wizard-ov Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Tuňáky jsou skvělé... za tu dobu co je mám udělaly +-0vt/den. Měl jsem teď nějakou chronodepku, chtěl je pustit a mít jenom Omegy, ale zítra už je zase beru do rubání. Ta třídenní výdrž je bomba a navíc se při běžném pohybu (čti kancldajving) dobijou asi za tři hodiny, takže na korunku ani nemusím sahat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Tak po nějaké době zase trochu přispěju, bo se mi to opět trochu protočilo. Otázka je, jestli k lepšímu..Pam 024 jsou první pamy, co mám. A asi poslední. Zbytek produkce mě naštěstí zas tak nebere. Hodinky pěkné, takové plnotučné a myslím, že vím, co na těch Paneraich lidi vidí. Etu za kilo fakt neřeším. Vlastně nové jsou teď za 188K. Ježiši, tolik peněz...Jedinej neduh je, že se mi hodinky trochu stáčej na ruce. Jsem myslel, že to vyřeším novým řemenem od Zrna, ale asi jsem si nechal udělat blbě díry, páč druhej den mi byly hodinky úplně volné. Ještě příjdou nějaký řemeny od Rybíze, tak se to snad poddá.Ještě mě napadlo, že trpím Calvovým syndromem změny objemu zápěstí. Pro jistotu si proměřím tlak.. Explorery je zbytečné komentovat, skoro všichni je tady už měly. Extremně pohodlné hodinky. Tah sedí dobře i na měnícím se zápěstí. Pokud bych měl vybrat mezi roládama a pamama, tak rolády. Velikost údu si kompenzuju už velkým autem s velkýma kolama, tak nač mít ještě velké hodinky, že. Jo, ještě jsem zapomněl na UXa vod Sinnu. Fajne tooly, ale na ně nemám vubec čas. A vlastně na U2 taky ne. To bych musel bejt ředitel školy vod Saxány.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Cegy, pekne to mas, ale na UXy by jsi nemel zapominat:-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 myslím, že vím, co na těch Paneraich lidi vidíJá nevím... snad do toho ještě dorostu.Je fakt, že ty 024 se k tvé pazouře asi hodí lépe než ty Expy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Cegy, pekne to mas, ale na UXy by jsi nemel zapominat:-)))) No, už jsem zapomněl. Jdou z baraku a přijde plnotučné Seiko... Ale U2 se zatím drží...Já nevím... snad do toho ještě dorostu.Je fakt, že ty 024 se k tvé pazouře asi hodí lépe než ty Expy.Pazoury už nejsou, co bejvaly. Na cvičení nějak není čas a mám ruky jak pastelky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 S přetáčejícími se hodinkami jsem si taky užil své. Moc dobře ti rozumím. Totálně to dovede zkazit radost. Snad problém vyřeší nějaký nový řemen. Já takové kousky nakonec vždycky poslal z domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 Dobry cteni Cegy, at Ti ten neu remen sedne a mas klid chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2015 No, se uvidí, hoši. Jdu ho nasadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Narazil jsem na tohle historické chlubící vlákno. Ani si už nepamatuju, že jsem některé hodinky měl. Je to fakt smutne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se