vor Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 No, musel bych překousnout, že to nejsou qartzky, ale asi bych si zvykl.
mrakodrap Odesláno 11. července 2007 Nahlásit Odesláno 11. července 2007 Breitling Chrono Superocean, masivní zpracování, odolnost tanku, špičková kvalita, všechny nezbytné funkce, do 500m, perfektně se s nimi plave... Dávám svůj hlas stejným. Breitling Chrono Superocean jsou pořádný hodinky do pohody i nepohody.
bolverk Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Odesláno 22. července 2007 Já hlasuji pro :Panerai Luminor Marina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dali Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Odesláno 22. července 2007 Tyhle Panerai my připadají, že mají smalt. ciferník, je to tak? Jinak moje srdcovka IWC hlavně 7 days power reserve.
Mike. Odesláno 22. července 2007 Nahlásit Odesláno 22. července 2007 Ja mam radeji ty Panerai s tmavym cifernikem.
martar Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 QUOTE(Michael @ 26.6.2007 - 15:12) 98622[/snapback]Kolik vlastne stoji Rolex Submariner?Asi před dvěma měsíci jsem se ptal ve Štěpánský na Sea-dweller - cena kolem 127 tisíc. Submariner bude o nějaký ten tisíc levnější.Prolejzám si starý vlákna a občas si říkám, to snad není možný.... jedenáct let zas není tak dlouhá doba! 127 za nový SD... bože.
vojt Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Odesláno 1. července 2018 Prolejzám si starý vlákna a občas si říkám, to snad není možný.... jedenáct let zas není tak dlouhá doba! 127 za nový SD... bože.No vidiš, a já je tenkrát naštěstí koupil! Viz deset let starý vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/12945-sea-dweller-16600/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se