Přejít na obsah

DAMASKOROZE

Ohm-Aztec

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 355
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Chlapi!!Tak jste stali spolu a pri sobe! Kurna nechcete se na to vyprdnout,NEBO NECHCEME, imho prosim! :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cigi: Radeji uz nic nepis, bo ze sebe delas leda blba a stavis se na uroven F.B. a jemu podobnych.

Aldo, Tebe to v hlavičke funguje veľmi zaujímavo. Ak sa nájde korózia u výrobku Tvojej sekty - je to vadná várka ocele, vodca sekty to stiahne naspäť do košiara, a všetko je v pohode. Korózia niekde inde? ŠKANDAL, toto by sa nemal stať, nekvalitná výroba v Malajzii, si úplne šokovaný?a MM300 idú z domu. Máš to ťažké, chlape. Nechcel by som byť v Tvojej koži.

Plus si neodpustím to podpliepanie tak kvalitných hodiniek z tej skvelej ocele lepiacou páskou. Však tá kvalitka predsa nejaký pot znesie, nie? To musí byť škoda lepiacej pásky. Keby si podliepal tie sprosté nekvalitné Seika, alebo rolexky, tak by som to asi pochopil. Proste, nie sú kvalitné a nedá sa tomu veriť. 

Ale u Damaska? To predsa nemá logiku...

Zdravím sektu :-) teším sa na ďalšie zábavné príspevky, špeciálne od členov sekty  :cheers:

jehovisti.jpg

F.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Aneb ponorku napadla důlková koroze. :D Pánové zas to neberte tak vážně, když někdo něco takhle nešťastně podává jak A+H, tak se z toho dobře dělaj prdelky, no..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

Ja ti nevim F.B. jsem blbej ja nebo ty? Ja jsem snad napsal neco o nekvalitni vyrobe v Malajsii, nebo, ze jsou MM nekvalitni?

A kde jsem psal, ze si tam lepim pasku kvuli potu?

Odkaz ke komentáři

...Plus si neodpustím to podpliepanie tak kvalitných hodiniek z tej skvelej ocele lepiacou páskou...

To mi taky přišlo super - koupit si hodinky z ponorkové oceli a podlepit je izolepou, aby se náhodou neošolíchaly od nylonu... Znal jsem jednoho, co měl ovladač od televize v igelitovém pytlíku, aby se neohmatal (nekecám!).

Odkaz ke komentáři

Aneb ponorku napadla důlková koroze. :D Pánové zas to neberte tak vážně, když někdo něco takhle nešťastně podává jak A+H, tak se z toho dobře dělaj p...lky, no..

A co teprve vodní kámen to je prevít! Už toho Aldůlkovou korozi nechte, v hospodě je to príma chlap a mám ho rád :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V pohode. Negativnich zkusenosti se i u Damasko najde vic, nejen onen problem se spatnou oceli. Zalezi, jak se potom k tomu postavi.

Napr. moje DA36 jsou tusim z roku 2008 ? a jsou jako nove. A to se mnou nemaji jednoduchy zivot. X let jsem je nosil non stop, potil se s nema, koupal v mori, bazenu, jezdil na kole, lyzoval, pristavoval domek, prace kolem domu, opravoval auto atd. atd. Nemuzu na ne rict kriveho slova.

Protoze nosim rad nato strapy a vim, co dokaze s dynkem udelat nato ve spojeni s prachem a necistotou, nalepil jsem uz pred x lety na zadni dynkou obycejnou lepici pasku. :) Obcas ji odlepim a dam novou. Dynko je jako nove. 316ka uz by byla rezava jako liska :)

Čosi som našiel, aby reč nestála, a mohli sme pekne pokračovať  :flex:

Veď, ešte bude sranda, príde Tvoj súputník zo sekty, a pekne nás zotrie  :helpsmilie:

Chlapci hovoria že si v krčme príma chalan, tak Ťa rád dakedy spoznám?lebo tuná na Chronomagu to vyzerá akurát na príma jehovistu, čo nemá rád :robot: z výrobnej linky Seika dakde v Malajzii.

F.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...