reborn Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Zkus tam napsat. Měli by ti poslat nový na svoje náklady...
tombas Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Obávám se, že ten model, který jsem chtěl už nemají. Nenašel jsem ho prakticky nikde. Na druhou stranu nevím, jestli se mi tyhle nelíbí stejně (nebo dokonce víc?) než ty původní.Asi si na to dám panáka
DavidLC Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Celkem chápu tvé pocity (sám jsem zažil něco podobného),děláš dobře, dej si panáka, odlož hodinky, dej nějakej film (ne o hodinkách) a ráno uvidíš (u mě to zabralo a byl jsem spokojenej) Věřím že ty taky budeš (protože jsou fakt asi IMHO hezčí) :-)
Jörg8X Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Já myslim, že ti došly super hodinky Napiš jim, že ti poslali něco jiného a uvidíš, třeba ti dají slevu a můžeš si koupit ještě nějaké
tombas Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Dík za psychickou podporu, takové věci se stávají. Na druhou stranu ty hodinky jsou fakt pěkné, precizně udělané, luneta lícuje s indexy, na ciferníku nejsou žádné vady, jsou evidentně nenošené, žádné vlásečnice nikde. Snad budou i trochu přesné. Zpátky je posílat nebudu.
tombas Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Tak jsem napsal mail mistru Lee, tak uvidíme, jak zareaguje.
Toblin Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Jsou to fakt pekny hodinky, uzij si je :-)Kdybych si mohl vybrat, bral bych tyto.
tombas Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Jak jsem psal, vracet je nebudu, taky se mi líbí, ale takové věci by se měly stávat co nejmíň, proto ten mail. Spíše jako upozornění na chybu. Myslím, že jsem to napsal slušně, ale důrazně (i s odkazem na reference o jeho obchodě na WUS) .
tombas Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Takže pokračování příběhu,Mr. Lee odepsal na můj mail, poděkoval, že jsem si nechal hodinky a jako omluvu pošle černý NATO strap.
tano Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Dobry, tak pak posli foto, jak pekne sedi. Smekam, slusne jednani.
Bushman Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Tohle je přesně ten důvod, proč nerad kupuji hodinky přes net někde z druhého konce světa. Prostě do obchodu přijdu, vezmu je do ruky, vyzkouším, chvilku si je prohlížím, porovnám s jinými.... a zaplatím a odnáším. Tenhle rituál mi u toho nákupu po netu chybí. Nemluvě pak o takových překvapeních. A co v tu chvíli - posílat to a čekat zase týdny... Asi se připravuji o pěkné kousky a nebo bych mohl nakoupit výrazně levněji, ale prostě k tomu nákupu někde z východu nemám důvěru.
tombas Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 To chápu, ale u nás je nabídka většiny značek tak mizerná a ještě většinou v quartz, že by si člověk opravdu nevybral, nehledě na to, že v kamenných obchodech je na vyzkoušení ještě mnohem méně (čti skoro nic). Většina modelů, které se dají koupit v našich e-shopech je na objednávku s dodáním cca týden.A pokud náhodou nejsi z Prahy, tak máš smůlu úplně. Abych někam cestoval 400 km kvůli vyzkoušení hodinek, které vůbec nemusím koupit, na to mě taky neužije a není to zadarmo.S tou cenou je to jak kdy. Když to chytnou celníci, tak ta nižší cena je rázem v trapu, ale někdy se zadaří a dostaneš se i na polovinu toho, co bys zaplatil u nás.
Bushman Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Souhlas, je mi jasný, že si tím zavírám cestu k mnoha hezkým kouskům. A z Prahy taky nejsem, takže těch možností je tu velmi málo. Chci si třeba teď koupit G-shock Rangeman, ale nejsem schopný je tu nikde najít naživo a zkusit si je. Takže objednat a doufat. :-)
tombas Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Tak zrovna Rangemany mají v Ostravě v Avionu (nebo alespoň měli, už je to nějaký čas), taky jsem na ně koukal. Casio je asi jediná značka, která je u nás k mání v takřka kompletním sortimentu vč. třeba barevných variant jednoho modelu. Naproti tomu Seiko se vyskytuje v množství menším než malém.
Jörg8X Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Tohle je přesně ten důvod, proč nerad kupuji hodinky přes net někde z druhého konce světa. Prostě do obchodu přijdu, vezmu je do ruky, vyzkouším, chvilku si je prohlížím, porovnám s jinými.... a zaplatím a odnáším. Tenhle rituál mi u toho nákupu po netu chybí. Nemluvě pak o takových překvapeních. A co v tu chvíli - posílat to a čekat zase týdny... Asi se připravuji o pěkné kousky a nebo bych mohl nakoupit výrazně levněji, ale prostě k tomu nákupu někde z východu nemám důvěru.Tak lepší to je, ale koupit u nás Seiko v automatu není jen tak A některé modely nekoupíš vlastně vůbec... A cenová politika, to je možná škoda mluvit
Bushman Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 Naštěstí se seika dost vyskytují tady v prodejním vlákně. Už mám tady odtud druhá Monstra :-)
tombas Odesláno 30. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Dnes dorazil dáreček od pana Lee, tak tady je aspoň malá ochutnávka .
reborn Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Jsou pěkný. Pro mě je tam sice nepoužitelná luneta, ale ta je stejná jako na modelu, co jsi objednával. A jak si vedou na čas?
wizard-ov Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Odesláno 30. října 2014 Když už jsme u těch světlých cifrů - nemůžu si pomoci ale...
tombas Odesláno 30. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2014 No jo, máš to pěkný .K té lunetě, já jsem spíše turista než vodník, takže luneta je pro mě OKK tomu času, začínaly na cca +30 s/den, teď je to podle polohy přes noc +10-15s, uvidíme, jak si povedou dále.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se