USER47 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 (upraveno) Tady máš celej eshop:-Dhttp://www.vestoje.cz/ edit: pozdě Upraveno 25. září 2014 uživatelem USER47
Hodo65 Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Skvělý na tom je, že když má z nějakýho důvodu chlap potřebu močit v "girlfriend style", nepotřebuje k tomu vůbec žádnou pomůcku . Nicméně mi stále zůstává utajen důvod používání těch "pomůcek", který se prodávaj na výše zmíněným eshopu .
instant Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Skvělý na tom je, že když má z nějakýho důvodu chlap potřebu močit v "girlfriend style", nepotřebuje k tomu vůbec žádnou pomůcku . Nicméně mi stále zůstává utajen důvod používání těch "pomůcek", který se prodávaj na výše zmíněným eshopu . tak jediny dovod co poznam je, ze sa pri tom dobre vyspim z opice. kolego praseci hlavo, ten eshop je opravdu k po**cani
gougy Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Skvělý na tom je, že když má z nějakýho důvodu chlap potřebu močit v "girlfriend style", nepotřebuje k tomu vůbec žádnou pomůcku . Nicméně mi stále zůstává utajen důvod používání těch "pomůcek", který se prodávaj na výše zmíněným eshopu .některé Furie tomu třeba říkají emancipace :D Ale jinak taky nevím.
organic Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Nicméně mi stále zůstává utajen důvod používání těch "pomůcek", který se prodávaj na výše zmíněným eshopu .Tak třeba ten vak pro chlapečky by se mi hodil, když jdu na pivo. Hlavně u desítky se strašně naběhám na WC než se naperu.
martigen Odesláno 26. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2014 Tak třeba ten vak pro chlapečky by se mi hodil, když jdu na pivo. Hlavně u desítky se strašně naběhám na WC než se naperu. nebo na velkym koncertě, festivalu, kde si člověk musí držet řadu, protože by se pak zpátky už nikdy neprorval!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se