Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Obávám se, že ten model, který jsem chtěl už nemají. Nenašel jsem ho prakticky nikde. Na druhou stranu nevím, jestli se mi tyhle nelíbí stejně (nebo dokonce víc?) než ty původní.

Asi si na to dám panáka :)

Odesláno

Celkem chápu tvé pocity (sám jsem zažil něco podobného),děláš dobře, dej si panáka, odlož hodinky, dej nějakej film (ne o hodinkách) a ráno uvidíš (u mě to zabralo a byl jsem spokojenej) Věřím že ty taky budeš (protože jsou fakt asi IMHO hezčí) :-)

Odesláno

Já myslim, že ti došly super hodinky :) 

Napiš jim, že ti poslali něco jiného a uvidíš, třeba ti dají slevu a můžeš si koupit ještě nějaké  :)

Odesláno

Dík za psychickou podporu, takové věci se stávají. Na druhou stranu ty hodinky jsou fakt pěkné, precizně udělané, luneta lícuje s indexy, na ciferníku nejsou žádné vady, jsou evidentně nenošené, žádné vlásečnice nikde. Snad budou i trochu přesné. Zpátky je posílat nebudu.

Odesláno

Jak jsem psal, vracet je nebudu, taky se mi líbí, ale takové věci by se měly stávat co nejmíň, proto ten mail. Spíše jako upozornění na chybu. Myslím, že jsem to napsal slušně, ale důrazně (i s odkazem na reference o jeho obchodě na WUS) :).

Odesláno

Dobry, tak pak posli foto, jak pekne sedi. Smekam, slusne jednani.

Odesláno

Tohle je přesně ten důvod, proč nerad kupuji hodinky přes net někde z druhého konce světa. Prostě do obchodu přijdu, vezmu je do ruky, vyzkouším, chvilku si je prohlížím, porovnám s jinými.... a zaplatím a odnáším. Tenhle rituál mi u toho nákupu po netu chybí. Nemluvě pak o takových překvapeních. A co v tu chvíli - posílat to a čekat zase týdny... Asi se připravuji o pěkné kousky a nebo bych mohl nakoupit výrazně levněji, ale prostě k tomu nákupu někde z východu nemám důvěru.

Odesláno

To chápu, ale u nás je nabídka většiny značek tak mizerná a ještě většinou v quartz, že by si člověk opravdu nevybral, nehledě na to, že v kamenných obchodech je na vyzkoušení ještě mnohem méně (čti skoro nic). Většina modelů, které se dají koupit v našich e-shopech je na objednávku s dodáním cca týden.

A pokud náhodou nejsi z Prahy, tak máš smůlu úplně. Abych někam cestoval 400 km kvůli vyzkoušení hodinek, které vůbec nemusím koupit, na to mě taky neužije a není to zadarmo.

S tou cenou je to jak kdy. Když to chytnou celníci, tak ta nižší cena je rázem v trapu, ale někdy se zadaří a dostaneš se i na polovinu toho, co bys zaplatil u nás.

Odesláno

Souhlas, je mi jasný, že si tím zavírám cestu k mnoha hezkým kouskům. A z Prahy taky nejsem, takže těch možností je tu velmi málo. Chci si třeba teď koupit G-shock Rangeman, ale nejsem schopný je tu nikde najít naživo a zkusit si je. Takže objednat a doufat. :-)

Odesláno

Tak zrovna Rangemany mají v Ostravě v Avionu (nebo alespoň měli, už je to nějaký čas), taky jsem na ně koukal. Casio je asi jediná značka, která je u nás k mání v takřka kompletním sortimentu vč. třeba barevných variant jednoho modelu. Naproti tomu Seiko se vyskytuje v množství menším než malém.

Odesláno

Tohle je přesně ten důvod, proč nerad kupuji hodinky přes net někde z druhého konce světa. Prostě do obchodu přijdu, vezmu je do ruky, vyzkouším, chvilku si je prohlížím, porovnám s jinými.... a zaplatím a odnáším. Tenhle rituál mi u toho nákupu po netu chybí. Nemluvě pak o takových překvapeních. A co v tu chvíli - posílat to a čekat zase týdny... Asi se připravuji o pěkné kousky a nebo bych mohl nakoupit výrazně levněji, ale prostě k tomu nákupu někde z východu nemám důvěru.

Tak lepší to je, ale koupit u nás Seiko v automatu není jen tak :( A některé modely nekoupíš vlastně vůbec... A cenová politika, to je možná škoda mluvit :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

No jo, máš to pěkný :).

K té lunetě, já jsem spíše turista než vodník, takže luneta je pro mě OK

K tomu času, začínaly na cca +30 s/den, teď je to podle polohy přes noc +10-15s, uvidíme, jak si povedou dále.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...