravou a krabicí se nehýbe, a tak se o sebe nijak nemohou otloukat či třít. Čas od času to vytřídím a rozhodnu co dál. Taková přestupní stanice. Měsíce jsem s tomu kartonovou bedýnkou nehnul, takže mi nedošlo, že pár měsíců přidávám jedny hodinky za druhými a neubírám, a že tudíž bude už docela těžká. Dnes si říkám, sobota, klídek, čas, tak si to donesu na velký stůl, proberu to a vytřídím z toho asi tak kilogramovou zakázku co odnesu v týdnu k hodináři a zbytek zase schovám... tak jsem ji opatrně ... zvednul a přesně v okamžiku kdy jsem s ní přešel doprostřed obýváku povolilo to skládané kartonové dno....a ve snaze zachránit co se dá jsem celý obsah krabice rozcáknul po místnosti. Vidět to Mischa s Manťákem, vyřehtali by si kýlu. ŽE JÁ JSEM SE NA TO DNESKA NEVYKVAJZNUL ... Upraveno 13. prosince 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Tak, ted uz ti tam chybi jen ten pes, co si tak rad hraje s hodinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Tak to je dobrej příběh :-D Klasika ze života. Úplně to vidím :-D Tak hlavně, že to nebyly renovované kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Tak, ted uz ti tam chybi jen ten pes, co si tak rad hraje s hodinkami Já jsem člověk kočičí. A ten náš chlupatej hajzlík mi úplně stačí. Zvlášť když má dvě tak ochotné a prohnané pomocnice, co jsou okamžitě pro každou špatnost. Tahle situace je ovšem dost překvapila. Každá kočka skončila s pořádným sykotem a celá rozčepýřená, s ocasem jak smrk, na jiné skříni tak blízko stropu jak to jen šlo. Přísahal bych že umějí chodit po zdech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Na psacím stole mám velikou kartonovou krabici, do které průběžně odkládám hodinky, které hodlám donést k hodináři na vyčištění, odbahnění a různé opravy. Takové, které jsou jinak ve stavu do sbírky akceptovatelném. Nevadí mi že leží na sobě, přes sebe a že se navzájem dotýkají, jdou před opravou a krabicí se nehýbe, a tak se o sebe nijak nemohou otloukat či třít. Čas od času to vytřídím a rozhodnu co dál. Taková přestupní stanice. Měsíce jsem s tomu kartonovou bedýnkou nehnul, takže mi nedošlo, že pár měsíců přidávám jedny hodinky za druhými a neubírám, a že tudíž bude už docela těžká. Dnes si říkám, sobota, klídek, čas, tak si to donesu na velký stůl, proberu to a vytřídím z toho asi tak kilogramovou zakázku co odnesu v týdnu k hodináři a zbytek zase schovám... tak jsem ji opatrně ... zvednul a přesně v okamžiku kdy jsem s ní přešel doprostřed obýváku povolilo to skládané kartonové dno....a ve snaze zachránit co se dá jsem celý obsah krabice rozcáknul po místnosti. Vidět to Mischa s Manťákem, vyřehtali by si kýlu. ŽE JÁ JSEM SE NA TO DNESKA NEVYKVAJZNUL ... Obávám se, že i když je to skutečně velice dojímavý a smutný počin a samozřejmě s tebou soucítím, tak jsem zjistil ke své veliké hrůze a následnému sebeopovržení, že mi to vyloudilo úsměv na tváři a zlepšilo náladu. Jdu se někam kát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Jo, to znam. Cely svuj zivot se pohybuju v kocici spolecnosti. Jeden cas jsem dokonce zil v domacnosti, kde bylo temer 20 vystavnich kocek. Ted tady s nami prebyva jen jeden vycuranej cernej domaci hajzlik, tak presne vim, o cem mluvis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 (upraveno) Obávám se, že i když je to skutečně velice dojímavý a smutný počin a samozřejmě s tebou soucítím, tak jsem zjistil ke své veliké hrůze a následnému sebeopovržení, že mi to vyloudilo úsměv na tváři a zlepšilo náladu. Jdu se někam kát. Já to tušil, že jsi takovej empatickej, a chápu ty smišené pocity- nejdřív pět minut souvislého hurónskýho řevu, pak tak pět minut obyčejného smíchu, pak pár minut tichého studu, pak další záchvat smíchu a ještě teď se nesnesitelně culíš a předstíráš starostlivě soustrastnej škleb- úplně to vidím, jak se do toho monitoru nesnesitelně tlemíš !!!! Upraveno 13. prosince 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Já to tušil, že jsi takovej empatickej, a chápu ty smišené pocity- nejdřív pět minut souvislého hurónskýho řevu, pak tak pět minut obyčejného smíchu, pak pár minut tichého studu, pak další záchvat smíchu a ještě teď se nesnesitelně culíš a předstíráš starostlivě soustrastnej škleb- úplně to vidím, jak se do toho monitoru nesnesitelně tlemíš !!!! A samozřejmě sám sebou hluboce opovrhuji! Ale nedá mi to - JSEM ROZPOLCENÁ OSOBNOST! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Muzu se tlemit taky jeste porad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Muzu se tlemit taky jeste porad? Pokud sebou přitom budeš dostatečně hluboce pohrdat, tak si klidně posluž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Včera mi spadla ze stolu PRIM bible od mistra Accutrona. Že jsem si nekoupil rovnou dvě. Neměl bych spytovat svědomí obětováním nějakých primek. Nebo stačí 12 krát odříkat nějaké slovní spojení??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 (upraveno) Včera mi spadla ze stolu PRIM bible od mistra Accutrona. Že jsem si nekoupil rovnou dvě. Neměl bych spytovat svědomí obětováním nějakých primek. Nebo stačí 12 krát odříkat nějaké slovní spojení???Dokážu si představit, jaká zaklínadla jsi ze sebe cedil v následující půlhodině Upraveno 13. prosince 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Úplně jsem se orosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Pokud sebou přitom budeš dostatečně hluboce pohrdat, tak si klidně posluž Sakra, nikdy v zivote jsem sebou nemusel pohrdat a ted abych s tim zacinal? To se radeji prestanu tlemit verejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Sakra, nikdy v zivote jsem sebou nemusel pohrdat a ted abych s tim zacinal? To se radeji prestanu tlemit verejne To Ti stejně nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Hodinky na tahu, nobo s překlápěčkou - při přetahování přes prsty pozor na případný prsten...dá se škrábnout dýnko, nebo průhled.Už to nasazuju tak, aby dýnko šlo přes horní hranu ukazováčku - tam snubák nenosím Manžetové knoflíčky se taky někdy dovedou chovat k hodinkám nepřátelsky.Pás v autě, to je u mě problém..při odepínání to někdy nehezky ťukne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Nevím jestli to sem úplně patří, ale ve středu jsem nedopatřením praštil kolegyni do čela hodinkami. Chytal jsem míček od jíné kolegyně a jiná bohužel seděla těsně po mé levici. Nutno říct, že pilotkama od Steinu to byla docela rána. Hodinky i kolegyně OK, ale lekl jsem se teda té rány. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se