warann Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2014 Spáchal jsem pohodový a bezproblémový obchod s tímto členem, vše proběhlo jak má, rychlá platba, rozumná konikace, má moje doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Jak řekl tak udělal, takže vše v nejlepším pořádku, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 obchod dle klasiky chronomagu - perfektní komunikace, rychlost, ochota, spolehlivost - co i přát víc. Kdykoliv znovu a pro ostatní doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Suprovej a rychlej obchod. Doporucuju. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 Ahoj, ještě mám rest z rychlého obchodu v prosinci. Vše perfektní, rychlá reakce, supr komunikace, ochota poslat zásilkovnou. doporučuji a díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Všechno v klidu - byla to rychlá akce - má z hodinek radost, takže co víc si přát Díky a Snake doporučuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května Fofr nejvetsi, super komunikace a hlavne, neskutecne fer pristup. Diky, bylo mi potesenim a verim, ze to nebylo naposledy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Vše v pořádku, super komunikace a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Vsetko v poriadku, mozem vrelo odporucat F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Vše v naprostém pořádku, férový a ochotný prodávající. Děkuji mu za obchod a za účast při řešení Zásilkovnou zaměněné zásilky. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se