Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Děkuju musím uznat ze první navrh opravdu na zamyšlenou ale bojím se že cenově malinko jinde...nebo se pletu? Chtěl bych něco do 10-15tis protože zase tolik ten oblek nenosím ale jako se všema hodinkama prostě vím ze je potřebuju

Odesláno

Mechaniku a nemusi byt nutne novy protoze uz sem tady na foru asu 5hodinky kupoval a vim ze vetsinou jsou v super stavu... Asi bych nejradsi bilej cifernik a nejlip modry rucicky ale to uz je detail a muj rozmar...a ikdyz sem nikdy nemusel hnedou premyslim i nad touhle barnou reminku...samozrejme by pak byli modry rucicky hloupost.

Odesláno

Hmmm...jen se priznam ze Steihart bych si rad poridil jako pilotky ikdyz tech mam nejvic ve sbirce. Ale jinak si to trefil myslim uplne paradne ale muzete klidne napsat co mate na ruce nebo k obleku vy a ja budu cerpat inspiraci...

Odesláno

Mechaniku a nemusi byt nutne novy protoze uz sem tady na foru asu 5hodinky kupoval a vim ze vetsinou jsou v super stavu... Asi bych nejradsi bilej cifernik a nejlip modry rucicky ale to uz je detail a muj rozmar...a ikdyz sem nikdy nemusel hnedou premyslim i nad touhle barnou reminku...samozrejme by pak byli modry rucicky hloupost.

hamilton-navy-pioneer-timekeeping-gear-p

Hamilton Navy Pioneer, bíllej cifr, modré ručky, hnědej řemen.

Odesláno

Hemiltony fakt povedeny...a zatim jasna volba ale co cena???

Je fakt ze ikdyz mam dost hubeny nebo spis slachovity ruce protoze dost cvicim neumim nosit hodinky pod tech 42mm a to uz mi taky prijde malo...ikdyz je fakt ze u oblekovek mi prijde nejak samozrejma jista stridmost a elegance ktera by byla u robustnejsich asi hur dosazitelna...

Odesláno

Jsou moc pěkný. Ta recenze mi úplně utekla, jdu to hned napravit.

Jsou to jediné hodinky, které asi znova koupím :) "jen" Hamilton, ale zpracování bylo super, možná zkusím modrej cifr našel jsem jedny lehce jeté..

Odesláno (upraveno)

Panove asi jste me pomalu presvedcili a ted budem na netu hledat Hamilton oblekovky asi vsichni... Navic se mi libi ze jsou s doporucenim a kdyz nekdo rekne ze si je znovu koupi uz to neco znamena alespon pro me ikdyz z duse nerad neco prodavam prave proto abych to pak nekupoval zpet...

Upraveno uživatelem Nicolas02

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...